Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kuzum yengenin beslenme aliskanligi nasil hic dikkat ettinmi boyle ph yuksek yiyecekler icecekler felan yer icermi hic dikkatini cektimi
Yok canim ya benimle aynı tarzda değişik bir şeyi yok. hatta bir ara rahminde spiralden dolayi yara vardı onunla baya uğraştı. Oyleyken 3. Oğluna hamile kalmıştı gerçekten kısmette varsa oluyor

Yok canim ya benimle aynı tarzda değişik bir şeyi yok. hatta bir ara rahminde spiralden dolayi yara vardı onunla baya uğraştı. Oyleyken 3. Oğluna hamile kalmıştı gerçekten kısmette varsa oluyor
Anladim canim dedigin gibi kader kismet isi

cok çok teşekkür ederim ph seviyemi nasıl ölçebilirim acaba? Başka bir arkadaşa karbonatlı su önermişsiniz günde bir litre yeterli olur mu yoksa gün boyu mu içmeli

cok çok teşekkür ederim ph seviyemi nasıl ölçebilirim acaba? Başka bir arkadaşa karbonatlı su önermişsiniz günde bir litre yeterli olur mu yoksa gün boyu mu içmeli
Ph çubukları satılıyor internette onlardan alabilirsin,
Karbonatlı su günde 1 litre yeterli cnm
Esin ve sen günde 2 soda için içine limon sikabilirsin, muz çok yiyin
Yoğurt ve sut ürünlerinden uzak dur

Ph çubukları satılıyor internette onlardan alabilirsin,
Karbonatlı su günde 1 litre yeterli cnm
Esin ve sen günde 2 soda için içine limon sikabilirsin, muz çok yiyin
Yoğurt ve sut ürünlerinden uzak dur
Çok teşekkür ederim çok. Peki yukarda bi arkadaş yazmış çatlatma iğnesi diye bunu vurulmak gerekiyor mu

Çok teşekkür ederim çok. Peki yukarda bi arkadaş yazmış çatlatma iğnesi diye bunu vurulmak gerekiyor mu
Yani o senin tercihine kalmiş,
Ben geçen ay çatlatma iğnesi vurundum
Ama çok sıkıntısını çektim ağrı sancı vs,
Bir de onu yapınca ovulasyon testi yapamıyorsun bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…