Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Doğrudur cnm inan ben neye kime güveneceğimi bilmiyorum, benim doktorumda yaşadığım şehirde çok iyi bi doktor tüp bebek uzmanı, ama ben yinede kendim dahil kimseye guvenmiyorum

Valla hepsi ayrı çeşit canım , herkes kendi doktoruna guvensinn napalimm
Ya doktor tabiki iyi biliyordur ama ben tecrübeye de çok inanıyorum. Burda o kadar deneyen oldu bende dahil. Çatlama olur olmaz ilişkiyle gerçekten erkek oluyor. Oglumda da öyle yapmıştım bundan sonra da öyle denerim

Size bişey anlatayim kızlar. Abimin 3 oğlu vardı yengem deli gibi kız istiyordu. Doktoruna sormuş kız için yumurta takibi yapmak istiyorum yani tüm öncesi iliski. böyle bişey varmidir var demiş doktor. Adetin 12. Günü gel demiş. Muayene etmiş yumurtan var çatlama iğnesi ol 36 saat sonra iliski demiş. Yani resmen erkek için yönlendirmiş. Benle konuştu iğneyi yapayim mi diye Bend e yapma dedim zaten yanlış yönlendirmiş seni dedim. Yumurta çatlamadigi için o yi iliski yapmış belki kız tutar diye vee sonuç su an ikiz oğlu oldu. Doktor hem yanlış yönlendirdi hemde iki yumurta varmış birini görmemiş

Su an 5 oğlu var yani rabbim bağışlasin 12 güne kadar bekletti kızı yuma yakın olmuş oldu iliski ve çok bilgili iyi bir doktordu guya

İşte bu hikayedeki kahramanı ve doktorunu tebrik ediyorum. Bize böyle yanlışlıklar denk gelmez bizim olsa ikiz kız olur üçüz kız olur doktor hatasıyla

İşte bu hikayedeki kahramanı ve doktorunu tebrik ediyorum. Bize böyle yanlışlıklar denk gelmez bizim olsa ikiz kız olur üçüz kız olur doktor hatasıyla
Aynen yaa. Kız istiyorum dediği halde catlamayla birlikte iliski önermiş resmen. Öncesinde o kadar konuşmuşlar halbuki yumurtlama günü erkek olur diye

Inşallah olmaz canim ya bir hamile kalabilsek olacağına inanıyorum da. Her ay bişey çıkıyor ben bu ay olmayan yumurtayla denedim tutarsa literatüre girerim
Valla hele Bi olsun 10 fakir giydirip doyuracam artı bir kurban.. Patron çıldırdııı

Kuzum yengenin beslenme aliskanligi nasil hic dikkat ettinmi boyle ph yuksek yiyecekler icecekler felan yer icermi hic dikkatini cektimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…