Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hosgeldin, adetten sonra hamile kalanlar tamamen erkek dogurmuyor, erken yumurtlama oluyor yada icerde atilmamis yumurta bulunuyor,onu takip etmek icin de ovulasyon testi mutlaka yaomalisin. Bi de hic test kullanmamisdin. Kendi vucudunu taniman acisindan deneme yapmadan en az 2 ay ovulasyon testi kullanmani oneririm, yumurtlama gunu tek iliski oneriliyor evet, o da testin pik yapacak sonnrasinda hafif acilma olacak ki deneme yapasin. Ama su da var mesela senin pik ne kadar suruyor bilmiyoruz, belki pik kisa suruyorsa testin pikken deneme yapman gerekecek. Yada 2 gun pik surenler var acilma bekleyince deniyorlar. O yuzden vucudunu tanimadan bu ise deneme yapma derim. Bi de alkalij beslenme, vucudun ph degeri bunlarda onemli en az 6 hafta bunlara dikkat etmek gerekiyor, yani herseyi tamamen yaptin yumurtlama gununtek iliski falan yakaladin diyelim vucudun ph degeri dusukse eger erkek ihtimali azdir,

Bi de mesela burda farkli farkli deneme yapanlar var eskiden yeniye, herkesin ki farkli tutmus, herkes kendi vucudunu tanimis cunku. 8000 sayfa var neler neler yazilmis, okuyabildigin kadar okumani tavsiye ederim, az cok bi fikir olusur sende, cunku sen vucudunu tanimadan biz ne desek yanlis deriz

Ayyy ne kadar kafam karıştı yaa valla canım çok sağol yazdıkların için canım detayli okucam tekrar yazdıklarını şuan pek müsait değildim bakamadm oyuzden ama dediğin gibi yapicam olmazsa bintest ediyom vücudumu siz bana yardımcı olursanız sevinirim burdan atarım size foto

Rica ederimm, Tabiki yardimci oluruz biz buralardayiz hep

Selam herkese. Ben de erkek bebek için yumurtlama takibi yaptırmayı düşünüyorum. Ovulasyon testi hiç kullanmadım. Riske atmak istemiyorum bu takibi doktorla yapmak sanki daha doğru olur gibi geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz okudukça insanın kafası karısıyor

Selam canım. İkisini birarada da yapabilirsin hem test yapıp aynı zamanda doktora da gidebilirsin en azından testin ne durumdayken doktor yumurtan hakkında ne diyor onu da kıyaslamış olursun ama iyi bi doktor seç yoksa doktor güven vermeyince o da seni çok ikilemde bırakıyor

Doktor araştırıyorum su an İzmir manisa civarında dr tavsiyesi varsa alabilirim ben ovülasyon testini beceremem gibi geliyor karışık sanki ya

Doktor takibi olursa tabi ki daha güzel, ama ovulasyon testide o derece onemli, mesela benim bi kez haftasonuna denk geldi, doktora gitme imkanım olmadı test ile takip ettim,

Çok fazla sayfandan hepsini okuyan varsa helal olsun :) acaba deneyip bu konudan sonra erkek bebişi olan var mı
Sayfanın en üstünde ki anket sonuçlarına bak canim deneyenlerin çoğu ankete katılmış, erkek bebeği tutturan çok çok fazla, biz deneme yapmadan gunlerce sabahlara kadar bu sayfalari okuduk

Doktor takibi olursa tabi ki daha güzel, ama ovulasyon testide o derece onemli, mesela benim bi kez haftasonuna denk geldi, doktora gitme imkanım olmadı test ile takip ettim,
Haklısınız. Ovülasyon testi her gün hatta belli saat aralıkları ile yapılmalı sanırım arkadaşlar bi sürü test paylaşmışlar günde bir kere yapmak yeterli mi acaba? Ben bi dr ile görüştüm bana adetliyken gel dedi. Yaklaşık 13-14 gün sonra tekrar gelmen gerekir dedi. Açıkcası benim de gitme imkanım biraz zor olacak ama dediğim gibi testi kendim beceremem diye korkuyorum her dr da bu takibi yapmıyor sanırım

Anladım cnm yapmak kolay testleri, hergün bi tane yapsan yeterli evet, sadece testin pik olduğu 1 2 gün daha sık yapmak gerekir, doktor adet olunca çağırdıysa muhtemelen hormon tahlili falan yapacaktır, sen testle takip etmeye başlarsın koyulasmaya başladığında doktora gidersin

Hoş geldin öncelikle canım ovulasyon testi gebelik testi gibi ama tek farkı ovulasyon testini yaparken en az 2 saat önce su içmeyi bırakman gerek birikmiş idrar olması gereksabah 11 ile 2 arasında yapa bilirsin akşamda 5 ile 7 arası zaten adet bitimi başlican günde iki sefer yaparsın koyulaşmaya başlayıncaa zaten 4 saatte bir yaparsın başladığın zaman zaten sana yardımcı oluruz yönlendiririz

Çok teşekkür ederim yavaş yavaş şekillenmeye başladı ben nasip olursa Haziran gibi düşünüyorum. Niyetim dr ile ilerlemekti ama kendim de ovülasyon testi yapsam iyi olacak bi arkadaş da yazmış sağolsun sizde durumlar nedir denediniz mi

Bn kndimi tanıma aylarındayim nasipse nisan düşünüyorum bakalım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…