- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #83.241
Oyüzden de canım yinede oh nın önemini merak edip yapsanmı dedim ozaman asidikleşmesini sağlarsın diye hem bizede fikir olurduCnm bnm ılk oglum zaten yum gunu oldu tek ılıskı ıle ıkıncıdede test pık ıken oldu 5 6 saate yum oldu bn hep yum gunlrını degerlndrmsım bnce braz o yuzdn
Cnm sıcak su sıcak yer ilişki esnasında bile sıcak ortam etkili asidik olman için. Sen sıcak olacaksın oda sıcak olacak ilişki oncesiCanım erkek bebek için bayanlardamı kendini sıcak tutmamalı
Nsıl yapılıyokı oOyüzden de canım yinede oh nın önemini merak edip yapsanmı dedim ozaman asidikleşmesini sağlarsın diye hem bizede fikir olurdu
Ph ölçerler var netten al canımNsıl yapılıyokı o
Tam tersi soguk olacakmı yazacaktın cnmCnm sıcak su sıcak yer ilişki esnasında bile sıcak ortam etkili asidik olman için. Sen sıcak olacaksın oda sıcak olacak ilişki oncesi
Çok teşekkür ederim canım benim insallah insallah zaten bu benim son insallah erkek bebek nasip olurYaa cnm inşallah Rabbim seni uğraştırmadan oğluşu vermiştir sana. Hakkında hayırlısı olsun ne diyim bilemedim
Evet canimAralıkta yaptığın denemeyle mi hamile kaldın cnm
insallah canim allah sana hepimize nasip etsinBe
Bende 4 gün önce denene yaptım bekliyoruz öyle bikaç kişi aynı gün deneme yaptık. Sende bize dua et
çok teşekkür ederim. insallah canim insallah gönlündeki olur dualarım sizinle gerçekten sizde benim için dua edin gerçekten hamile olduğumu öğrendiğimden Bu yana buradaki arkadaşlara isteyen herkese dua ediyorumHayırlı olsun cnm allah gönlüne göre versin insbiz bıraktığın gibi ben birkaç ark daha deneme yaptık bekliyoruz daha var yapacak olanlar bu ara.. sen de bize dua et şimdi senin dilek kapıların hep açık
İnşallah olacak cnm Rabbim nasip etmiştirÇok teşekkür ederim canım benim insallah insallah zaten bu benim son insallah erkek bebek nasip olur
Canim cok sevindim, gozun aydin. Rabbim gonlundekini omrune nasip etsin insAllahmerhaba azraam ve merhaba arkadaşlar sımdı nerden başlayayım. Ben en son aralikta deneme yapmıştım. Sonrasında biz kar tatiline gittik orada termal suları var ben iyi bir girdim içine aşırı sıcak su hamile olabileceğim hiç aklıma gelmedi. Cunku kürtaj olduktan sonra bir daha tutmadı. Bide malum yaş da var artık. Eve döndükten sonrada ayın birinde adet oldum. Ama kahverengi. O zaman da heme Semra ya hemde Zeynoya dedim hamile değilim. Hatta Zeynoya bir daha denemeyeceğim dedim ama son bir randevu aldım kendi doktorumdan. 4 şubatta gittim ne göreyim hamileyim hemde 9 haftalık benim icin büyük bir sürpriz oldu. Kan tahlili yapıldı değerlerim biraz yüksek geldi yine tedbir amaçlı yine aldılar on gün sonra sonucu olacağım. Sımdı de dua ediyorum insallah sağlıklı bir oğlum olur diye. Sizlere aslında kan sonucumu alınca yazacaktım ama sen yazmışsın cevap vermemek olamazdı. Sen ne yaptın deneme oldu mu kimler hamile? Biraz uzun oldu kusura bakma. Dualarım sizinle, dualarınız benimle olsun canlar
Ya canim benim valla çok umutsuzum sanki yine kızım olacakmış gibi hissediyorum. Tabii allah hayırlısını nasip etsin sağlıklı mutlu bir çocuk olsun dileğim temennim bu ama gönül iste... ablam gibi kızlara hasta beni zaten çok seviyor ama sımdı benim kızlarıma hasta onlara neler neler biriktirir biz gidince hepsini önlerine çeyiz gibi dizer. İste bende ablamın tersi bir oğlum olsun isterdim. Hayırlısı insallah tutmuştur zaten hiç düşünmediğim bir zamanda hamile kaldım. İnsallah canim insallah buradaki arkadaşların hepsine gönüllerindeki nasip olsun.İnşallah olacak cnm Rabbim nasip etmiştir
saol canım benim allah sana da gonlundekini nasip etsin insallahCanim cok sevindim, gozun aydin. Rabbim gonlundekini omrune nasip etsin insAllah
Kötü düşğnme cnm sen Allahtan iste. İnan bana o ol dedi mi olur.. Sen yeterki istemeyi bilYa canim benim valla çok umutsuzum sanki yine kızım olacakmış gibi hissediyorum. Tabii allah hayırlısını nasip etsin sağlıklı mutlu bir çocuk olsun dileğim temennim bu ama gönül iste... ablam gibi kızlara hasta beni zaten çok seviyor ama sımdı benim kızlarıma hasta onlara neler neler biriktirir biz gidince hepsini önlerine çeyiz gibi dizer. İste bende ablamın tersi bir oğlum olsun isterdim. Hayırlısı insallah tutmuştur zaten hiç düşünmediğim bir zamanda hamile kaldım. İnsallah canim insallah buradaki arkadaşların hepsine gönüllerindeki nasip olsun.
Amin canim insAllahsaol canım benim allah sana da gonlundekini nasip etsin insallah
bol bol yusuf suresi oku inşallahYa canim benim valla çok umutsuzum sanki yine kızım olacakmış gibi hissediyorum. Tabii allah hayırlısını nasip etsin sağlıklı mutlu bir çocuk olsun dileğim temennim bu ama gönül iste... ablam gibi kızlara hasta beni zaten çok seviyor ama sımdı benim kızlarıma hasta onlara neler neler biriktirir biz gidince hepsini önlerine çeyiz gibi dizer. İste bende ablamın tersi bir oğlum olsun isterdim. Hayırlısı insallah tutmuştur zaten hiç düşünmediğim bir zamanda hamile kaldım. İnsallah canim insallah buradaki arkadaşların hepsine gönüllerindeki nasip olsun.
Kötü düş
Kötü düşğnme cnm sen Allahtan iste. İnan bana o ol dedi mi olur.. Sen yeterki istemeyi bilkorkma hamileliğin tadını çıkar
Tamam canim hemen okuyayım çok teşekkür ederimbol bol yusuf suresi oku inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?