- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #83.321
bu bize de yazmıştı,
Öylemi hatırlamıuorumbu bize de yazmıştı,
HelalllllO zaman okuyorlarsa bunu da bilsinler vücut alkalisi asidige en az 3 ayda dönüyormuş ama asidik olan bünyeler alkali olmak için 15 günlük perhizle sonuca ulasilayorlarmis..ki bunu yaptığımız ph testlerinde gördük hep birlikteyani konuşmak boş çalışmaları gerek..buraya laf atacaklarina bunları arastirabilirler✌ allah herkesin gönlüne göre versin tabiki tek duam bu..sık ilişki kızlar sık sık buraları bırakın işinize bakın (burada bizimle birlikte fikir paylaşan güzel arkadaşlarım sözüm meclisten dışarı )
aynen cnmÖylemi hatırlamıuorum
Bi daha gelsin bekleriz.. Üf yada gelmesin cidden artık kimseye laf geçirmeye takatimz kalmadıaynen cnm
Yok yok onlar özellikle bizim konuya takıkk.. Aman neyse boşverin konuşur konuşur giderlerYa buraya gelip her mesaj yazana cvb vermeyin kızlar sizde msj Arada kaybolsun gitsin. Niye takıyorsunuz. Aklı basında olsa gelip buraya yorum yapar mı?
Her gün her konuya her hoşumuza gitmeyen veya canımızı sıkan başlığa yorum yapıyor muyuz görmezden geliyoruz. Bu şekilde gelip takılan yorum yapan saçmalayanlatın kesin ailevi problemleri var ki burada kendine stres atma ortamı olısturıuor millete dalaşıyor. Baksana yukarıda yazdığı yoruma sayfa yöneticisine psikolojisi sağlam değil.
o cici kız ban yemis canım zatenKim ki gene gruba hakaret edenher kimsen burdan sana sesleniyorum etiket yap arkamızdan atıp tutma sen gene takiptesindir burayı görürsün
Aa öyle mi cok üzüldümo cici kız ban yemis canım zaten
Canim nasilsin cok zor anliyorum seni bendede var 3 taneKızlar cocuklar beni cok zorluyor en kısa zmanda aranıza tekrar gelecegim inşallah
Evet Canim bende Halen şaşkınım ama hamileyimHamılemısın
Cnm erkek bebek için yaptığımız diyetle düşük yapma ihtimali arttığı için Folik asit tavsiye ediliyor. Mutlaka almam gerekirCanim nasilsin cok zor anliyorum seni bendede var 3 tanesorum su canim hamile kalmadan folik asit kullandinmi
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEvet Canim bende Halen şaşkınım ama hamileyim
Bu da nerden çıktı? Folik asit almayıp düşük yapan oldumuCnm erkek bebek için yaptığımız diyetle düşük yapma ihtimali arttığı için Folik asit tavsiye ediliyor. Mutlaka almam gerekir
Valla cnm öyle diyorlardı bilmiyorumBu da nerden çıktı? Folik asit almayıp düşük yapan oldumuben kullanmıyorum folik asit. Adı üstünde asit/asidik
Hımm bilmiyordum canımValla cnm öyle diyorlardı bilmiyorum
Ben kullanıyorm valla cnmHımm bilmiyordum canımsen kullanıyormusun? Bi ara konuşulmuştu ikiye bölünmüştü grup kullanılsın kullanılmasın diye ben de öyle almadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?