Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar dollenme oldu rahme yerleşti derken max 12 gun mü sürecek yumurtlamadan sonra.. min.7 gün surermis.. yani en az bir hafta sonra kan da çıkması gerek dimi yada erken geb. Testinde..
Döllenme 7 günde tamamlanabilir ama hormonlarimizin salgılanması için bir kac güne daha ihtiyaç var sanirim. 9.günde öğrenen de duydum kan tahlilinde. Ben 12.gün evde normal gebelik testinde gördüm 13. Gün kanda.

kızlar merhaba, bir iki ay önce gelip burada yazmıştım tüm hazırlıkları yapıyorum başka yapmam gereken bir şey var mı diye sizlere sormuştum.. bugün 11. günüm ve ovülasyon testi kullanıyorum. ovülasyon testi kullanarak hamile kalan var mı? bana yardımcı olabilecek...

Mrb testlerini buraya eklersen bakalım cnm allah gönlüne göre versin

Burada deneme yapanlar bekleme de olanlar var bu ay yapacak olanlar var daha eskilere gidersen tutturanlar var o şekilde okunan gerek yani biraz normalde dongun nasıl ovi kaçıncı gün görüyorsun kaç gün sürüyor bütün bunlar önemli..

KIzlar bir Bakar mısınız
Az önce yaptığım testleri atıyorum. Normalde geç yumurtlarım. Sanırım bu ay erken yumurtlayacam. Bugün 14. Günüm

Eki Görüntüle 2592023
Sizce bu akşam pik olur mu?
Cnm evet ssıkı takip et hepsi ayni zamanda mi bunların ben miratech baştakini kullanıyorum birden koyulaşıyor hberin olsun o daha pik olmamış görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…