Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Helalllll

Ya buraya gelip her mesaj yazana cvb vermeyin kızlar sizde msj Arada kaybolsun gitsin. Niye takıyorsunuz. Aklı basında olsa gelip buraya yorum yapar mı?
Her gün her konuya her hoşumuza gitmeyen veya canımızı sıkan başlığa yorum yapıyor muyuz görmezden geliyoruz. Bu şekilde gelip takılan yorum yapan saçmalayanlatın kesin ailevi problemleri var ki burada kendine stres atma ortamı olısturıuor millete dalaşıyor. Baksana yukarıda yazdığı yoruma sayfa yöneticisine psikolojisi sağlam değil.

Yok yok onlar özellikle bizim konuya takıkk.. Aman neyse boşverin konuşur konuşur giderler

Canim nasilsin cok zor anliyorum seni bendede var 3 tane sorum su canim hamile kalmadan folik asit kullandinmi
Cnm erkek bebek için yaptığımız diyetle düşük yapma ihtimali arttığı için Folik asit tavsiye ediliyor. Mutlaka almam gerekir

Cnm erkek bebek için yaptığımız diyetle düşük yapma ihtimali arttığı için Folik asit tavsiye ediliyor. Mutlaka almam gerekir
Bu da nerden çıktı? Folik asit almayıp düşük yapan oldumu ben kullanmıyorum folik asit. Adı üstünde asit/asidik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…