- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #83.921
Canim olmayan yumurtayla derkenInşallah olmaz canim ya bir hamile kalabilsek olacağına inanıyorum da. Her ay bişey çıkıyor ben bu ay olmayan yumurtayla denedim tutarsa literatüre girerim
Yok canim ya benimle aynı tarzda değişik bir şeyi yok. hatta bir ara rahminde spiralden dolayi yara vardı onunla baya uğraştı. Oyleyken 3. Oğluna hamile kalmıştı gerçekten kısmette varsa oluyorKuzum yengenin beslenme aliskanligi nasil hic dikkat ettinmi boyle ph yuksek yiyecekler icecekler felan yer icermi hic dikkatini cektimi
Hayırlısı olsunn canım herkesin doktor farklıBenim tavsiyem de ultra pik olunca yni çat olmadan 7 8 saat önce
Canim olmayan yumurtayla derken
Anladim canim dedigin gibi kader kismet isiYok canim ya benimle aynı tarzda değişik bir şeyi yok. hatta bir ara rahminde spiralden dolayi yara vardı onunla baya uğraştı. Oyleyken 3. Oğluna hamile kalmıştı gerçekten kısmette varsa oluyor
Rabbim hayırlısi ile nasip etsin gonlumuzdekileriHayırlısı olsunn canım herkesin doktor farklıgirdik bi yola bakalimm
Mesela onuda pik yapmadan 3 saat önce ve çattan 3 saat önce hesap ederek örneğin yapabilirsinPeki piki kisa suren ne yapmali canim ornek 3 saat de olan kisiler
Anladim canim tsklerMesela onuda pik yapmadan 3 saat önce ve çattan 3 saat önce hesap ederek örneğin yapabilirsin
cok çok teşekkür ederim ph seviyemi nasıl ölçebilirim acaba? Başka bir arkadaşa karbonatlı su önermişsiniz günde bir litre yeterli olur mu yoksa gün boyu mu içmeliCanım merhaba kesinlikle 2 ay kendini tanı , testte çift çizgi göreceksin evet hatta T çizgisi Ç den daha koyu olunca pik diyoruz buna yani Lh hormonu en üst seviyede oluyor. Sana yumurtanın catlayacaginı haber veriyor yani. Sonra ki testte azcık silinme olursa deneme yapiyorsun. Günde 2 3 test çok fazla. Adetın 8. 9.günu başlarsın testin koyulasacak kadar günde 1 tane yaparsın, koyulasti gi gün 3 saatte bir yaparsın, bunlar kolay, daha önemlisi vücudunun ph seviyesini mutlaka yükselt , enfeksiyon mantar falan olmasın, akintini tanımaya çalış hangi durumda akıntım ne şekilde diye, Allah hepimizin işinı rast getirsin insallah
Ph çubukları satılıyor internette onlardan alabilirsin,cok çok teşekkür ederim ph seviyemi nasıl ölçebilirim acaba? Başka bir arkadaşa karbonatlı su önermişsiniz günde bir litre yeterli olur mu yoksa gün boyu mu içmeli
Gece gece çok güldüm yorumunuza haklısınız vallaİşte bu hikayedeki kahramanı ve doktorunu tebrik ediyorum. Bize böyle yanlışlıklar denk gelmez bizim olsa ikiz kız olur üçüz kız olur doktor hatasıyla
Çok teşekkür ederim çok. Peki yukarda bi arkadaş yazmış çatlatma iğnesi diye bunu vurulmak gerekiyor muPh çubukları satılıyor internette onlardan alabilirsin,
Karbonatlı su günde 1 litre yeterli cnm
Esin ve sen günde 2 soda için içine limon sikabilirsin, muz çok yiyin
Yoğurt ve sut ürünlerinden uzak dur
Yani o senin tercihine kalmiş,Çok teşekkür ederim çok. Peki yukarda bi arkadaş yazmış çatlatma iğnesi diye bunu vurulmak gerekiyor mu
Aaa öyle mi peki siz vuruldunuz sonuç aldınız mıYani o senin tercihine kalmiş,
Ben geçen ay çatlatma iğnesi vurundum
Ama çok sıkıntısını çektim ağrı sancı vs,
Bir de onu yapınca ovulasyon testi yapamıyorsun bilgin olsun
Aynen tuttu ama devamı gelmediAaa öyle mi peki siz vuruldunuz sonuç aldınız mı
Hayırlısı inşallahAynen tuttu ama devamı gelmedi
Kime söyledin canimMaşallah Rabbim bize de nasıp Etsın testlerı nasıl kullandın baska neler yaptın bıxımle paylasır mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?