- 4 Aralık 2019
- 753
- 1.622
- 43
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #80.841
Inşallah cnm bakalım bekleyip gorucezHımm daha erkenmiş ama canım az daha bekle bakalım inş güzel haberler verelim arka arkaya
Cnm sende belirti varmı sık tuvalet vs 10 günden az kalmış çünkü ne Ki erken en erken belirtiler acaba..bakiyirum ama herkes farklı söylüyor tabiHayirlisi olsun insAllah
Tüm aylar ayni sonuçu veriyor.Bende bunu takip ediyorum Su ana kadar hep tuttu✌ buna da bakınOtomatik Çin Takvimi Cinsiyet ve Yaş Hesaplama
Otomatik çin takvimi hesaplama ile hamile kaldığınız aya göre yaşınızı ve ardından doğacak çocuğunuzun cinsiyetini tahmini olarak belirleyebilirsiniz.cin-takvimi.gen.tr
Sadece adet oncesi gogus agrisi var o kadar.Cnm sende belirti varmı sık tuvalet vs 10 günden az kalmış çünkü ne Ki erken en erken belirtiler acaba..bakiyirum ama herkes farklı söylüyor tabien iyisi kendini bilmek ama bende unutmusum hiç hatırlamıyorum sadece ağzimin tadı metal gibi olurdu..bide uyku hali hatırlıyorum..suan ıkiside yok
Cnm hayırlı olsun tek ilişki oldu benim ikileme için deneyen ark yazsın birde bu cubuklardan pek anlamıyorum ben yanıltmak istemem ama evet testin silinmiş 14 de eşitmis..bir önceki de pik olmuş..Kizlar saat 14 yazan da deneme oldu şimdi silinmiş mi
Bide başka ve ne zaman deneme yapayım
Aynen zamanlama oldu galiba yapmayayım mi bir kere dahaCnm hayırlı olsun tek ilişki oldu benim ikileme için deneyen ark yazsın birde bu cubuklardan pek anlamıyorum ben yanıltmak istemem ama evet testin silinmiş 14 de eşitmis..bir önceki de pik olmuş..
Canim zamanlaman iyi olmus. Seninde tek deneme tutmuyosa zaman kaybetmeden bidaha deneAynen zamanlama oldu galiba yapmayayım mi bir kere daha
zamanlama çok iyi olmuş hayırlısı olsun, ben olsam bi daha deneme yaparım, tek seferde tutmazsa diye, yine de sen bilirsin tabiKizlar saat 14 yazan da deneme oldu şimdi silinmiş mi
Bide başka ve ne zaman deneme yapayım
Şimdi çatlama 1.5 saat oldu geç olurmukizamanlama çok iyi olmuş hayırlısı olsun, ben olsam bi daha deneme yaparım, tek seferde tutmazsa diye, yine de sen bilirsin tabi
En gec 4 , 5 saatŞimdi çatlama 1.5 saat oldu geç olurmuki
2 deneme çatladiktan kaç saat sonra olmali
Hadi görüşürüz o zaman işim vardaEn gec 4 , 5 saat
benim anladığım kadarıyla 3 4 saati geçmemeliŞimdi çatlama 1.5 saat oldu geç olurmuki
2 deneme çatladiktan kaç saat sonra olmali
Hadi görüşürüz o zaman işim varda
Evet yaptık bişeyler iştenaptin cnm 2. Deneme oldu mu tekrar test yaptın mi
Hadi hayırlısı bakalım inşallah tutunsunEvet yaptık bişeyler işte
Ama test yapmadım bir Daha
Test tam siliklesme görmek için yaptın mı diye sormuştum..pik ve siliklesme süren bilmen açısından ✌Evet yaptık bişeyler işte
Rabbim rast getirsin insAllah canimEvet yaptık bişeyler işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?