Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Cnm bnm ılk oglum zaten yum gunu oldu tek ılıskı ıle ıkıncıdede test pık ıken oldu 5 6 saate yum oldu bn hep yum gunlrını degerlndrmsım bnce braz o yuzdn
Oyüzden de canım yinede oh nın önemini merak edip yapsanmı dedim ozaman asidikleşmesini sağlarsın diye hem bizede fikir olurdu

çok teşekkür ederim. insallah canim insallah gönlündeki olur dualarım sizinle gerçekten sizde benim için dua edin gerçekten hamile olduğumu öğrendiğimden Bu yana buradaki arkadaşlara isteyen herkese dua ediyorum

Canim cok sevindim, gozun aydin. Rabbim gonlundekini omrune nasip etsin insAllah

İnşallah olacak cnm Rabbim nasip etmiştir
Ya canim benim valla çok umutsuzum sanki yine kızım olacakmış gibi hissediyorum. Tabii allah hayırlısını nasip etsin sağlıklı mutlu bir çocuk olsun dileğim temennim bu ama gönül iste... ablam gibi kızlara hasta beni zaten çok seviyor ama sımdı benim kızlarıma hasta onlara neler neler biriktirir biz gidince hepsini önlerine çeyiz gibi dizer. İste bende ablamın tersi bir oğlum olsun isterdim. Hayırlısı insallah tutmuştur zaten hiç düşünmediğim bir zamanda hamile kaldım. İnsallah canim insallah buradaki arkadaşların hepsine gönüllerindeki nasip olsun.

Kötü düş
Kötü düşğnme cnm sen Allahtan iste. İnan bana o ol dedi mi olur.. Sen yeterki istemeyi bil korkma hamileliğin tadını çıkar

bol bol yusuf suresi oku inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…