Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
bu testi dün yaptım, saat 11.00'de
dün 11. günümdü

Eklentiler

• IMG_20200216_113210-01.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 42
bu da bu sabah 12.30'da yaptığım testim. sizce bu akşam çatlar mı? bugün tekrar ne zaman yapmalıyım testi?

Eklentiler

• IMG_20200217_124315-01.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 38
peki silinmeyi ilk gördüğümde mi ilişki olmalı? yani bu gece silinme olmazsa yarın akşama kadar geç olur mu ilişki için? tamam şimdi yapıyorum tekrar

peki silinmeyi ilk gördüğümde mi ilişki olmalı? yani bu gece silinme olmazsa yarın akşama kadar geç olur mu ilişki için? tamam şimdi yapıyorum tekrar
sen bundan ondan takip yaptin mi hic, testin kac saat pik kaliyor,
ben mesela pik ken ve pikten 8 saat falan sonra deneme yapacagim

sivi almadiysan yap bakalim, su falan ictiysen yapma silik cikar seni yaniltir simdi

inşallah erkek haberini alırsın

sen bundan ondan takip yaptin mi hic, testin kac saat pik kaliyor,
ben mesela pik ken ve pikten 8 saat falan sonra deneme yapacagim
sivi almadiysan yap bakalim, su falan ictiysen yapma silik cikar seni yaniltir simdi

yok takip yapamadım hiç, yani kaç saat böyle pik kalıyor bilgim yok, silinme ne zamana denk gelir tahmin edemiyorum
şimdi yaptım atıyorum size, yardımlarınız için çok teşekkür ederim

Eklentiler

• IMG_20200217_172934-01.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 41
yok takip yapamadım hiç, yani kaç saat böyle pik kalıyor bilgim yok, silinme ne zamana denk gelir tahmin edemiyorum
en geç yarın olur gibi. Keşke 1 ay kendinizi tanımak için takip yapsaydınız daha kolay olurdu. Yinede 3 4 saatte bir yapın siz. Buraya atın biz bakarız inşallh ☺

Bunu şimdi mi yaptın sakın tes yaptım nede olsa diyip çok su içmeyin yarım bardaktan fazla içerseniz test yanılır. Bugünlük susuz kalın. Tabi sıvı yiyeceklerde dahil . Saat 8 9 gibi tekrar test yapıp buraya atın

en geç yarın olur gibi. Keşke 1 ay kendinizi tanımak için takip yapsaydınız daha kolay olurdu. Yinede 3 4 saatte bir yapın siz. Buraya atın biz bakarız inşallh ☺
yarın eşim akşam geliyor, yetişebilir miyim ki

en son sabah 8de bir bardak su içmiştim onla duruyorum hala, özellikle dikkat ediyorum sıvı alımına. 8de tekrar yapıcam, silinme yoksa napıcam bilmiyorum

rica ederim canim , 3 saat sonra tekrar yap bakalim,esin yarin mi geliyor

eşim işten akşamları geliyor 7 gibi, o nedenle öyle dedim
bu akşam da gelecek yani :) ama işte bu akşam silinmezse yarın akşam geç olur mu onu kestiremiyorum, hayırlısı artık
yarin sabah silinme olursa aksam deneme riskli olur, sen gece uyumadan yapacaksin 3 saatte bir bakarsin gerek kalmaz gece catlar, iste o yuzden kendini takip etmen onemli, mesela suan senin testin gibi olsa benim ki ben deneme yaparim cunku benim catlama cok cabuk oluyor,

en son sabah 8de bir bardak su içmiştim onla duruyorum hala, özellikle dikkat ediyorum sıvı alımına. 8de tekrar yapıcam, silinme yoksa napıcam bilmiyorum
Canim her testi yaptiktan sonra bi bardak kadar su icmelisin. Yoksa yaniltir.
Simdi bi bardak su ic 3 saat sonra test yap

eşim işten akşamları geliyor 7 gibi, o nedenle öyle dedim
bu akşam da gelecek yani :) ama işte bu akşam silinmezse yarın akşam geç olur mu onu kestiremiyorum, hayırlısı artık
Sabahta olabilir. Sen teste ve akıntı sancı na dikkat et bakarsın bu akşam da olur

Bu gece ilişkin olabilir akşam son yaptığın teste bağlı şöyle 8 de yaptın test pik gece ilişkin olsun 12 24 saat catlama ancak pik süreni bilmediğin için iki ilişki olabilir biri bu gece geç saatte yada sabaha karşı diğeri de gün içinde yada testin durumuna göre yarın akşam 8 gibi ..

Ultra pik dediğimiz durum var ya t çizgisi çok çok koyu bordo gibi o zaman dan sonra 5 saat gibi catlama olur zaten cnm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…