- 16 Mayıs 2015
- 3.910
- 4.897
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #83.281
Bnde pık ve oncekı ıkı gunu dgerlndrdım ama oglum oldu demekkı nsıp yada senın pık cokmu koyuydu cnm
bi mesaj denk geldi bulursam atacağım sana ona bakıyorum simdiKim dalga geçmiş canim bende o topikte yim yani takip ediyorum neyini dalga geçecekler Allah aşkına herkesin gönlünden geçen belli Rabbim nasip etsin
Eğer öyleyse 4 kızları olsun inşallahhh ard ardakiz bebek topiğin de de konuşulmuş bizim konu hatta dalga geçer gibi 3 4 kızı olanlar bile oldu yöntem deneyip diye konusmuslar
Benim pik günü, önce si ve sornası ilişki ile kızım olduPkı bsey srmk ıstyrm bn kızlar bnm pıkten oncekı ılıskım 19 20 saat oncesydı once rabbm blır tabı ama bu drumda kız olma ohtmalı oluyormu olan varmı hc
Dur canım mesajı bulmaya çalışıyorum atacagimEğer öyleyse 4 kızları olsun inşallahhh ard arda
Bnde cok sevıyorm kızları hp ıkı kızm olsun ısttdm ama bırde olsa yeter arkadsların test kullnmslrmıydı bnmde kaynanamın kızı yok uc oglan bnde tek kızm bndan hc kızım olmck gbı glıyo bazenT ve C çok yakındı ya da T daha koyuydu öyle hatırlıyorum 3yıl oldu
Hatta burada sabirin vardı o zamandan kalan arkadaslar bilironunla da konusmustuk erkek bebek isteyenlere çok yardımcı olmustu...
Ben o ay sadece 3kez birliktelik yasadım.. Tutmustu kız oldu
Bu ay da 2. Bebiş demesine başladık. Ben 2.yi de kız istiyorum.... Ama bu grubu çok seviyorum ara ara takip ediyorum ❤
Annemin komsusu var 2oglu var 1yıldır kız çocuk için uğraşıyor o da... Onunda kayınvalide tarafı kız çocuk diye ölüyor resmenkadının kzıı yok diye eleştiriyor onlarda kadını...
O da çok seviyor kızları... Bunları neden yazdım bu sayfayı eleştirenler okusun diye... Şunu da okusunlar 2 arkadasım var 2sininde 2oğlu var 3.için hamile kaldılar 2sininde yine oğlu oldu... 3.çocul için kıza niyet edip istemişlerdi. Çok üzüldüler işte ama nasip yapacak bri sey yok....
Bende kızları erkeklerden daha çok seviyorum
Hangi konu bu cnmDur canım mesajı bulmaya çalışıyorum atacagim
sen biraz sert çıkmışsın anlamadım da, gözümle gördüğüm mesajı kendi yüklediğim anlamla buraya yazdım şuan sayfaları arıyorum, bilsem ekran görüntüsünü alırdim, yoksa kim ne yapmış bana ne, önüme çıktı sadece, paylaştım bendeKim dalga geçmiş canim bende o topikte yim yani takip ediyorum neyini dalga geçecekler Allah aşkına herkesin gönlünden geçen belli Rabbim nasip etsin
kız istiyorlar zaten olsun cnm insallah ne diyimEğer öyleyse 4 kızları olsun inşallahhh ard arda
Sen bi bak cnm bulursan at bize nasıl dalga geçmişler merak ettim. Bende bakıyorum şimdisen biraz sert çıkmışsın anlamadım da, gözümle gördüğüm mesajı kendi yüklediğim anlamla buraya yazdım şuan sayfaları arıyorum, bilsem ekran görüntüsünü alırdim, yoksa kim ne yapmış bana ne, önüme çıktı sadece, paylaştım bende
Haaa o zmn 5 oğulları olsun. Gerçi bu bedduamı oldu duamı oldu bilmiyorumkız istiyorlar zaten olsun cnm insallah ne diyim
Canim hic gerek yok neden soyledin kiHaaa o zmn 5 oğulları olsun. Gerçi bu bedduamı oldu duamı oldu bilmiyorum
Deme öyle cnmHaaa o zmn 5 oğulları olsun. Gerçi bu bedduamı oldu duamı oldu bilmiyorum
Sert yazmak istedimBeni bilen bilir zaten tartışma etmem kimse ile sen daha fazla asi cikmissinn
yok niye sert çıkayım ki banana kim ne yaparsa yapsın yada ne düşünürse düşünsün benim için sorun değil, ben sadece konusu olunca söyledim gözümle gördüm çünkü, bulmaya çalışıyorum,Beni bilen bilir zaten tartışma etmem kimse ile sen daha fazla asi cikmissinn
Ben senin için demedim ki sert çıkışayım arkadaşım dalga geçmişler dedinya ona kızdım neyine dalga gecilicek herkesin gönlünden geçen var onun için ugrasiyolaryok niye sert çıkayım ki banana kim ne yaparsa yapsın yada ne düşünürse düşünsün benim için sorun değil, ben sadece konusu olunca söyledim gözümle gördüm çünkü, bulmaya çalışıyorum,
2018 tarihiydi neyine cevap vereyim ki, ben takmam ki, konusu açılınca soyledim, derdim birileri gelsin tartışalım degilAyriyetten gördüğünü orda etiket yapıp cevap verebilirdin wvet yöntem deneyip kızı olanlar var nasip kısmet hersey bu kelime de dalga geçilecek mevzu görmedim afedersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?