- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #80.881
hic lekelenme tarzi birsey yasamadim ben hayatimda , sabah uykudan kalktigimda adetim gelir o kadar , kizlara hamileligimde yasadim lekelenme, ama nasil oluyodu cok hatirlamiyorum, canisi su dakikadan sonra ben istemiyorum bu ay hamilelik. artik cikarsa gec dollenme olmus olacak, o da kiz ihtimali cok yuksekmisHiç üstüne görme gibi bi durum olamazmı sende ? Özakman kanda çıkmadı sonradan çıksaAyyy keşke olsa nebilim lekelenme felan diyince bi şüpheleniyorum.. öncelerde hiç böyle lekelenmen oluyormuydu?
vucudumu gayet iyi biliyorum cnm oncesinde de cok yaptigim icin, pik suresi catlama vs, ama hamilelik dusundugun ay Aralikta yumurta buyumedi. bu ay yine klomen vs sacmaliklar olduBana kalırsa da başla bilmiyorum yumurtlama anı zamanı en önemlisi olduğuna inanıyorum gerisi çok önemli gibi gelmiyor
Hımm anladım ama orası hiç belli etmez arkadaş üstüne gördü bebeğinin cinsiyeti erkek.. teyzem üstüne gördü 2 çocuğu da erkek kısmet yanihic lekelenme tarzi birsey yasamadim ben hayatimda , sabah uykudan kalktigimda adetim gelir o kadar , kizlara hamileligimde yasadim lekelenme, ama nasil oluyodu cok hatirlamiyorum, canisi su dakikadan sonra ben istemiyorum bu ay hamilelik. artik cikarsa gec dollenme olmus olacak, o da kiz ihtimali cok yuksekmis
Evet canim bi arkadaşım bakmıştı erkek çıkmıştı ama takvime çok takilma derim ben Rabbim inşallah gönlündekini en yakın zamanda nasip edercanim senin cin takviminde hamile kaldigin ayı erkek gosteriyor mu
amin canim insallah sagolasinEvet canim bi arkadaşım bakmıştı erkek çıkmıştı ama takvime çok takilma derim ben Rabbim inşallah gönlündekini en yakın zamanda nasip eder
kismet tabi cnm Allah bilir orasini de ne bileyim sanssizlik aldi basini gidiyor bendeHımm anladım ama orası hiç belli etmez arkadaş üstüne gördü bebeğinin cinsiyeti erkek.. teyzem üstüne gördü 2 çocuğu da erkek kısmet yani
E sen diyosun 2 kızımda da düşündüğüm gibi oldu. Kızlarında klomen felan kullanıyormuydun?Sen niye klomen felan kullanıyorsun akışına bıraksan yumurtlama zamanını değerlendirsen belki tutacak. Belki ilaçlar dengeni bozuyo tutmuyorvucudumu gayet iyi biliyorum cnm oncesinde de cok yaptigim icin, pik suresi catlama vs, ama hamilelik dusundugun ay Aralikta yumurta buyumedi. bu ay yine klomen vs sacmaliklar oldu
Geçmiş olsun canım Rabbim herkesi korusunSagol canim
ya iste aralikta testler pik gosterdi doktora gittim yumurta yok cok kucuk dedi. bu ay da o yuzden klomen vs basladi. yani niye bende bilmiyorum, yani kismet olmayacak ya cok sacma seyler oldu bu ayE sen diyosun 2 kızımda da düşündüğüm gibi oldu. Kızlarında klomen felan kullanıyormuydun?Sen niye klomen felan kullanıyorsun akışına bıraksan yumurtlama zamanını değerlendirsen belki tutacak. Belki ilaçlar dengeni bozuyo tutmuyor
Evet canım Allah sonunu hayretsinkismet tabi cnm Allah bilir orasini de ne bileyim sanssizlik aldi basini gidiyor bende
Hep mi pik gösteriyordu? Yumurta yoksa veya küçükse çatlamadıysa niye pik gösterir ki?ya iste aralikta testler pik gosterdi doktora gittim yumurta yok cok kucuk dedi. bu ay da o yuzden klomen vs basladi. yani niye bende bilmiyorum, yani kismet olmayacak ya cok sacma seyler oldu bu ay
ben takip ediyordum koyulasmaya basladi gunden gune. sonra pikten once ve pikken ben doktoraaa gittim yumurta 5 cm falan dedi. testlere guvenme dedi, tahlil falan yapildi hersey normal. ama testler pik yumurta yok, oyle bi sacmalik oldu yaniHep mi pik gösteriyordu? Yumurta yoksa veya küçükse çatlamadıysa niye pik gösterir ki?
Yaaa gerçekten çok ilginç olmuşben takip ediyordum koyulasmaya basladi gunden gune. sonra pikten once ve pikken ben doktoraaa gittim yumurta 5 cm falan dedi. testlere guvenme dedi, tahlil falan yapildi hersey normal. ama testler pik yumurta yok, oyle bi sacmalik oldu yani
valla bak gecmis konusmalara fotolara bak attigim,gercekten cok saacmaydi yani, hem innovita hem laboquick piktiYaaa gerçekten çok ilginç olmuşdemekki pikken değerlendirdiğimizi sandığımızda tutmadığında yumurtada sorun oluyor ama çok saçma o zaman bu test neye göre koyulaşıyor hakketen ilginç
Allah Allah hayret gerçektenvalla bak gecmis konusmalara fotolara bak attigim,gercekten cok saacmaydi yani, hem innovita hem laboquick pikti
amin cumlemize canim insallah hayirlisi olsunAllah Allah hayret gerçektenRabbim emeklerini boşa çıkarmasın hayırlısıyla bi oğlan evlat versin inşaAllah
Amin canım inşaAllahamin cumlemize canim insallah hayirlisi olsun
Çok tuhaf.valla bak gecmis konusmalara fotolara bak attigim,gercekten cok saacmaydi yani, hem innovita hem laboquick pikti
Cnm olmazsa allah korusun bir daha denemen gerekirse diğer ay kaç saatte pik oldu ne kadar öyle kaldı nekadar zamanda silindi vs bunları bilmen açısından.. elbette aynı olmaz beslenme stres etkiler tabi ama ortalama bir fikrin olur..zaten maşallah zamanlaman cok güzel oldu inşallah gerek de kalmaz cnmTam silikleşme önemli mi ki canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?