Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Cnm 8 gün sürüyo adetim 3 ay kndimi tanicam allah izin verirse bn birde takvim kullaniyorum orada yumurtlamaya 4 veya 5 gün var

Gerçekten laboratuarda çalışan bir arkadaş söylemişti, 2019 senesi için konuşurken "Bana gelen testlerden oran olarak 10 tanesinden sadece 1 tanesi erkek bebek" demişti.
Vay bee ...bu teori neden doğru acaba çok merak ediyorum..hani derler ya Allah'ın kız bebek oğlan bebek dağıttı dönem diye acaba bu gercekmi ya ..

Hadi hayırlı olsun canım. Son yaptığın testleri de atar msn, bize de fikir olsun.

Üzülme canım, hayırlısı diyelim. Senden çok ümitliydim gerçekten. 2. Testinde ben de silik çizgi gördüm . Kesin var dedim. Kısmet değilmiş daha
yok cnm üzülmüyorum hep hayırlısını diledim, testte silik çizgiyi görmeseydim kan vermeye de gitmeyecektim bu da vesile oldu işte en azından belirsizlik bitti benim için bakalimm nasip olursa nisan da deneme yapacağım yine

Kızlar bnm test silikya ovu olan biraz koyulasana kadar günde bi sefer yapsam olurmu

o çubuk testten 3 tane yaptim ben , ikisinde silik çıktı. birinde çıkmadı, demekki testler bozuktu. yada bu ovulasyon ve gebelik testlerinin benle bi problemi var
Kızlar çubuk testler kullandığım için arasındaki farkı anladım gördüm hep bi tık koyu gösteriyor en doğrusu laboquick bence tam pik çatlama orantılı gösteriyor

gece yorucu ve uykusuz geçti ona uyuyordur belki
Ayyy gerçekten dün gece felaketti gözümden uyku akıyor başım çatlıyor gece kalktım iş yaptım uyumamak için.. ayy Rabbim inşaAllah emeğimin karşılığını verir öğlen eltime akrabalar geliyordu mecbur gittim Ayy hiç Halim yoktu herkes diyor solmuşsun zayıflamışsın nolmuş sana diye.. bilmiyolar nasıl bi gece atlatttım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…