- 9 Şubat 2017
- 836
- 1.395
- 113
- 32
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #83.261
Neee yuh ya onlara neymiş hayırdır2 3 gündür başka konulara bakıyorum
2 3 konuda rastladımda
bizim bu topiğin popüler olmasını takanlar var
hatta bi konuda konunun kapatılması için yonetici ile tartışan birini bile gördüm
valla çok şaşırdım bendeNeee yuh ya onlara neymiş hayırdır
Aa delirmiş mi bunlar neler neler açılıyor topiklerde daha neler...populer olunca hele bi ara çok kişinin ilgisini çekince dokundu demekki ..hay allahım ne boş islerhatta benim nickimi yazmış bide3 cicek annesi ni yazmaya çalışmış 2 cicek annesi diye,
aynen çok şaşırdım bende, uğraşacak bişey bulamamışlar bizim buraya sarmislarAa delirmiş mi bunlar neler neler açılıyor topiklerde daha neler...populer olunca hele bi ara çok kişinin ilgisini çekince dokundu demekki ..hay allahım ne boş isler
Erkek istediğimiz için galşba. Merak ettim kız bebek isteyenler topipinide şikayet etmişlermi acep.. Sanmıyorum. Çünkü onlar bizi eskiden cahiliye dönemindeki insanlara benzetiyor. Sanki kız çocuk istemiyoruz onları diri diri gömüyoruz da erkek için çabalıyoruz gibi bakıyorlar bize galiba. Kızlarımın tırnağına değişmem ben 10 tane erkeği. Ne sanıyorlar acaba bizi yada kendilerini ne sanıyorlaraynen çok şaşırdım bende, uğraşacak bişey bulamamışlar bizim buraya sarmislar
Ayyy peki canım ne dıye kapanmasını ıstıyolarmıs ilginç gerçektenhatta benim nickimi yazmış bide3 cicek annesi ni yazmaya çalışmış 2 cicek annesi diye,
kiz bebek topiğin de de konuşulmuş bizim konu hatta dalga geçer gibi 3 4 kızı olanlar bile oldu yöntem deneyip diye konusmuslarErkek istediğimiz için galşba. Merak ettim kız bebek isteyenler topipinide şikayet etmişlermi acep.. Sanmıyorum. Çünkü onlar bizi eskiden cahiliye dönemindeki insanlara benzetiyor. Sanki kız çocuk istemiyoruz onları diri diri gömüyoruz da erkek için çabalıyoruz gibi bakıyorlar bize galiba. Kızlarımın tırnağına değişmem ben 10 tane erkeği. Ne sanıyorlar acaba bizi yada kendilerini ne sanıyorlar
insanlar değişik cunkuAyyy peki canım ne dıye kapanmasını ıstıyolarmıs ilginç gerçekten
Kim dalga geçmiş canim bende o topikte yim yani takip ediyorum neyini dalga geçecekler Allah aşkına herkesin gönlünden geçen belli Rabbim nasip etsinkiz bebek topiğin de de konuşulmuş bizim konu hatta dalga geçer gibi 3 4 kızı olanlar bile oldu yöntem deneyip diye konusmuslar
O zaman okuyorlarsa bunu da bilsinler vücut alkalisi asidige en az 3 ayda dönüyormuş ama asidik olan bünyeler alkali olmak için 15 günlük perhizle sonuca ulasilayorlarmis..ki bunu yaptığımız ph testlerinde gördük hep birliktekiz bebek topiğin de de konuşulmuş bizim konu hatta dalga geçer gibi 3 4 kızı olanlar bile oldu yöntem deneyip diye konusmuslar
HamılemısınÇok teşekkür ederim canım benim insallah insallah zaten bu benim son insallah erkek bebek nasip olur
Aman kuzum bosver onlari. Gordum bende.hatta benim nickimi yazmış bide3 cicek annesi ni yazmaya çalışmış 2 cicek annesi diye,
Ben pikten önce pik günü ve sonrası yaptım kızım oldu 3yıl önceEvt canim pik isi biraz karisik pik olup catlama uzun sürüyosa kiz icin pikten bir gün önce mantikli eger kisa sürüyorsa ki iki gün önce falan yani bildigim kiz da 48 saati asmak gerekiyor diye biliyorum bende kiz icin arastirmadayim ama bakalim nasip ttabi
Onlarda bnde kız bebek ıcın caba harcıyoruz tıpkı szın gbı zaten bz ne yaparsak yapalım allh neyı verırse bırde toplumda ıkı kızı olana bıde oglun olsn aaa oglu olmams dyıp kucmseyen zıhnıyetler var ama ıkı oglu olana cok yorum yapılmyo ama gonul ıkısınıde tatmk ıstyor tabıkı ıkı kızı olan oglan ıkı oglu olanında kız ıstmesınden daha dogal bsey olamz bnm 8 aylık oglum smdıden arastryrm bıde o dyguyu tatmak ıcn bna ble dyolar 3 u kız ıcın yapıyosn evet dyrm once 3 cock ıstdgm ıcn snrada gnlumdn gcen olr blkı dye dyrm bundan daha dgal bsey olamz kıAman kuzum bosver onlari. Gordum bende.
Allah islah etsin oyle insanlari. Tek bildikleri sey ego tatmini. Birgun olsun kiz isteyenlere boyle bisey soylenmedi.
Akillarinca anneligimizi sorguladilar. Ne hakla ve sifatla kendilerine hak gorduler bilmiyorum.
Elhamdülillah cok sukur iyi ki kizlarimiz olmus. Bide oglumuz olmasini istemek, bu tip insanlara niye batiyor gercekten anlamiyorum.
Biz Rabbimizden istiyoruz,herkesin olmayani istedigi gibi.
Insanlar bundan neden rahatsiz oluyolar gercekten anlamak cok guc.
Bnde pık ve oncekı ıkı gunu dgerlndrdım ama oglum oldu demekkı nsıp yada senın pık cokmu koyuydu cnmBen pikten önce pik günü ve sonrası yaptım kızım oldu 3yıl önce
Iste bunu anlamayan zihniyet var. Sozum oglan annelerine degil zaten.Onlarda bnde kız bebek ıcın caba harcıyoruz tıpkı szın gbı zaten bz ne yaparsak yapalım allh neyı verırse bırde toplumda ıkı kızı olana bıde oglun olsn aaa oglu olmams dyıp kucmseyen zıhnıyetler var ama ıkı oglu olana cok yorum yapılmyo ama gonul ıkısınıde tatmk ıstyor tabıkı ıkı kızı olan oglan ıkı oglu olanında kız ıstmesınden daha dogal bsey olamz bnm 8 aylık oglum smdıden arastryrm bıde o dyguyu tatmak ıcn bna ble dyolar 3 u kız ıcın yapıyosn evet dyrm once 3 cock ıstdgm ıcn snrada gnlumdn gcen olr blkı dye dyrm bundan daha dgal bsey olamz kı
Evet oyleymıs bnm pık bn uyurkn olms bn pık halının sonunu yakalamısım sanırımEvt canim pik isi biraz karisik pik olup catlama uzun sürüyosa kiz icin pikten bir gün önce mantikli eger kisa sürüyorsa ki iki gün önce falan yani bildigim kiz da 48 saati asmak gerekiyor diye biliyorum bende kiz icin arastirmadayim ama bakalim nasip ttabi
Amınn ınsallhIste bunu anlamayan zihniyet var. Sozum oglan annelerine degil zaten.
Rabbim once evladi olmayana ,sonrada bize gonlumuzdekini nasip etsin insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?