Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Cnm vala folik asit çok önemsiyorum ben Hangısını kullanıcan ben folbiol kullanıyorum
Canım folbiol un pek bi etkisi yokmuş günlük almamız gereken folik asit ihtiyacını karşılamıyormuş o vitaminler vücudumuzda depolanmadigi için her gün düzenli kullanmak gerekirmiş bunun için folbiol yeterli değilmiş doktorum söylemişti. Ben folic us plus kullanıyorum araştırın derim takviye edici vitaminler de var icinde

Onura bılıyorum cnm folic plus içinde başka vıtaminler de var onu gebelikten sonra kullanıcam sımdılık bu yeter gıbı

Ben dedim cnm..iliski günü için.. serin evet sıcak olmayacak ayak değil yani vücudun.bide eşinin vücudu bölgesel soğuk duş alınıyor ya..
ilişki günü zaten serin olmak lazım, genel anlamda her zaman ayaklar sıcak olmalıymış, özellikle söyledi doktor, demekki üşümeye karşı falan onemli

ilişki günü zaten serin olmak lazım, genel anlamda her zaman ayaklar sıcak olmalıymış, özellikle söyledi doktor, demekki üşümeye karşı falan onemli
Acaba serin olması gerektiği için mi kışın ihtimal artıyor diyorlar

Bizim yazıştığımız şey , senin sandığından çok başka bişeydi bacım
Ya da başkasını mı kastettin bilememde benim yazdığım apayrı bişeydi
tamam şimdi gördüm, yanlış anlaşılma olmuş kusura bakmayın lutfenn

Kızlar dollenme oldu rahme yerleşti derken max 12 gun mü sürecek yumurtlamadan sonra.. min.7 gün surermis.. yani en az bir hafta sonra kan da çıkması gerek dimi yada erken geb. Testinde..
Ben 9. Günde test yapmayı düşünüyorum tam ortasında.. Kız valla şuan bütün yemeği çıkaravam başım dönüyor (bağladığım boneden de olabilir belirti aramak istemiyorum) ve aşırı midem bjlanıuor çok yemiş de olabilirim

Allah seni bende abarttım bugün yeme işini sacma sapan şeyler yedim bi eksi bi tatlı mide fesati geçiriyorum suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…