Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Belirti yok canim. Benim bugun 7. Gunumdu bence bu ayda olmadi. Ben cattan 16 gun sonra adet oluyorum. Daha 9 gunum falan var
Niye olmadı diyorsun canım? Sen kaç aydır deniyorsun? Tam zamanında değerlendirdin niye umudun yok ki? Yek ilişki yapıyorsunuz değilmi? Şimdi benim çatladı ya sabah değerlendirdim şimdi akşam daha denemiyim

M Matthillda senin adetin ne zaman canım? 3 cicek annesi canım senin ne zaman? Belirti var mı?
Cnm en geç 5 şubat ta olmam gerek adet..bazen öne atiyor tam günün de olmuyorum.. o yüzden.. daha erken.. yarın bi hafta olacak işte.. kasiklarimda gezen ve hiç durmayan kramp one egildigimde oturdugum yerden hizli kalktığımda sanki bıçak saplaniyor..bide tuhaf daha önce gebeliklerimde olmayan ince sizi damar çekilmesi gibi Bisey ..basim çok ağrıyor hiç bitmeyen çok şiddetli olmayan bi ağrı.. agzimin tadı değişmedi uyumuyorum.benim ilk belirtilerin bunlar olur hep metalik tat uyku sık tuvalet..hicbiri yok allah büyük umutla bekliyorum

Nerdeyse 1 sene olucak canim. Benim hormon dengem bozulmus ondan olmuyo heralde. Bu ay tek denedim ama daha once 2 iliski denememde oldu tutmadi

Yok cnm tek ilişki evet.. çatladı artık silindi ilişki yok bi daha yada korun olacaksa

Hımm daha erkenmiş ama canım az daha bekle bakalım inş güzel haberler verelim arka arkaya

Nerdeyse 1 sene olucak canim. Benim hormon dengem bozulmus ondan olmuyo heralde. Bu ay tek denedim ama daha once 2 iliski denememde oldu tutmadi
Tam yumurtlama zamanındamı oldu mu 2 denemede tutmadı? Hormonlara doktor ne diyor tedavi olmadın mı? İnş bu ay tutar canım

Tam yumurtlama zamanındamı oldu mu 2 denemede tutmadı? Hormonlara doktor ne diyor tedavi olmadın mı? İnş bu ay tutar canım
Pik ken ve silikken olmustu.
Bu ay yumurta icin takviye kullandim.
Doktor bu ay gebelik olmazsa diger ay klomen ve catlatma ignesi yapalim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…