Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ya benim esim bu konularda cok kati olursa olur olmazsa olmaz diyo boyle zorla ovulasyon testi ve yakı aldirdim oyle damlaydi filan hic almaz malesef
Ama asidik ortamda Y sperm tutmaz. Vajinal dus alkali yapar evet ama 45 dk sonra ph tekrar düşüyor yazmışsın. 45 dk Y spermlerin yumurtaya ulaşması için yeterli bi süre değil minimum 4 saat var önünde, catlamayı yakalamadin diyelim biraz önce ilişki olDu diyelim eder 6 8 saat. Yani asidik ortamda o kadar yaşaması bence mümkün degil

Yani akıntı kesildiği an deneme için en uygun zamanıdır diyebilirmiyiz sonuçta hazır çatlamış yumurta var?
Canım bu böyledir diyemem çünkü herkeste farklı bir durum olabilir. Akinti yanıltıcı olabiliyor. Ve şöyle bişey var akinti kesilince vücut asidik olur. Bence eğer deneyeceksen testler seni en doğru şekilde yönlendirir. Pikten sonra iki saatte bir takip yaparak siliklesmeyi en erken şekilde yakalarsin geç kalmamış olursun.

Canım bütün söylediklerine katılıyorum sadece şu var bende senin gibi biliyordum önceden ama. ünlü bir doktor var belki duymussundur banu çiftçi ismi. Onun yazisini okudum da. Spermler yumurtaya 10 dakikaya kadar varır diyordu.

Bende yarım saat kadar ulaşır diye bi video izledim bi doktor anlatıyordu az önce baktım

Canım benim doktorum da bugün böyle söyledi önceden de bi kaç kez sormuştum , yani neye güvencez bilmiyorum ki, dün bi yazıda da 1cm mesafeyi 12 dk da gidiyor diye okumuştum

Bende yarım saat kadar ulaşır diye bi video izledim bi doktor anlatıyordu az önce baktım
Valla az önce tekrar baktım yazısına instagramdan emin olmak için 2 dakika da varir yazıyormuş ben 10 diye aklımda kalmış demekki her doktorun görüşü farklı. Ama ben banu çiftçiyi çok beğeniyorum bilgili bir doktor gerçekten

O kadarda değildir yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…