Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ne bilim öyle.. bi sebebi yok.. sanki bu ay da tutmadı okadar stres , yorgunluk , umut nebilim ya bidahaki ayı şimdiden düşünmeye başladıkça içim daha da sıkılıyor

Gene yoksunuz ha niye yazmıyorsunuz kız? Ne güzel eskiden canlıydı grup. Bu ara herkes bi kabuğuna çekildi azcık yazın dertleşelim

L Laladunya canım sen adet olmadın mı hala? Gecikti değilim?
bugun yine akinti icinde leke geldi cnm ama devami yok , deliricem artik. igneye gore adet olmam gerekiyor , normal adet tarihime 3 gun var, erken yumurtlama oldu ya benim, nasi bi seyin icindeyim cozemedim ben

bugun yine akinti icinde leke geldi cnm ama devami yok , deliricem artik. igneye gore adet olmam gerekiyor , normal adet tarihime 3 gun var, erken yumurtlama oldu ya benim, nasi bi seyin icindeyim cozemedim ben
Yaa ayy geçen ay benim de 2 gün önceden lekelenme geldi sonra adet oldumdelirecektim yenen nasıl sinir bozucu bişey peki iğnenin yan etkilerinde lekelenme ve gecikme var mı ?

Yaa ayy geçen ay benim de 2 gün önceden lekelenme geldi sonra adet oldumdelirecektim yenen nasıl sinir bozucu bişey peki iğnenin yan etkilerinde lekelenme ve gecikme var mı ?
normalde ignenin 14.gunu adet olunuyormus ama burda okudugum kadariyla 20.gune kadar bile adet olmayanlar var, ya valla olup rahatlamak istiyorum sinir stres oldum, hamilelik zaten yok tamam ama valla su durumun bitmesini istiyorum

normalde ignenin 14.gunu adet olunuyormus ama burda okudugum kadariyla 20.gune kadar bile adet olmayanlar var, ya valla olup rahatlamak istiyorum sinir stres oldum, hamilelik zaten yok tamam ama valla su durumun bitmesini istiyorum
Hımm uzattığı da oluyor demek. Çok iyi anlıyorum olup rahatmak istediğini ama en azından bu ay denemeyeceksin zaten oyuzden çok da takılma olursun bugün yarın. Ama şubat ve martta da ovu yap belki iğne düzenini değiştirmiştir 2 ay vücudunu tanı bari. Bence bidaha da iğne yapma normal oluyor bi problemin yok zaten inş

aynen canim bakalim hayirlisi, benim aklim belli olmaz bugun siparis verdim testleri , adet bitince baslarim

Hiç üstüne görme gibi bi durum olamazmı sende ? Özakman kanda çıkmadı sonradan çıksaAyyy keşke olsa nebilim lekelenme felan diyince bi şüpheleniyorum.. öncelerde hiç böyle lekelenmen oluyormuydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…