- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #80.741
M ModaSever deneme yaptığın (en son) testi de buraya atabilir misin , merak ettik. İNŞAllah hayırlısı olmuştur gelsin maviler.Kızlar hepinize yazıyorum 7 ti geçiyordu test yaptım silikleşmeye çok az başlamıştı deneme yaptım... uyudum az önce uykudan sonra olacak ama gene yaptım çoğu silikti.. 2 saat sonra bidaha yapacağım inş daha çok silikleşmiştirAyy böyle stresli bi gece sabah yaşamadım içim içimi yiyor
Doğum olarak artık 2019 bittiği için belki doğrudur tez olarak ama hamile kalma olarak bende ençok erkek duydum daha da öğrenecekler var bu sene için bence kalma zamanı olarak 2019 2020 coklukla erkek bebekGerçekten laboratuarda çalışan bir arkadaş söylemişti, 2019 senesi için konuşurken "Bana gelen testlerden oran olarak 10 tanesinden sadece 1 tanesi erkek bebek" demişti.
birazdan sonuç almaya gidicem çıkmıştır inşallah sonuçlar pazartesi ye kalırsa gör halimi,Silik çizgi var cnm ben görüyorum gayetkan sonucunda netleşecek burda bu kadarsa✌ hayirlisi
Yok Yok kalmaz ayy inşallah kalmasın napca z iki günbirazdan sonuç almaya gidicem çıkmıştır inşallah sonuçlar pazartesi ye kalırsa gör halimi,
Tam kaçıncı gün bugün ilişkiden sonra .birazdan sonuç almaya gidicem çıkmıştır inşallah sonuçlar pazartesi ye kalırsa gör halimi,
ayy evet şimdiden kafaya takmaya başladım zaten, deliricemYok Yok kalmaz ayy inşallah kalmasın napca z iki günkur allah kur
14 canimTam kaçıncı gün bugün ilişkiden sonra .
Hayırlısı olsun canjm inşeALLAH beklediğin güzel haberleri alırsınCanım inan bilmiyorum, sabah çubuk tesT yaptım silik çıktı. ultra erken gebelik testi yaptım onda bişey çıkmadı, gittim kan verdim 4 buçukta alacağım. ama doktor bugün yetişmez belki dedi, bekliyorum oyle
Güzel hber ver nolur14 canim
hayırlısı olsun canım RABBİM en doğrusunu bilirsonuç negatif kizlar
aynen canim hayırlısı boyleymishayırlısı olsun canım RABBİM en doğrusunu bilir
Canım sen yöntem denemısmıydınOlurmu hevesiniz kırılmasın hemen ben sadece herşeyin nasip olduğunu çok da şaapmamak gerektiğini söylemek istedim..birde biseyi nekadar istersek okadar olmuyor ..keşke bende kendimi bunaltmasaydim oluruna biraksaydim ..çünkü günün sonunda gerçekten Allah'ın dediği oluyor..:)
Hayırlısı elbette..aynen canim hayırlısı boyleymis
Hayırlısı canım Mart’ta beraber deneyelimsonuç negatif kizlar
O çubuk test ne ise yanılttı ama çünkü hayalet çizgi var fotoda bile belliydisonuç negatif kizlar
Canım aynen öyle çünkü ben kendimi iyi biliyorum hiç hissetmedim hamilelik, şimdi adet olmayı bekliycemHayırlısı elbette..ben üzüldüm ne yalan soyliyim.. ama hisler çok onemliymis anlamış olduk başından beri hissetmiyorum diyordun..bence yok diyordun..
nisan da yapacağım deneme canımHayırlısı canım Mart’ta beraber deneyelim
o çubuk testten 3 tane yaptim ben , ikisinde silik çıktı. birinde çıkmadı, demekki testler bozuktu. yada bu ovulasyon ve gebelik testlerinin benle bi problemi varO çubuk test ne ise yanılttı ama çünkü hayalet çizgi var fotoda bile belliydi
Yanılttı evet..bu da tecrübe kullanma onları o marka yi nisan da.o çubuk testten 3 tane yaptim ben , ikisinde silik çıktı. birinde çıkmadı, demekki testler bozuktu. yada bu ovulasyon ve gebelik testlerinin benle bi problemi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?