Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
M ModaSever deneme yaptığın (en son) testi de buraya atabilir misin , merak ettik. İNŞAllah hayırlısı olmuştur gelsin maviler.

Son düzenleme:
Gerçekten laboratuarda çalışan bir arkadaş söylemişti, 2019 senesi için konuşurken "Bana gelen testlerden oran olarak 10 tanesinden sadece 1 tanesi erkek bebek" demişti.
Doğum olarak artık 2019 bittiği için belki doğrudur tez olarak ama hamile kalma olarak bende ençok erkek duydum daha da öğrenecekler var bu sene için bence kalma zamanı olarak 2019 2020 coklukla erkek bebek

Hayırlısı olsun canjm inşeALLAH beklediğin güzel haberleri alırsın

Canım sen yöntem denemısmıydın

Hayırlısı elbette.. ben üzüldüm ne yalan soyliyim.. ama hisler çok onemliymis anlamış olduk başından beri hissetmiyorum diyordun..bence yok diyordun..
Canım aynen öyle çünkü ben kendimi iyi biliyorum hiç hissetmedim hamilelik, şimdi adet olmayı bekliycem

O çubuk test ne ise yanılttı ama çünkü hayalet çizgi var fotoda bile belliydi
o çubuk testten 3 tane yaptim ben , ikisinde silik çıktı. birinde çıkmadı, demekki testler bozuktu. yada bu ovulasyon ve gebelik testlerinin benle bi problemi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…