- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #83.361
Canım folbiol un pek bi etkisi yokmuş günlük almamız gereken folik asit ihtiyacını karşılamıyormuş o vitaminler vücudumuzda depolanmadigi için her gün düzenli kullanmak gerekirmiş bunun için folbiol yeterli değilmiş doktorum söylemişti. Ben folic us plus kullanıyorum araştırın derim takviye edici vitaminler de var icindeCnm vala folik asit çok önemsiyorum ben Hangısını kullanıcan ben folbiol kullanıyorum
Onura bılıyorum cnm folic plus içinde başka vıtaminler de var onu gebelikten sonra kullanıcam sımdılık bu yeter gıbıCanım folbiol un pek bi etkisi yokmuş günlük almamız gereken folik asit ihtiyacını karşılamıyormuş o vitaminler vücudumuzda depolanmadigi için her gün düzenli kullanmak gerekirmiş bunun için folbiol yeterli değilmiş doktorum söylemişti. Ben folic us plus kullanıyorum araştırın derim takviye edici vitaminler de var icinde
Ben dedim cnm..iliski günü için.. serin evet sıcak olmayacak ayak değil yani vücudun.bide eşinin vücudu bölgesel soğuk duş alınıyor ya..Kız kimdi gecende serin tutun dedi bende senin gibi biliyorum aslındaw
ilişki günü zaten serin olmak lazım, genel anlamda her zaman ayaklar sıcak olmalıymış, özellikle söyledi doktor, demekki üşümeye karşı falan onemliBen dedim cnm..iliski günü için.. serin evet sıcak olmayacak ayak değil yani vücudun.bide eşinin vücudu bölgesel soğuk duş alınıyor ya..
Acaba serin olması gerektiği için mi kışın ihtimal artıyor diyorlarilişki günü zaten serin olmak lazım, genel anlamda her zaman ayaklar sıcak olmalıymış, özellikle söyledi doktor, demekki üşümeye karşı falan onemli
bilmiyorum ki valla cnmAcaba serin olması gerektiği için mi kışın ihtimal artıyor diyorlar
Allah yardımcısi olsunherkesin imtihanı farklı ya.. yazacak birşey bulamadım resmen duruma..
aynen canim bu, konu başlığı farklıymış ama
ben sizin mesajınızı görmedim kiBizim yazıştığımız şey , senin sandığından çok başka bişeydi bacım
Ya da başkasını mı kastettin bilememde benim yazdığım apayrı bişeydi
tamam şimdi gördüm, yanlış anlaşılma olmuş kusura bakmayın lutfennBizim yazıştığımız şey , senin sandığından çok başka bişeydi bacım
Ya da başkasını mı kastettin bilememde benim yazdığım apayrı bişeydi
tamam şimdi gördüm, yanlış anlaşılma olmuş kusura bakmayın lutfenn
Amin çok teşekkürler , cümlemize inşallah ❣Estağfurullah önemli değil Allah herkesin gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlatlar versin
Banada tabi amin
ben folidoce ve folden sordum, folden kullan dedi cnm
Tmm cnm sagolben folidoce ve folden sordum, folden kullan dedi cnm
Ben 9. Günde test yapmayı düşünüyorumKızlar dollenme oldu rahme yerleşti derken max 12 gun mü sürecek yumurtlamadan sonra.. min.7 gün surermis..yani en az bir hafta sonra kan da çıkması gerek dimi yada erken geb. Testinde..
Allah seniBen 9. Günde test yapmayı düşünüyorumtam ortasında.. Kız valla şuan bütün yemeği çıkaravam başım dönüyor (bağladığım boneden de olabilir belirti aramak istemiyorum) ve aşırı midem bjlanıuor çok yemiş de olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?