- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #80.781
Ayy annelerde Urfa’da 6.8 olmuşsivas ta deprem oldu şuan, felaket sallandık,
burda da Elazığ 6.8 olmuş sivasta kaç hissedildi bilmiyorum, ama çok fena salladı, ev başıma yıkılıyor sandım, öyle sallandi ki yürüyüp kızların yanına gidemedimAyy annelerde Urfa’da 6.8 olmuşhepinize çok geçmiş oldun canım sizin kaç şiddeti
Hangisini takip ediyorsun canımnisan da yapacağım deneme canımcin takvimi bakıyorum ya ben
Hangisini takip ediyorsun canım
sivas ta deprem oldu şuan, felaket sallandık,
Ayy annelerde Urfa’da 6.8 olmuşhepinize çok geçmiş oldun canım sizin kaç şiddeti
Sağ ol bende bir göz gezdireyimİSİMLER - Türkiye'nin en kapsamlı isim sitesi
isimler.web.tr - Türkiye'nin en kapsamlı isim anlamları sitesi.www.isimler.web.tr
sağol canımkızlar geçmiş olsun rabbim korusun inşallah
bak canım benim kızlarda tuttu çoğu baktığım kişide tuttu buSağ ol bende bir göz gezdireyim
Canım naptınNe alemdesiniz peki? Adet bekleyenler olmayanlar belirti hissedenler? Deneme yapıcak olanlar?
Valla sabah 7 gibi deneme yaptım canımCanım naptın
Ayy çok geçmiş olsun canım Rabbim korusunburda da Elazığ 6.8 olmuş sivasta kaç hissedildi bilmiyorum, ama çok fena salladı, ev başıma yıkılıyor sandım, öyle sallandi ki yürüyüp kızların yanına gidemedim
Ne tuttu kızbak canım benim kızlarda tuttu çoğu baktığım kişide tuttu bu
Amin canım sagolasinAyy çok geçmiş olsun canım Rabbim korusun
Gecmiş olsun canım Allah beterinden korusunAmin canım sagolasin
sagolasin canım aminnnGecmiş olsun canım Allah beterinden korusun
Bizimkiler de sallanmis biz birşey hissetmedim gerçi aramizde yetmiş kilometre varAmin canım sagolasin
Sen bide bizim halimizi gorsivas ta deprem oldu şuan, felaket sallandık,
Allah saklasın yaBizimkiler de sallanmis biz birşey hissetmedim gerçi aramizde yetmiş kilometre var
ayy orada mı sallandiSen bide bizim halimizi gor
Kuzum malatya dayim ben elazig cok yakin bize.ayy orada mı sallandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?