Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
hatta benim nickimi yazmış bide 3 cicek annesi ni yazmaya çalışmış 2 cicek annesi diye,
Aa delirmiş mi bunlar neler neler açılıyor topiklerde daha neler...populer olunca hele bi ara çok kişinin ilgisini çekince dokundu demekki ..hay allahım ne boş isler

Aa delirmiş mi bunlar neler neler açılıyor topiklerde daha neler...populer olunca hele bi ara çok kişinin ilgisini çekince dokundu demekki ..hay allahım ne boş isler
aynen çok şaşırdım bende, uğraşacak bişey bulamamışlar bizim buraya sarmislar

aynen çok şaşırdım bende, uğraşacak bişey bulamamışlar bizim buraya sarmislar
Erkek istediğimiz için galşba. Merak ettim kız bebek isteyenler topipinide şikayet etmişlermi acep.. Sanmıyorum. Çünkü onlar bizi eskiden cahiliye dönemindeki insanlara benzetiyor. Sanki kız çocuk istemiyoruz onları diri diri gömüyoruz da erkek için çabalıyoruz gibi bakıyorlar bize galiba. Kızlarımın tırnağına değişmem ben 10 tane erkeği. Ne sanıyorlar acaba bizi yada kendilerini ne sanıyorlar

kiz bebek topiğin de de konuşulmuş bizim konu hatta dalga geçer gibi 3 4 kızı olanlar bile oldu yöntem deneyip diye konusmuslar

kiz bebek topiğin de de konuşulmuş bizim konu hatta dalga geçer gibi 3 4 kızı olanlar bile oldu yöntem deneyip diye konusmuslar
Kim dalga geçmiş canim bende o topikte yim yani takip ediyorum neyini dalga geçecekler Allah aşkına herkesin gönlünden geçen belli Rabbim nasip etsin

O zaman okuyorlarsa bunu da bilsinler vücut alkalisi asidige en az 3 ayda dönüyormuş ama asidik olan bünyeler alkali olmak için 15 günlük perhizle sonuca ulasilayorlarmis..ki bunu yaptığımız ph testlerinde gördük hep birlikte yani konuşmak boş çalışmaları gerek..buraya laf atacaklarina bunları arastirabilirler✌ allah herkesin gönlüne göre versin tabiki tek duam bu..sık ilişki kızlar sık sık buraları bırakın işinize bakın (burada bizimle birlikte fikir paylaşan güzel arkadaşlarım sözüm meclisten dışarı )

hatta benim nickimi yazmış bide 3 cicek annesi ni yazmaya çalışmış 2 cicek annesi diye,
Aman kuzum bosver onlari. Gordum bende.
Allah islah etsin oyle insanlari. Tek bildikleri sey ego tatmini. Birgun olsun kiz isteyenlere boyle bisey soylenmedi.
Akillarinca anneligimizi sorguladilar. Ne hakla ve sifatla kendilerine hak gorduler bilmiyorum.
Elhamdülillah cok sukur iyi ki kizlarimiz olmus. Bide oglumuz olmasini istemek, bu tip insanlara niye batiyor gercekten anlamiyorum.
Biz Rabbimizden istiyoruz,herkesin olmayani istedigi gibi.
Insanlar bundan neden rahatsiz oluyolar gercekten anlamak cok guc.

Ben pikten önce pik günü ve sonrası yaptım kızım oldu 3yıl önce

Onlarda bnde kız bebek ıcın caba harcıyoruz tıpkı szın gbı zaten bz ne yaparsak yapalım allh neyı verırse bırde toplumda ıkı kızı olana bıde oglun olsn aaa oglu olmams dyıp kucmseyen zıhnıyetler var ama ıkı oglu olana cok yorum yapılmyo ama gonul ıkısınıde tatmk ıstyor tabıkı ıkı kızı olan oglan ıkı oglu olanında kız ıstmesınden daha dogal bsey olamz bnm 8 aylık oglum smdıden arastryrm bıde o dyguyu tatmak ıcn bna ble dyolar 3 u kız ıcın yapıyosn evet dyrm once 3 cock ıstdgm ıcn snrada gnlumdn gcen olr blkı dye dyrm bundan daha dgal bsey olamz kı

Iste bunu anlamayan zihniyet var. Sozum oglan annelerine degil zaten.
Rabbim once evladi olmayana ,sonrada bize gonlumuzdekini nasip etsin insAllah

Evet oyleymıs bnm pık bn uyurkn olms bn pık halının sonunu yakalamısım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…