- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #81.881
Bende yemiyorum bazen haşlayınca beyazını az bişi yiyorumCnm ben ne yumurta beyazı ne sarısı hıcbırsekılde yumurta tuketmıyorum haftasonuna bazen kaçamak yapıyorum arada oglumdada tuketmemıstım bir ay yumurta aşırı asidik olan birsey
sayi cok o yuzden canim 11 den fazla da olabilirAnladım yani bu dua değil tesbih gibi birşey ve 11 kişi mecburmu?
Ben varım cnm 3 kişi olduk şimdilik.sayi cok o yuzden canim 11 den fazla da olabilir
Ben de varım canım ezbere biliyorum zatenBen varım cnm 3 kişi olduk şimdilik.
Ben Bi kere bitirdim tek başıma ama yine okurum
Canim bugun mu? Eger olmussa biz farketmedik.3 cicek annesi cnm deprem olmuş yine sizin orda geçmiş olsun iyi misnz.. bu ne yaa valla depremsiz gün geçmez oldu
Bende varim canisisayi cok o yuzden canim 11 den fazla da olabilir
Yine olmuş akşam 7 deCanim bugun mu? Eger olmussa biz farketmedik.
2 gun once gece oldu ona uyandik ama bugun hissetmedim.
Dogrudur canim biz hissetmedik sukurYine olmuş akşam 7 de
Çok şükür cnmDogrudur canim biz hissetmedik sukur
Ne güzel bir birliğiniz varEvet cnm bu. 4444 kere okunacak. Herkes okursa daha çabuk biter
kizlari uyuttum yeni nefes alicam insallah, sen napiosun cnmNapıyorsunuz kızlar
İyi ettin canım zaten yatağa girince dinleniyor insan bitek, ben de uzandım yenikizlari uyuttum yeni nefes alicam insallah, sen napiosun cnm
Kızlar bildiğiniz dualar varsa onları da paylaşın yazıp suyu içilecek üzerinde taşınacak bu ay tutsun inşaAllah
canim gecmis sayfalarda yazmistim ben, yazdigim kagidi bulamiyorum, yazdigim hersey cevsen seklinde ustumde tasiyorum, zemzeme yazdigim dualarda icinde silindi, gecmise bakabilsen keskeKızlar bildiğiniz dualar varsa onları da paylaşın yazıp suyu içilecek üzerinde taşınacak bu ay tutsun inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?