Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Cnm neden hevesini kiriyorsun ki nasip kismet bu herzaman boyle..inanmak olmanın yarısı zaten..inancini kaybetme sağlıkla gelsin gelen gerisi boş
yok yani insanların böyle gelip heves kırıp sonra da ben denedim kızım olacak boşuna uğraşmayın demesi tuhafıma gitti sadece

kızınızın geleceği için mi hevesimizi kırıyorsunuz?
Olurmu hevesiniz kırılmasın hemen ben sadece herşeyin nasip olduğunu çok da şaapmamak gerektiğini söylemek istedim..birde biseyi nekadar istersek okadar olmuyor ..keşke bende kendimi bunaltmasaydim oluruna biraksaydim ..çünkü günün sonunda gerçekten Allah'ın dediği oluyor..:)

doğru haklısınız o konuda bir şey demiyorum zaten RABBİM hayırlısını versin hayırlı evlat versin cümlemize inşallah

doğru haklısınız o konuda bir şey demiyorum zaten RABBİM hayırlısını versin hayırlı evlat versin cümlemize inşallah
Amin canım ..sakin stres yapmayin ve oluruna bırakın ben yaşadım siz yaşamayın demek istiyorum..bide ben hep etrafta goruyorumki oluruna bırakanlar hiçbir tedbir almayanlarin bir oğlu bir kızı var ilginç yanı..düşünmemek en güzeli :)

ALLAH razı olsun ben niyetinizin bu olduğunu düşünmemiştim suizanda bulundum galiba teşekkürler

Hadi gözün aydin canim iyi haberlerini alırız inşallah

ALLAH razı olsun ben niyetinizin bu olduğunu düşünmemiştim suizanda bulundum galiba teşekkürler
O isteği çok iyi bildiğim için yazdım canım ben ..çünkü sonradan dk tam tersini soyleidginde baya bı hayal kırıklığı oluyor..evlat her ikiside bizim canımız kanımız başımızın üstünde yeri var ama gönül deki hayaller hevesler de bız insanlar için:)

merak ettim ovulasyon testi yaptınız mı?

merak ettim ovulasyon testi yaptınız mı?
Yapmadim ama bazı şeyler yaptım yiyeceklere dikkat ettim yumurtlama gününe göre ilişki falan..bunlar bana garanti gelmiyordu ..aylarca dua ettim benim fikirlerini en çok değiştiren de buydu canım ..dua daha onemli dedim yumurtlama günlerinden...ama o bile tutmadı düşün..herkesin kabul olmicak diye bişey yok tabi ama şimdi diyorum kesk hayal kurmasaydim akışına biraksaydim...bu sene kız senesi tarzı hurafeler var ya tuta tuta bı o tuttu :d

Kızlar adetin ilk günundenmi sayıyoruz yumurtlama gününü yoksa adet bittikten sonrami

Nasıl doğru yapmışmıyım cnm
Doğru yapmissindir cnm siviya dikkat ettin değil mi yaparken..✌ birde 12. Gün geç değilmi kac gun döngü süren senin kaç günde bir adet oluyorsun deneme ayının ise adetin bittiği gün baslasayfin belki benim gibi erken yumurtlama oluyorsa diye yazdim

Gerçekten laboratuarda çalışan bir arkadaş söylemişti, 2019 senesi için konuşurken "Bana gelen testlerden oran olarak 10 tanesinden sadece 1 tanesi erkek bebek" demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…