- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #83.341
Adı asit diye aslında asit değil b9 vitaminin adı o adı normalde folattır am biz folik asit diye biliriz otizimi azalttığı için hamilelik öncesinde mutlaka kullanılması gerekiyor ilk 4 haftada beyin gelişimi başlıyor peki biz hamile olduğumuzu kaçıncı haftada öğreniyoruz bı bakalım 6 haftalık desek ozamn beyin gelişimine etkisi çok olan omuriliğe etkisi çok olan bir vitamini almamış oluyoruz eksikliği durumunda oluşabilecek riskler de artıyorBu da nerden çıktı? Folik asit almayıp düşük yapan oldumuben kullanmıyorum folik asit. Adı üstünde asit/asidik
Tskler canimcimCnm erkek bebek için yaptığımız diyetle düşük yapma ihtimali arttığı için Folik asit tavsiye ediliyor. Mutlaka almam gerekir
Hımm anladım canım sağolunAdı asit diye aslında asit değil b9 vitaminin adı o adı normalde folattır am biz folik asit diye biliriz otizimi azalttığı için hamilelik öncesinde mutlaka kullanılması gerekiyor ilk 4 haftada beyin gelişimi başlıyor peki biz hamile olduğumuzu kaçıncı haftada öğreniyoruz bı bakalım 6 haftalık desek ozamn beyin gelişimine etkisi çok olan omuriliğe etkisi çok olan bir vitamini almamış oluyoruz eksikliği durumunda oluşabilecek riskler de artıyor
Cnm hayır en iyisi folden. Diğerlerini kullanmayın derim ben. İçeriği çok asidik (ha süt içmişsinz ha onu). Folden marsa b12 vitamini.. Burda eski bi abla söylemiştiher marka oluyor mu peki, bende folidoce var
tamam canım yarın doktora gidince söyleyeyim başla derse baslayayimCnm hayır en iyisi folden. Diğerlerini kullanmayın derim ben. İçeriği çok asidik (ha süt içmişsinz ha onu). Folden marsa b12 vitamini.. Burda eski bi abla söylemişti
Tmm cnm.tamam canım yarın doktora gidince söyleyeyim başla derse baslayayim
Aferim kızCnm erkek bebek için yaptığımız diyetle düşük yapma ihtimali arttığı için Folik asit tavsiye ediliyor. Mutlaka almam gerekir
Canım bide sodayı soracaktıntamam canım yarın doktora gidince söyleyeyim başla derse baslayayim
Folik asit cokkkkk cokkk çok önemli ve ne marka olursae olsun erkek bebeğe asla bır etkisinin olmadıgını düşünüyorumAdı asit diye aslında asit değil b9 vitaminin adı o adı normalde folattır am biz folik asit diye biliriz otizimi azalttığı için hamilelik öncesinde mutlaka kullanılması gerekiyor ilk 4 haftada beyin gelişimi başlıyor peki biz hamile olduğumuzu kaçıncı haftada öğreniyoruz bı bakalım 6 haftalık desek ozamn beyin gelişimine etkisi çok olan omuriliğe etkisi çok olan bir vitamini almamış oluyoruz eksikliği durumunda oluşabilecek riskler de artıyor
Ovu testı vs kullnmsmydnEvet Canim bende Halen şaşkınım ama hamileyim
Cok teşekkür ederim canım allah sizlerinkini de size bağışlasınHayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
KullanmıştımOvu testı vs kullnmsmydn
Nsıl oldu pekıKullanmıştım
Kızlarda kullndn mı pekıKullanmıştım
Hah işte bende bunu duymuştum diye almamıştım ha süt içmişsiniz ha folik asit kullanmışsınız asidik diyeCnm hayır en iyisi folden. Diğerlerini kullanmayın derim ben. İçeriği çok asidik (ha süt içmişsinz ha onu). Folden marsa b12 vitamini.. Burda eski bi abla söylemişti
sodaya ic dedi cnm , folik asit başla dediCanım bide sodayı soracaktın
Cnm vala folik asit çok önemsiyorum ben Hangısını kullanıcan ben folbiol kullanıyorumsodaya ic dedi cnm , folik asit başla dedi
Kız kimdi gecende serin tutun dedi bende senin gibi biliyorum aslındawayağınızı sıcak tutmak gerekirmiş haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?