- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #83.381
12 değil canım o daha artabiliyor 14 çıkabilirKızlar dollenme oldu rahme yerleşti derken max 12 gun mü sürecek yumurtlamadan sonra.. min.7 gün surermis..yani en az bir hafta sonra kan da çıkması gerek dimi yada erken geb. Testinde..
Döllenme 7 günde tamamlanabilir ama hormonlarimizin salgılanması için bir kac güne daha ihtiyaç var sanirim. 9.günde öğrenen de duydum kan tahlilinde. Ben 12.gün evde normal gebelik testinde gördüm 13. Gün kanda.Kızlar dollenme oldu rahme yerleşti derken max 12 gun mü sürecek yumurtlamadan sonra.. min.7 gün surermis..yani en az bir hafta sonra kan da çıkması gerek dimi yada erken geb. Testinde..
Valla cidden ayağı kalktım başım döndü midem bulandı oturdumAllah senibende abarttım bugün yeme işini sacma sapan şeyler yedim bi eksi bi tatlı mide fesati geçiriyorum suan
kullan canim sorun olmazKızlar adet dönemi folik asit kullanılmaya devam ediliyor mu acaba ben doktora görünmeden eczaneden aldım ilacı
Benım doktor 14 denmişti cnm12 değil canım o daha artabiliyor 14 çıkabilir
Sen hangi marka aldın cnmKızlar adet dönemi folik asit kullanılmaya devam ediliyor mu acaba ben doktora görünmeden eczaneden aldım ilacı
AynenBenım doktor 14 denmişti cnm
Mrb testlerini buraya eklersen bakalım cnm allah gönlüne göre versinkızlar merhaba, bir iki ay önce gelip burada yazmıştım tüm hazırlıkları yapıyorum başka yapmam gereken bir şey var mı diye sizlere sormuştum.. bugün 11. günüm ve ovülasyon testi kullanıyorum. ovülasyon testi kullanarak hamile kalan var mı? bana yardımcı olabilecek...
Burada deneme yapanlar bekleme de olanlar var bu ay yapacak olanlar var daha eskilere gidersen tutturanlar var o şekilde okunan gerek yani birazkızlar merhaba, bir iki ay önce gelip burada yazmıştım tüm hazırlıkları yapıyorum başka yapmam gereken bir şey var mı diye sizlere sormuştum.. bugün 11. günüm ve ovülasyon testi kullanıyorum. ovülasyon testi kullanarak hamile kalan var mı? bana yardımcı olabilecek...
Artık oto olunca ulaşılmaz oldu hanım :))Blue0Pink cnm neden özelden mesaj atılmıyor sanaa özel mesajımı aç seni bir yere alacam sonra kapatırsın
Ooo ama öyle olmaz kiiiArtık oto olunca ulaşılmaz oldu hanım :))
Yanlışlıkla kapatmisimdir canım aciymBlue0Pink cnm neden özelden mesaj atılmıyor sanaa özel mesajımı aç seni bir yere alacam sonra kapatırsın
Sağlık ocağında ki doktor folibol verdi internetten araştırdım gramı fazlaymış pek önerilmediğini anladım eczacı bana mikrogram olarak.folifor duo önerdi içinde d3 vitamini fln varmışSen hangi marka aldın cnm
Cnm evet ssıkı takip et hepsi ayni zamanda mi bunların ben miratech baştakini kullanıyorum birden koyulaşıyor hberin olsun o daha pik olmamış görünüyorKIzlar bir Bakar mısınız
Az önce yaptığım testleri atıyorum. Normalde geç yumurtlarım. Sanırım bu ay erken yumurtlayacam. Bugün 14. Günüm
Eki Görüntüle 2592023
Sizce bu akşam pik olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?