Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bu da nerden çıktı? Folik asit almayıp düşük yapan oldumu ben kullanmıyorum folik asit. Adı üstünde asit/asidik
Adı asit diye aslında asit değil b9 vitaminin adı o adı normalde folattır am biz folik asit diye biliriz otizimi azalttığı için hamilelik öncesinde mutlaka kullanılması gerekiyor ilk 4 haftada beyin gelişimi başlıyor peki biz hamile olduğumuzu kaçıncı haftada öğreniyoruz bı bakalım 6 haftalık desek ozamn beyin gelişimine etkisi çok olan omuriliğe etkisi çok olan bir vitamini almamış oluyoruz eksikliği durumunda oluşabilecek riskler de artıyor

Hımm anladım canım sağolun ben de alayım o zaman

Cnm hayır en iyisi folden. Diğerlerini kullanmayın derim ben. İçeriği çok asidik (ha süt içmişsinz ha onu). Folden marsa b12 vitamini.. Burda eski bi abla söylemişti
tamam canım yarın doktora gidince söyleyeyim başla derse baslayayim

Folik asit cokkkkk cokkk çok önemli ve ne marka olursae olsun erkek bebeğe asla bır etkisinin olmadıgını düşünüyorum

Cnm hayır en iyisi folden. Diğerlerini kullanmayın derim ben. İçeriği çok asidik (ha süt içmişsinz ha onu). Folden marsa b12 vitamini.. Burda eski bi abla söylemişti
Hah işte bende bunu duymuştum diye almamıştım ha süt içmişsiniz ha folik asit kullanmışsınız asidik diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…