Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim agrin akintin var mi
Sen daha once test yapmamistin di mi

hafif kasık ağrım var ve bugün akıntım vardı yoğun bir akıntıydı, çok sıvı değil. daha önce yaptım ama çift çizginin ne kadar sürdüğünü ölçemedim işlerim çıkınca testi bırakmak zorunda kalmıştım geçen ay

Cnm sende benim gibi erken ovi gorenlerdensin✌ çok güzel testlerin kademeli koyulasmis pik günü ilişki oldu mu durumun ne değerlendirme mi yapıyorsun yoksa deneme yaptın mi
Cnm hergün deneme yapmış.. 7. Gün çatlamış gibi değil mi sence de

Cnm sende benim gibi erken ovi gorenlerdensin✌ çok güzel testlerin kademeli koyulasmis pik günü ilişki oldu mu durumun ne değerlendirme mi yapıyorsun yoksa deneme yaptın mi
AÇıkcası ilk denemem. Adetim bittikten hemen sonra başladım. Ve 7-8 gün ilişki yaşadıö. Gösterdiğim kişiler genelde pik değil bekle dedi ama ben beklmeden o günleri değerlendirdim. Gerçekten yımurtlama vae mıdır ? Bide en son bugün yaptım ilişkiye devam etmem gerekiyor mu bugünde

Canim senin testlerini zeyno19 attim.
Dedi ki testler tam net degil ama bu testlere gore 12.30 da pik yapmis. Kacirmis olabirsin
Istersen ba ay deneme yapma. Takibini devam ettir diger ay deneme yaparsin

Evet cnm doğru 7. Gün pik muhtemelen de ertesi güne bağlayan gece çatlamış ki o gün silik testte deneme yapman gayet iyi yerinde olmuş cnm allah gönlüne göre versin inşallah..tutunsun
Ama o kız erkek için değil gebe kalmak için yapıyor ha

Evet cnm doğru 7. Gün pik muhtemelen de ertesi güne bağlayan gece çatlamış ki o gün silik testte deneme yapman gayet iyi yerinde olmuş cnm allah gönlüne göre versin inşallah..tutunsun
Of çok teşekkür ederim ya içimi rahatlattınız umarım tutmuştur. Çatlamış gibi gözüküyor artık bugğnde tamamen yarın yine yapıcam rahatlamak için bakalım ne çıkıcak

Gayet pik cnm 7. Gün testin iyiki deneme yapmışsın ve ertesi gün de iyiki denemissin..yumurtlaaman olmuş çünkü net..artik ilişkiye gerek yok bence yumurtan çatlamış çünkü

Canim kac gunde bir adet oluyorsun. Bence daha pik olmamis, yada gunde bir test yaptiysan o koyu oldugu gun aksam belki pik yapmistir. Testin varsa bence devam et.
Evet daha testim var. Bebek düşünmeden önce 28-29 günde oluyordu adetim. AMa şuan 20 gün ve 35 güne kadar çıktı. O yüzden adet bittikten sonra başladım kaçırmamk için. Testlerim var devam ederim tabi

Gayet pik cnm 7. Gün testin iyiki deneme yapmışsın ve ertesi gün de iyiki denemissin..yumurtlaaman olmuş çünkü net..artik ilişkiye gerek yok bence yumurtan çatlamış çünkü
Çok teşekkür ederim bakalım 15 gün sonra gebelik testi denicwm. Rabbim emeklerimizi boşa çıkrtmasın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…