- 7 Aralık 2013
- 1.097
- 2.185
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #83.881
Bol bol limonlu soda iciyorum bu bi kac gün kendimi zorlayıp iceyim o zamanCanim o zaman kendini zorla ingiliz karbonatli su ic
Ama asidik ortamda Y sperm tutmaz. Vajinal dus alkali yapar evet ama 45 dk sonra ph tekrar düşüyor yazmışsın. 45 dk Y spermlerin yumurtaya ulaşması için yeterli bi süre değil minimum 4 saat var önünde, catlamayı yakalamadin diyelim biraz önce ilişki olDu diyelim eder 6 8 saat. Yani asidik ortamda o kadar yaşaması bence mümkün degilYa benim esim bu konularda cok kati olursa olur olmazsa olmaz diyo boyle zorla ovulasyon testi ve yakı aldirdim oyle damlaydi filan hic almaz malesef
Bir kac gun degil canim. Bu ayi es gec zaten.Bol bol limonlu soda iciyorum bu bi kac gün kendimi zorlayıp iceyim o zaman
Belirledigim bütün takvimler kan sayımı hepsi bu ayi erkek gosteriyo diger ayları kiz gösteriyo nasil yapcam yaBir kac gun degil canim. Bu ayi es gec zaten.
Diger aya kadar hergun 1 litre karbonatli su ic.
Ph seviyen dusuk cunku
Canim sen bilirsinBelirledigim bütün takvimler kan sayımı hepsi bu ayi erkek gosteriyo diger ayları kiz gösteriyo nasil yapcam ya
Simdi yaptim bunu daCanim sen bilirsin
Illa yapicam diyorsan test yaptiysan at bakalim son testine
Bu testten sonra bir bardak su ictin di mi?Simdi yaptim bunu da
Evet ictim son 5 testim kaldi inşallah bitmeden açılır :/Bu testten sonra bir bardak su ictin di mi?
3 saat sonra bi test daha yap canim.
Yani akıntı kesildiği an deneme için en uygun zamanıdır diyebilirmiyiz sonuçta hazır çatlamış yumurta var?Canım herkeste aynimi bilmiyorum ama bende baya azaliyor. Catlamaya yakın yoğun şekilde geliyor catladigi andan itibaren hızla islaklik hissi kayboluyor.
Canım bu böyledir diyemem çünkü herkeste farklı bir durum olabilir. Akinti yanıltıcı olabiliyor. Ve şöyle bişey var akinti kesilince vücut asidik olur. Bence eğer deneyeceksen testler seni en doğru şekilde yönlendirir. Pikten sonra iki saatte bir takip yaparak siliklesmeyi en erken şekilde yakalarsin geç kalmamış olursun.Yani akıntı kesildiği an deneme için en uygun zamanıdır diyebilirmiyiz sonuçta hazır çatlamış yumurta var?
Canım bütün söylediklerine katılıyorum sadece şu var bende senin gibi biliyordum önceden ama. ünlü bir doktor var belki duymussundur banu çiftçi ismi. Onun yazisini okudum da. Spermler yumurtaya 10 dakikaya kadar varır diyordu.Ama asidik ortamda Y sperm tutmaz. Vajinal dus alkali yapar evet ama 45 dk sonra ph tekrar düşüyor yazmışsın. 45 dk Y spermlerin yumurtaya ulaşması için yeterli bi süre değil minimum 4 saat var önünde, catlamayı yakalamadin diyelim biraz önce ilişki olDu diyelim eder 6 8 saat. Yani asidik ortamda o kadar yaşaması bence mümkün degil
Bende yarım saat kadar ulaşır diye bi video izledim bi doktor anlatıyordu az önce baktımCanım bütün söylediklerine katılıyorum sadece şu var bende senin gibi biliyordum önceden ama. ünlü bir doktor var belki duymussundur banu çiftçi ismi. Onun yazisini okudum da. Spermler yumurtaya 10 dakikaya kadar varır diyordu.
Canım benim doktorum da bugün böyle söyledi önceden de bi kaç kez sormuştum , yani neye güvencez bilmiyorum ki, dün bi yazıda da 1cm mesafeyi 12 dk da gidiyor diye okumuştumCanım bütün söylediklerine katılıyorum sadece şu var bende senin gibi biliyordum önceden ama. ünlü bir doktor var belki duymussundur banu çiftçi ismi. Onun yazisini okudum da. Spermler yumurtaya 10 dakikaya kadar varır diyordu.
O zmn pikken yapmak falan saçma mı olmuş oluyorCanım benim doktorum da bugün böyle söyledi önceden de bi kaç kez sormuştum , yani neye güvencez bilmiyorum ki, dün bi yazıda da 1cm mesafeyi 12 dk da gidiyor diye okumuştum
Benim doktora göre pik ten 10 12 saat once olmali ilişki,O zmn pikken yapmak falan saçma mı olmuş oluyor
Benim doktora görede çatladıktan 1 gün sonraBenim doktora göre pik ten 10 12 saat once olmali ilişki,
Valla az önce tekrar baktım yazısına instagramdan emin olmak için 2 dakika da varir yazıyormuş ben 10 diye aklımda kalmışBende yarım saat kadar ulaşır diye bi video izledim bi doktor anlatıyordu az önce baktım
O kadarda değildir yaaValla az önce tekrar baktım yazısına instagramdan emin olmak için 2 dakika da varir yazıyormuş ben 10 diye aklımda kalmışdemekki her doktorun görüşü farklı. Ama ben banu çiftçiyi çok beğeniyorum bilgili bir doktor gerçekten
Valla hepsi ayrı çeşit canım , herkes kendi doktoruna guvensinn napalimmBenim doktora görede çatladıktan 1 gün sonra
Ay yok bence çok erken olur canim yaBenim doktora göre pik ten 10 12 saat once olmali ilişki,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?