- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #80.861
Tam silikleşme önemli mi ki canimTest tam siliklesme görmek için yaptın mı diye sormuştum..pik ve siliklesme süren bilmen açısından ✌
Rabbim kalbindekini nasib etsin inşallahŞimdi çatlama 1.5 saat oldu geç olurmuki
2 deneme çatladiktan kaç saat sonra olmali
Napıyorsunuz kızlar ?? Hiç keyfim yok ya içim sıkılıyor
Ne oldu canim
hayirdir canimNapıyorsunuz kızlar ?? Hiç keyfim yok ya içim sıkılıyor
yokk azcik silinme olsun yeterTam silikleşme önemli mi ki canim
bugun yine akinti icinde leke geldi cnm ama devami yok , deliricem artik. igneye gore adet olmam gerekiyor , normal adet tarihime 3 gun var, erken yumurtlama oldu ya benim, nasi bi seyin icindeyim cozemedim ben
hele dur dusunme bi, bana kiziyordunuz bi de, umutsuzum diyeNe bilim öyle.. bi sebebi yok.. sanki bu ay da tutmadıokadar stres , yorgunluk , umut nebilim ya bidahaki ayı şimdiden düşünmeye başladıkça içim daha da sıkılıyor
Yaabugun yine akinti icinde leke geldi cnm ama devami yok , deliricem artik. igneye gore adet olmam gerekiyor , normal adet tarihime 3 gun var, erken yumurtlama oldu ya benim, nasi bi seyin icindeyim cozemedim ben
Ayy ne bilim canım aklıma hep sen geliyorsun zaten inanhele dur dusunme bi, bana kiziyordunuz bi de, umutsuzum diye
normalde ignenin 14.gunu adet olunuyormus ama burda okudugum kadariyla 20.gune kadar bile adet olmayanlar var, ya valla olup rahatlamak istiyorum sinir stres oldum, hamilelik zaten yok tamam ama valla su durumun bitmesini istiyorumYaaayy geçen ay benim de 2 gün önceden lekelenme geldi sonra adet oldumdelirecektim yenen nasıl sinir bozucu bişey peki iğnenin yan etkilerinde lekelenme ve gecikme var mı ?
yok canim bence sen guzel zamanlama yaptin, olacak insallahAyy ne bilim canım aklıma hep sen geliyorsun zaten inanbilmiyorum olmadı sanki ya
Hımm uzattığı da oluyor demek. Çok iyi anlıyorum olup rahatmak istediğini ama en azından bu ay denemeyeceksin zaten oyuzden çok da takılma olursun bugün yarın. Ama şubat ve martta da ovu yap belki iğne düzenini değiştirmiştir 2 ay vücudunu tanı bari. Bence bidaha da iğne yapma normal oluyor bi problemin yok zaten inşnormalde ignenin 14.gunu adet olunuyormus ama burda okudugum kadariyla 20.gune kadar bile adet olmayanlar var, ya valla olup rahatlamak istiyorum sinir stres oldum, hamilelik zaten yok tamam ama valla su durumun bitmesini istiyorum
Bilmiyorum inşaAllah ya canımyok canim bence sen guzel zamanlama yaptin, olacak insallah
aynen canim bakalim hayirlisi, benim aklim belli olmazHımm uzattığı da oluyor demek. Çok iyi anlıyorum olup rahatmak istediğini ama en azından bu ay denemeyeceksin zaten oyuzden çok da takılma olursun bugün yarın. Ama şubat ve martta da ovu yap belki iğne düzenini değiştirmiştir 2 ay vücudunu tanı bari. Bence bidaha da iğne yapma normal oluyor bi problemin yok zaten inş
Hiç üstüne görme gibi bi durum olamazmı sende ? Özakman kanda çıkmadı sonradan çıksanormalde ignenin 14.gunu adet olunuyormus ama burda okudugum kadariyla 20.gune kadar bile adet olmayanlar var, ya valla olup rahatlamak istiyorum sinir stres oldum, hamilelik zaten yok tamam ama valla su durumun bitmesini istiyorum
Bana kalırsa da başla bilmiyorum yumurtlama anı zamanı en önemlisi olduğuna inanıyorum gerisi çok önemli gibi gelmiyoraynen canim bakalim hayirlisi, benim aklim belli olmazbugun siparis verdim testleri , adet bitince baslarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?