- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #80.821
Ne sordun canım?Soru sordum ama kaynadımi arada cvp vermediniz
Canım gecmıs olsunAmin canim cok sagol
Sagol camimCanım gecmıs olsun
Belirti yok canim. Benim bugun 7. Gunumdu bence bu ayda olmadi. Ben cattan 16 gun sonra adet oluyorum. Daha 9 gunum falan var
Niye olmadı diyorsun canım? Sen kaç aydır deniyorsun? Tam zamanında değerlendirdin niye umudun yok ki? Yek ilişki yapıyorsunuz değilmi? Şimdi benim çatladı ya sabah değerlendirdim şimdi akşam daha denemiyimBelirti yok canim. Benim bugun 7. Gunumdu bence bu ayda olmadi. Ben cattan 16 gun sonra adet oluyorum. Daha 9 gunum falan var
Cnm en geç 5 şubat ta olmam gerek adet..bazen öne atiyor tam günün de olmuyorum..
Nerdeyse 1 sene olucak canim. Benim hormon dengem bozulmus ondan olmuyo heralde. Bu ay tek denedim ama daha once 2 iliski denememde oldu tutmadiNiye olmadı diyorsun canım? Sen kaç aydır deniyorsun? Tam zamanında değerlendirdin niye umudun yok ki? Yek ilişki yapıyorsunuz değilmi? Şimdi benim çatladı ya sabah değerlendirdim şimdi akşam daha denemiyim
Yok cnm tek ilişki evet.. çatladı artık silindi ilişki yok bi daha yada korun olacaksaNiye olmadı diyorsun canım? Sen kaç aydır deniyorsun? Tam zamanında değerlendirdin niye umudun yok ki? Yek ilişki yapıyorsunuz değilmi? Şimdi benim çatladı ya sabah değerlendirdim şimdi akşam daha denemiyim
Cnm baktirdin ama değil mi sonuçta sorun yok olmamasi için bi neden yani.. normal genel gebelik için..Nerdeyse 1 sene olucak canim. Benim hormon dengem bozulmus ondan olmuyo heralde. Bu ay tek denedim ama daha once 2 iliski denememde oldu tutmadi
Bakdım canım bu ay erkek çıkdıbak canım benim kızlarda tuttu çoğu baktığım kişide tuttu bu
Baktirdim canim polistik over var dedi. Ondan olmuyo buyuk ihtimalCnm baktirdin ama değil mi sonuçta sorun yok olmamasi için bi neden yani.. normal genel gebelik için..
Hımm daha erkenmiş ama canım az daha bekle bakalım inş güzel haberler verelim arka arkayaCnm en geç 5 şubat ta olmam gerek adet..bazen öne atiyor tam günün de olmuyorum..o yüzden.. daha erken.. yarın bi hafta olacak işte.. kasiklarimda gezen ve hiç durmayan kramp one egildigimde oturdugum yerden hizli kalktığımda sanki bıçak saplaniyor..bide tuhaf daha önce gebeliklerimde olmayan ince sizi damar çekilmesi gibi Bisey ..basim çok ağrıyor hiç bitmeyen çok şiddetli olmayan bi ağrı.. agzimin tadı değişmedi uyumuyorum.benim ilk belirtilerin bunlar olur hep metalik tat uyku sık tuvalet..hicbiri yok allah büyük umutla bekliyorum
Tam yumurtlama zamanındamı oldu mu 2 denemede tutmadı? Hormonlara doktor ne diyor tedavi olmadın mı? İnş bu ay tutar canımNerdeyse 1 sene olucak canim. Benim hormon dengem bozulmus ondan olmuyo heralde. Bu ay tek denedim ama daha once 2 iliski denememde oldu tutmadi
Pik ken ve silikken olmustu.Tam yumurtlama zamanındamı oldu mu 2 denemede tutmadı? Hormonlara doktor ne diyor tedavi olmadın mı? İnş bu ay tutar canım
Yok kız dün bana yetti arttıYok cnm tek ilişki evet.. çatladı artık silindi ilişki yok bi daha yada korun olacaksa
Hımm anladım canım inş. tutar bu ay gerek kalmazPik ken ve silikken olmustu.
Bu ay yumurta icin takviye kullandim.
Doktor bu ay gebelik olmazsa diger ay klomen ve catlatma ignesi yapalim dedi.
Hayirlisi olsun insAllahHımm anladım canım inş. tutar bu ay gerek kalmaz
Cnm pko olup tek denemeyle olan da var çok takılma yinede oluruna bırak anladım cnm..Baktirdim canim polistik over var dedi. Ondan olmuyo buyuk ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?