- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #83.521
Aynen bende bekliyorum yazmadi.Berannn canım ağrın varmı kasıklarda? Yumurta akı kovanında uzayan akıntı var mı? Ne durumdasın?
Cnm catlama başlamış gibi siliklesme var testinde ..benim olsa bu test kesinlikle deneme yaparim ✌Kızlar,
Eki Görüntüle 2592363
Bu saat 8 deki testimdi
Eki Görüntüle 2592365
Bu da şimdiki test
Ne diyorsunuz, silinme olmuş mu?
Buradayız cnm srtres yapmadan yap testini
Emin olamadım ben de. Tek deneme yapıcam, ilk kez deniyorum.Sen tek deneme mi yapacaksın ? Geçen ay pik süren Ne kadardı? Sanki bi öncekinde ultra pik şimdi çok çok az açılmış eşit koyulukta.. bilmiyorum ama bi kızlar da baksın
Canım ağrım da akıntım da var.Canim agrin akintin ne durumda
Yaptım canım, attımBen buradayım ne yaptın yaptın mı testi
Var canım, bana da sanki açılma var gibi geldiCanim ekran isigini actim tekrar baktim bi tik acilma var evet. Agrin akintin var mi?
Bana da canım. Deneme mi yapayım sizce, yoksa testi tekrarlayayım mıBence de bi tık var gibi geldi bana da
Deneme yapıyor benceAynen bende bekliyorum yazmadi.
Canim agrin akintin varmis deneme yapabilirsin. Acilma var cunku.Emin olamadım ben de. Tek deneme yapıcam, ilk kez deniyorum.
Geçen ay son testler biraz sorunluydu, net çıkmadı. Ama pikten 12 saat sonra silinmişti
Canım ağrım da akıntım da var.
Yaptım canım, attım
Var canım, bana da sanki açılma var gibi geldi
Bana da canım. Deneme mi yapayım sizce, yoksa testi tekrarlayayım mı
Valla ben olsam deneme yaparım kesinlikle ama sen bilirsinEmin olamadım ben de. Tek deneme yapıcam, ilk kez deniyorum.
Geçen ay son testler biraz sorunluydu, net çıkmadı. Ama pikten 12 saat sonra silinmişti
Canım ağrım da akıntım da var.
Yaptım canım, attım
Var canım, bana da sanki açılma var gibi geldi
Bana da canım. Deneme mi yapayım sizce, yoksa testi tekrarlayayım mı
Canım akıntı uzayan şeffaf akıntıBerannn canım ağrın varmı kasıklarda? Yumurta akı kovanında uzayan akıntı var mı? Ne durumdasın?
Kusura bakmayın canım ya, anca cevaplayabildimAynen bende bekliyorum yazmadi.
Canım net bilemiyorum doğrusu ama 12 saat gibi tahminimBerannn bide geçen aydan felan pik süreni biliyor musun?
Tamam süperCanım akıntı uzayan şeffaf akıntı
Canim ben olsam bu sekilde, bide sabah erken denerdim. Karar seninKremsiden şeffafa dönen akıntım var kızlar. Sol kasığımda da ağrı var
Aynen ben deCanim ben olsam bu sekilde, bide sabah erken denerdim. Karar senin
Yok canim sorun degil. Ben cok erken kalkiyorum ondan uyuyup kalmiyayim diye sey ettimKusura bakmayın canım ya, anca cevaplayabildim
Tamam süperyani sen bilirsin ama ben olsam test açılıyor deneme yaparım
Canim ben olsam bu sekilde, bide sabah erken denerdim. Karar senin
Kızlar hepiniz hakkınızı helal edin. Beklediniz bu saate kadarYok canim sorun degil. Ben cok erken kalkiyorum ondan uyuyup kalmiyayim diye sey ettim
Namaz ve dua canim . En onemli sey dua.Kızlar hepiniz hakkınızı helal edin. Beklediniz bu saate kadar
O halde ben eşime sade bir kahve yapmaya gideyim
Kızlar unutacağım birşey olmasın, soğuk duş,sade kahve, yarım saat yerimden kalkmama.
Başka birşey var mıydı?
Sağa yat namaz erkek çocuk duasıKızlar hepiniz hakkınızı helal edin. Beklediniz bu saate kadar
Kızlar unutacağım birşey olmasın, soğuk duş,sade kahve, yarım saat yerimden kalkmama.
Başka birşey var mıydı?
Rabbim gönlüne göre versin canımKızlar hepiniz hakkınızı helal edin. Beklediniz bu saate kadar
Başka birşey var mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?