- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #83.901
Valla istersen instagramdan bak yazdıklarınaO kadarda değildir yaa
Yok tmm da 2 dakka da çok az değil mi ki acepValla istersen instagramdan bak yazdıklarına
Doğrudur cnm inan ben neye kime güveneceğimi bilmiyorum, benim doktorumda yaşadığım şehirde çok iyi bi doktor tüp bebek uzmanı, ama ben yinede kendim dahil kimseye guvenmiyorumValla az önce tekrar baktım yazısına instagramdan emin olmak için 2 dakika da varir yazıyormuş ben 10 diye aklımda kalmışdemekki her doktorun görüşü farklı. Ama ben banu çiftçiyi çok beğeniyorum bilgili bir doktor gerçekten
Ya doktor tabiki iyi biliyordur ama ben tecrübeye de çok inanıyorum. Burda o kadar deneyen oldu bende dahil. Çatlama olur olmaz ilişkiyle gerçekten erkek oluyor. Oglumda da öyle yapmıştım bundan sonra da öyle denerimValla hepsi ayrı çeşit canım , herkes kendi doktoruna guvensinn napalimm
O zmn seninkine güvenelimDoğrudur cnm inan ben neye kime güveneceğimi bilmiyorum, benim doktorumda yaşadığım şehirde çok iyi bi doktor tüp bebek uzmanı, ama ben yinede kendim dahil kimseye guvenmiyorum
Allah a ve dualarimiza guvenecezDoğrudur cnm inan ben neye kime güveneceğimi bilmiyorum, benim doktorumda yaşadığım şehirde çok iyi bi doktor tüp bebek uzmanı, ama ben yinede kendim dahil kimseye guvenmiyorum
Su an 5 oğlu var yani rabbim bağışlasin 12 güne kadar bekletti kızı yuma yakın olmuş oldu iliski ve çok bilgili iyi bir doktordu guyaSize bişey anlatayim kızlar. Abimin 3 oğlu vardı yengem deli gibi kız istiyordu. Doktoruna sormuş kız için yumurta takibi yapmak istiyorum yani tüm öncesi iliski. böyle bişey varmidir var demiş doktor. Adetin 12. Günü gel demiş. Muayene etmiş yumurtan var çatlama iğnesi ol 36 saat sonra iliski demiş. Yani resmen erkek için yönlendirmiş. Benle konuştu iğneyi yapayim mi diye Bend e yapma dedim zaten yanlış yönlendirmiş seni dedim. Yumurta çatlamadigi için o yi iliski yapmış belki kız tutar diye vee sonuç su an ikiz oğlu oldu. Doktor hem yanlış yönlendirdi hemde iki yumurta varmış birini görmemiş
İşte bu hikayedeki kahramanı ve doktorunu tebrik ediyorum. Bize böyle yanlışlıklar denk gelmez bizim olsa ikiz kız olur üçüz kız olur doktor hatasıylaSize bişey anlatayim kızlar. Abimin 3 oğlu vardı yengem deli gibi kız istiyordu. Doktoruna sormuş kız için yumurta takibi yapmak istiyorum yani tüm öncesi iliski. böyle bişey varmidir var demiş doktor. Adetin 12. Günü gel demiş. Muayene etmiş yumurtan var çatlama iğnesi ol 36 saat sonra iliski demiş. Yani resmen erkek için yönlendirmiş. Benle konuştu iğneyi yapayim mi diye Bend e yapma dedim zaten yanlış yönlendirmiş seni dedim. Yumurta çatlamadigi için o yi iliski yapmış belki kız tutar diye vee sonuç su an ikiz oğlu oldu. Doktor hem yanlış yönlendirdi hemde iki yumurta varmış birini görmemiş
Aynen yaa. Kız istiyorum dediği halde catlamayla birlikte iliski önermiş resmen. Öncesinde o kadar konuşmuşlar halbuki yumurtlama günü erkek olur diyeİşte bu hikayedeki kahramanı ve doktorunu tebrik ediyorum. Bize böyle yanlışlıklar denk gelmez bizim olsa ikiz kız olur üçüz kız olur doktor hatasıyla
Kısmet Canısı kısmet napak imtihanımız olmasın da beklerizAynen yaa. Kız istiyorum dediği halde catlamayla birlikte iliski önermiş resmen. Öncesinde o kadar konuşmuşlar halbuki yumurtlama günü erkek olur diye
Inşallah olmaz canim ya bir hamile kalabilsek olacağına inanıyorum da. Her ay bişey çıkıyor ben bu ay olmayan yumurtayla denedim tutarsa literatüre girerimKısmet Canısı kısmet napak imtihanımız olmasın da bekleriz
Benim tavsiyem de ultra pik olunca yni çat olmadan 7 8 saat önceBenim doktora göre pik ten 10 12 saat once olmali ilişki,
Valla hele Bi olsun 10 fakir giydirip doyuracamInşallah olmaz canim ya bir hamile kalabilsek olacağına inanıyorum da. Her ay bişey çıkıyor ben bu ay olmayan yumurtayla denedim tutarsa literatüre girerim
Inşallah canimValla hele Bi olsun 10 fakir giydirip doyuracamartı bir kurban.. Patron çıldırdııı
Aynen inşallah ☺Inşallah canimeskilerden 1 yıla yakın uğraşan kişiler oldu çok şükür oğullarını aldılar kuşaklarına. Inşallah olacaktır
Benimde martta 1 yil olucak. InsAllah bizimde olur bi oglumuzInşallah canimeskilerden 1 yıla yakın uğraşan kişiler oldu çok şükür oğullarını aldılar kuşaklarına. Inşallah olacaktır
Kuzum yengenin beslenme aliskanligi nasil hic dikkat ettinmi boyle ph yuksek yiyecekler icecekler felan yer icermi hic dikkatini cektimiSize bişey anlatayim kızlar. Abimin 3 oğlu vardı yengem deli gibi kız istiyordu. Doktoruna sormuş kız için yumurta takibi yapmak istiyorum yani tüm öncesi iliski. böyle bişey varmidir var demiş doktor. Adetin 12. Günü gel demiş. Muayene etmiş yumurtan var çatlama iğnesi ol 36 saat sonra iliski demiş. Yani resmen erkek için yönlendirmiş. Benle konuştu iğneyi yapayim mi diye Bend e yapma dedim zaten yanlış yönlendirmiş seni dedim. Yumurta çatlamadigi için o yi iliski yapmış belki kız tutar diye vee sonuç su an ikiz oğlu oldu. Doktor hem yanlış yönlendirdi hemde iki yumurta varmış birini görmemiş
Peki piki kisa suren ne yapmali canim ornek 3 saat de olan kisilerBenim tavsiyem de ultra pik olunca yni çat olmadan 7 8 saat önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?