- 6 Ocak 2020
- 369
- 523
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #80.761
Cnm 8 gün sürüyo adetim 3 ay kndimi tanicam allah izin verirse bn birde takvim kullaniyorum orada yumurtlamaya 4 veya 5 gün varDoğru yapmissindir cnm siviya dikkat ettin değil mi yaparken..✌ birde 12. Gün geç değilmi kac gun döngü süren senin kaç günde bir adet oluyorsun deneme ayının ise adetin bittiği gün baslasayfin belki benim gibi erken yumurtlama oluyorsa diye yazdim
aynen canim hayırlısı bakalım, benim sıram geçti sizleri bekliycez simdiYanılttı evet..bu da tecrübe kullanma onları o marka yi nisan da..hayirlisi cnm bahar müjdesi olur sana inşallah ne diyelim
Tmmdir doğru ozaman adetin uzun anladım cnm hayırlısı ins gönlüne göre olur..Cnm 8 gün sürüyo adetim 3 ay kndimi tanicam allah izin verirse bn birde takvim kullaniyorum orada yumurtlamaya 4 veya 5 gün var
Vay bee ...bu teori neden doğru acaba çok merak ediyorum..hani derler ya Allah'ın kız bebek oğlan bebek dağıttı dönem diye acaba bu gercekmi ya ..Gerçekten laboratuarda çalışan bir arkadaş söylemişti, 2019 senesi için konuşurken "Bana gelen testlerden oran olarak 10 tanesinden sadece 1 tanesi erkek bebek" demişti.
Oy oy hiç sormaaynen canim hayırlısı bakalım, benim sıram geçti sizleri bekliycez simdi
hayırlısı olsun inşallah canım:)Oy oy hiç sormabugünden itibaren zaten bıraktım kendimi dinlemeyi..sabirla gününu beklicem işte..
Hadi hayırlı olsun canım. Son yaptığın testleri de atar msn, bize de fikir olsun.Kızlar hepinize yazıyorum 7 ti geçiyordu test yaptım silikleşmeye çok az başlamıştı deneme yaptım... uyudum az önce uykudan sonra olacak ama gene yaptım çoğu silikti.. 2 saat sonra bidaha yapacağım inş daha çok silikleşmiştirAyy böyle stresli bi gece sabah yaşamadım içim içimi yiyor
Üzülme canım, hayırlısı diyelim. Senden çok ümitliydim gerçekten. 2. Testinde ben de silik çizgi gördüm . Kesin var dedim. Kısmet değilmiş dahasonuç negatif kizlar
yok cnm üzülmüyorum hep hayırlısını diledim, testte silik çizgiyi görmeseydim kan vermeye de gitmeyecektim bu da vesile oldu işte en azından belirsizlik bitti benim için bakalimm nasip olursa nisan da deneme yapacağım yineÜzülme canım, hayırlısı diyelim. Senden çok ümitliydim gerçekten. 2. Testinde ben de silik çizgi gördüm . Kesin var dedim. Kısmet değilmiş daha
Hadi hayırlı olsun canım. Son yaptığın testleri de atar msn, bize de fikir olsun.
Kızlar çubuk testler kullandığım için arasındaki farkı anladım gördüm hep bi tık koyu gösteriyor en doğrusu laboquick bence tam pik çatlama orantılı gösteriyoro çubuk testten 3 tane yaptim ben , ikisinde silik çıktı. birinde çıkmadı, demekki testler bozuktu. yada bu ovulasyon ve gebelik testlerinin benle bi problemi var
Ayyy gerçekten dün gece felaketti gözümden uyku akıyor başım çatlıyor gece kalktım iş yaptım uyumamak için.. ayy Rabbim inşaAllah emeğimin karşılığını verirgece yorucu ve uykusuz geçti ona uyuyordur belki
Hakkinda hayırlısı olsun canımsonuç negatif kizlar
tesekkurler canim aminHakkinda hayırlısı olsun canım
canim senin cin takviminde hamile kaldigin ayı erkek gosteriyor muHakkinda hayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?