Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
şimdi 8 de yapıcam, yine buraya atarım siz de buralarda olursunuz di mi peki 8de yaptıktan sonra gece 11 de tekrar baksam, saat olarak yanıltır mı? genelde akşam 8den sonra test yapılmamalı deniyor ya.

Canim her testi yaptiktan sonra bi bardak kadar su icmelisin. Yoksa yaniltir.
Simdi bi bardak su ic 3 saat sonra test yap
tamam şimdi içtim, teşekkürler bilgi için

Sabahta olabilir. Sen teste ve akıntı sancı na dikkat et bakarsın bu akşam da olur
sabah çok erken kalkıyorum işe giderken, eşimden önce çıkıyorum hatta

hımm 2 ilişki olursa sıkıntı olmaz di mi? normalde bu konuda tek ilişki öneriliyor ya bilmediğim için soruyorum bunu

Ultra pik dediğimiz durum var ya t çizgisi çok çok koyu bordo gibi o zaman dan sonra 5 saat gibi catlama olur zaten cnm ..

bu bilgi çok kıymetli, sağolun. o zaman akşam 8 de çok koyu görürsem bile gece değerlendireyim di mi? gece çatlayabilir

Bence siz 8 de ve gece 11 de test yapıp atın. Biz buralardayz inşallah. Ona göre arkadaşlar yönlendirir sizi olmasa gece sabaha karşı da ilişki olabilir

buralarda oluruz insallah canim, 8 de yap duruma gore 11 de tekrar yaparsin

InsAllah burda olmaya calisiriz canim.

Cnm sakın sakin yap testlerini ben bütün gece yaptım sabaha kadar sorun olmaz sen yeterki kaçırma madem sabah erken iş var gündüzü degerlendirmen zor görünüyor cunku

Ayrıca iki deneme sana kalmış birşey ben tek ilişki denedim ilk ay tutmadı 30 yaşından büyük sen bence iki deneme yap cnm..ben bu ay üç deneme yaptim yani tek ilişki ilk ay bu senin öyle de yapabilirsin..✌

Kuzular bakar mısınız,

Bu test saat 15 te yaptığım test

Aşağıdakiler de saat 19:30 da yaptığım

Sorma ya hep olmayacak vakitlere denk gelir
Canim testin pik olmus. Saat 11 de bir daha yap. Her testten sonra bir bardak kadar su icmeyi unutma

Tamam canım öyle yapayım. Yarım bardak kadar içtim.
Bu test ultra pik olduktan sonra mı silinince ilişki olmalı canım.
Sanırım benimki daha ultra pik olmamış

Bence siz 8 de ve gece 11 de test yapıp atın. Biz buralardayz inşallah. Ona göre arkadaşlar yönlendirir sizi olmasa gece sabaha karşı da ilişki olabilir
buralarda oluruz insallah canim, 8 de yap duruma gore 11 de tekrar yaparsin
Cnm sakın sakin yap testlerini ben bütün gece yaptım sabaha kadar sorun olmaz sen yeterki kaçırma madem sabah erken iş var gündüzü degerlendirmen zor görünüyor cunku

kızlar şimdi yaptığım test, ne diyorsunuz?

Eklentiler

• IMG_20200217_200744-01.webp
    3 KB · Görüntüleme: 74
Sorma ya hep olmayacak vakitlere denk gelir

Tamam canım öyle yapayım. Yarım bardak kadar içtim.
Bu test ultra pik olduktan sonra mı silinince ilişki olmalı canım.
Sanırım benimki daha ultra pik olmamış
Evet canim cok cok koyu olucak ondan sonra acilmaya baslayinca iliski olucak
Senin ki daha olmamis

yok takip yapamadım hiç, yani kaç saat böyle pik kalıyor bilgim yok, silinme ne zamana denk gelir tahmin edemiyorum
şimdi yaptım atıyorum size, yardımlarınız için çok teşekkür ederim
Canim gece 11 den sonra bi daha yap senin ki tam pik degil

Canım tahmini bu gece olur mu sence, yarın gündüze kalsın istemiyorum doğrusu. Eşim de ben de çalışıyoruz.
Havuç yesem erken çatlar mı sizce?
Canim bilseydik kac saat yada kac gun puk kaldigini bisey soyliyebilirdim ama suan bilemem. Sen 11 den sonra bi test daha yap ona gore bakalim.
Olmazsa gece uyursun alarm kurar kalkar idrarini yapar yarim bardak su icip 2 saat sonra test yaparsin

Canim gece 11 den sonra bi daha yap senin ki tam pik degil

canım sağdan sola doğru bi bakabilir misin? ultra pik dediğiniz daha olmamış mı bende hiç? daha koyulaşmaz gibi geldi bana, hatta en solda en son yaptığım, sağdan ikinciye göre daha açık gibi bence

Eklentiler

• IMG_20200217_202923_404.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 65
canım sağdan sola doğru bi bakabilir misin? ultra pik dediğiniz daha olmamış mı bende hiç? daha koyulaşmaz gibi geldi bana, hatta en solda en son yaptığım, sağdan ikinciye göre daha açık gibi bence
Canim agrin akintin var mi
Sen daha once test yapmamistin di mi

Bence hiç havuca incir girmeyin. Ben yedim çok büyüdü çatlamadı

Hadi ya o zaman yemeyeyim

Canim bilseydik kac saat yada kac gun puk kaldigini bisey soyliyebilirdim ama suan bilemem. Sen 11 den sonra bi test daha yap ona gore bakalim.
Olmazsa gece uyursun alarm kurar kalkar idrarini yapar yarim bardak su icip 2 saat sonra test yaparsin

Tamam canım öyle yapayım. Kısmet artık ondan sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…