Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim senin testlerini zeyno19 attim.
Dedi ki testler tam net degil ama bu testlere gore 12.30 da pik yapmis. Kacirmis olabirsin
Istersen ba ay deneme yapma. Takibini devam ettir diger ay deneme yaparsin

nasıl kaçırmış olabilirim? ama 12.30 dan sonra hiç açılma olmadı ki testlerde? sıvı alımı da kontrollüydü... kimi kadınlarda bu pik durumu birkaç gün bile sürebiliyor sonra silinme oluyor diye biliyorum.. kaçırmış olamam di mi emin misiniz

Evet daha testim var. Bebek düşünmeden önce 28-29 günde oluyordu adetim. AMa şuan 20 gün ve 35 güne kadar çıktı. O yüzden adet bittikten sonra başladım kaçırmamk için. Testlerim var devam ederim tabi
Tamam canim atarsin testlerini yardimci oluruz insAllah.
Bide vucuduna dikkat et testin pik yaptigi gun akintin cogalacak

Evet surebiliyo ama kimininde cok kisa. Zeynonun dedigi gibi gercekten testlerin cok net degil. Bide sen sivi hic almamissin bugun. Icinin sesini dinle ama bence bu ay dene yapma

Evet surebiliyo ama kimininde cok kisa. Zeynonun dedigi gibi gercekten testlerin cok net degil. Bide sen sivi hic almamissin bugun. Icinin sesini dinle ama bence bu ay dene yapma
ben testlerin büyük resim hallerini bugün attım buraya, belki böyle kolaj yapınca net görünmemiştir. ben şimdi galerimden tekrar orjinaline baktım çok net çizgiler, bugün tüm gün çift çizgi çıktı... birazdan 23.00te tekrar yapıcam o zaman silinme olursa bu gece değerlendirmeyeyim mi?

Canim c cizgisi bile net degil imkanin varsa nobetci eczaneden miratech test al onunla yap. Laboquik bazen boyle cikiyo. Bak bi arkadas daha testini paylasiyorya 3 markayla denemis onun ki de laboquik onun testi cok net
Berann in testine bak

Kuzular bakar mısınız,

Bu test saat 15 te yaptığım test

Eki Görüntüle 2592260

Aşağıdakiler de saat 19:30 da yaptığım
Eki Görüntüle 2592261
Bak canim testi cok net senin boyle degil. O yuzden zeyno da benle ayni fikirde biz bu ay deneme yapma diyoruz. Sen bilirsin

Bak canim testi cok net senin boyle degil. O yuzden zeyno da benle ayni fikirde biz bu ay deneme yapma diyoruz. Sen bilirsin
teşekkür ederim öneriniz için
peki ben bu gece değerlendirirsem boşa mı gitmiş olur? yoksa 12 saati henüz bulmadığı için hala şansım var mı... aklım çok karıştı kusura bakmayın.. ben testte sorun olduğunu düşünmedim ondan şimdi allak bullak oldum.. hala çatlama akıntısı da görmedim ondan ümidim vardı hala

Canim alinti yaptigim testleri gorduysen aradaki farki gormussundur. Ki sen bugun sivi olayini da yanlis yapmissin. Riske atma derim. Illa denicem dersende bisey diyemem.

Canim kac gunde bir adet oluyorsun. Bence daha pik olmamis, yada gunde bir test yaptiysan o koyu oldugu gun aksam belki pik yapmistir. Testin varsa bence devam et.
Cnm test açılmış ama baya daha koyulasmaz gibi.. o yüzden pik kabul edilebilir..ama devam etmesi iyi olur ilişkiye değil teste dimi..baya denemiş çünkü baksana beni gecmis allah gönlüne göre versin inşallah ne diyelim..

Ahaha seni mi beni mi

Canim adet sonrasi bazen koyu cikabiliyo testler. 7. Gun baska test yapmis olsaydi tamam pik derdim ama baska yapmamis. Su da var o gun akintisi ve bel agrisi varmis pik olmusta olabilir arada kaldim yani. Her turlu zaten degerlemdirmis Allahtan bos gecmemis. Teste devam ederse daha net anlasilir.

Haklısın cnm ..biz birkaç ay denendigimiz için süre ve zamanlamamizi tahmin edebiliyoruz. Takip önemli herkeste farklı çünkü çok net birşey demek imkansız ..o dr larin işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…