- 14 Şubat 2017
- 964
- 958
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #83.861
Cift cizgiyi yakaladim derken, t daha mi koyuydu yoksa esit miydi?Kızlar merhaba benimde 2 kizim var ve Allah nasip ederse bende 1 erkek evlat istiyorum.adetlerim 31-32 günde bir oluyo bugün 21.gün ve dün gece 3 te cift cizgi yakaladim yorumlar misiniz sizce beraberlik zamani gelmiş mi
Bana göre t koyu eşime gore ikisi eşit yukarda attim sizce eşit mi digeri daha koyu mu cozemedim bi türlüCift cizgiyi yakaladim derken, t daha mi koyuydu yoksa esit miydi?
Canim 12.30 yaptigin bi tik koyuBana göre t koyu eşime gore ikisi eşit yukarda attim sizce eşit mi digeri daha koyu mu cozemedim bi türlü
Canim ilk defa mi kullaniyorsun testi.Bana göre t koyu eşime gore ikisi eşit yukarda attim sizce eşit mi digeri daha koyu mu cozemedim bi türlü
Sivi almiyorum ben 4 saat ve 3,5-4 saat idrara sıkışık yapiyorum testi az once sag kasigimda boyle igne batırır gibi batma oldu akintim da cok yogun olmayan ama yumurta akı sünen şeffaf akintim var dünden beriCanim 12.30 yaptigin bi tik koyu
Sivi alimin nasildi
Agrin akintin var mi?
Canim bi test daha yapicak misin?Sivi almiyorum ben 4 saat ve 3,5-4 saat idrara sıkışık yapiyorum testi az once sag kasigimda boyle igne batırır gibi batma oldu akintim da cok yogun olmayan ama yumurta akı sünen şeffaf akintim var dünden beri
Gecen ayda kullandim ama spiral vardi ne zaman yumurtluyorum ona bakmak için yapmistim 19. Gün eşit olmuştu bu ay cikarttim spirali dr.a spiral çıkarması icin gitmistim ph kagidi aldim 5-6 olarak cikiyo akintimdan bakarak karbonatlı su ile vajinal dus yaptim 7-8 oldu ama 45 dk sonra tekrar 5-6 seviyesine indiCanim ilk defa mi kullaniyorsun testi.
Kontrol amcli doktora gittin mi?
Ph seviyeni biliyor musun?
Bunlarda onemli o yuzden soruyorum
Elim de 6 testim kaldi onlari da yapicam resimleri 10 dk sonra cekiyorumCanim bi test daha yapicak misin?
Cunku belki testin bi tik daha koyu olma durumu olabilir.
Bide resimleri kac dk da cekiyorsun.
Bunlari soruyirum yanlis yonlendirme olmasin diye
Canim kesinlikle deneme yapma o zaman.Gecen ayda kullandim ama spiral vardi ne zaman yumurtluyorum ona bakmak için yapmistim 19. Gün eşit olmuştu bu ay cikarttim spirali dr.a spiral çıkarması icin gitmistim ph kagidi aldim 5-6 olarak cikiyo akintimdan bakarak karbonatlı su ile vajinal dus yaptim 7-8 oldu ama 45 dk sonra tekrar 5-6 seviyesine indi
10 dk cok canim 5 dk yeterli.Elim de 6 testim kaldi onlari da yapicam resimleri 10 dk sonra cekiyorum
Karbonatlı su icemiyorum denedim ama midem almadi karbonatlı vajinal dus yapmayi düşünüyordum iliski öncesiCanim kesinlikle deneme yapma o zaman.
Ph cok onemli cunku.
Ingiliz karbonatli su ic.
Once ph seviyeni yukselt.
Mantar enfeksiyon kesinlikle olmamali.
Ph damlasi var internetten onu siparis ver canim.Karbonatlı su icemiyorum denedim ama midem almadi karbonatlı vajinal dus yapmayi düşünüyordum iliski öncesi
Ben normalde de herşeyi yiyemiyorum icinde karbonat oldugunu bildigimden o suyu agzima aldigim an kusuyorum vajinal dus öneriliyor ya alkali yapmak icin siz önermiyo musunuz 7-8 ph oluyoPh damlasi var internetten onu siparis ver canim.
Ph dusuk olunca asidik oluyorsun. Buda y spermler icin iyi degil.
Aslinda karbonatli su 1 litreye silme cay kasigi koyunca tadi cokta kotu olmuyo. Cok mu koyuyorsun ki?
Canim ben internetten vajinal dus aldim onu kullanicam. Ph 9Ben normalde de herşeyi yiyemiyorum icinde karbonat oldugunu bildigimden o suyu agzima aldigim an kusuyorum vajinal dus öneriliyor ya alkali yapmak icin siz önermiyo musunuz 7-8 ph oluyo
Aynen canım tadı hiç kötü değil belirgin bi tat yok zaten, kuyu suyu gibi düşün öyle bi tuzu oluyor işte tadı güzel ve sağlıklı hep kullanabilirim bundan sonraCanim ben internetten vajinal dus aldim onu kullanicam. Ph 9
Bak sen de dedin 45 dk sonra tekrar dustu diye. Spermin yumurtaya ulasma suresi varya o arada ph tekrar duserse sikinti olur.
Nolur acele etme, damla al kullan ondan miden bulanmaz bence. L Laladunya kullaniyo o damladan
Tadi kotu degilmis
Ya benim esim bu konularda cok kati olursa olur olmazsa olmaz diyo boyle zorla ovulasyon testi ve yakı aldirdim oyle damlaydi filan hic almaz malesefCanim ben internetten vajinal dus aldim onu kullanicam. Ph 9
Bak sen de dedin 45 dk sonra tekrar dustu diye. Spermin yumurtaya ulasma suresi varya o arada ph tekrar duserse sikinti olur.
Nolur acele etme, damla al kullan ondan miden bulanmaz bence. L Laladunya kullaniyo o damladan
Tadi kotu degilmis
Canim o zaman kendini zorla ingiliz karbonatli su icYa benim esim bu konularda cok kati olursa olur olmazsa olmaz diyo boyle zorla ovulasyon testi ve yakı aldirdim oyle damlaydi filan hic almaz malesef
Canım merhaba kesinlikle 2 ay kendini tanı , testte çift çizgi göreceksin evet hatta T çizgisi Ç den daha koyu olunca pik diyoruz buna yani Lh hormonu en üst seviyede oluyor. Sana yumurtanın catlayacaginı haber veriyor yani. Sonra ki testte azcık silinme olursa deneme yapiyorsun. Günde 2 3 test çok fazla. Adetın 8. 9.günu başlarsın testin koyulasacak kadar günde 1 tane yaparsın, koyulasti gi gün 3 saatte bir yaparsın, bunlar kolay, daha önemlisi vücudunun ph seviyesini mutlaka yükselt , enfeksiyon mantar falan olmasın, akintini tanımaya çalış hangi durumda akıntım ne şekilde diye, Allah hepimizin işinı rast getirsin insallahKızlar gerçekten hepinize helal olsun kendinizinmiş gibi yardımcı oluyorsunuz. Ben daha önce de yazmıştım ovülasyon testi hiç kullanmadım dr takibi yaptırmayı düşünüyorum o yüzden diye. Ama mesajlarınızı okudum baya şekillendi şimdi düşüncem su yönde birkaç ay kendimi tanıma amaçlı test kullanıp yazıcam hamileliği ya Nisan ya Haziran gibi düşünüyorum nasipse. Anladığım kadarıyla testte çift çizgiyi görücez ikinci çizgi silikleşince birlikte olucaz bu çatlama demek doğru anlamış mıyım :) bir de pik ne demek Kızlar onu çözemedimiki çizgi falan diye tahmin ettim ama bilemedim laboquick testi önermiş arkadaş 50 adet alayım diyorum eski/yeni test varmış sanırım fark eder mi fiyatları çok değişken.testi günde kaç kez yapmalı ? Açıklamasında 2-3 kez diyor sizlerde öyle mi yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?