- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #83.961
Çok kafaya takıyoruz canım o yuzdenNiye hamile kalmıyorum normal mi acaba 4 kere denedim
Çok var aslında erkek doguran, ya ne yapsakta yine nasibimizde ki olacakBen henüz araştırma kısmındayım bazı sayfaları okudum ama hiç erkek bebişe hamile olan üyeye denk gelmedimHatta bi takvim paylaşmış arkadaşlar ona baktım soru işaretleri çoğaldı valla
Evet ya. Siz takvimlere bakıyor musunuz ben hepsini denk getirmeye çalışayım dedim ama olmuyorÇok var aslında erkek doguran, ya ne yapsakta yine nasibimizde ki olacak
Bu bioritm nasil bi takvim bende dün testim siliklestikten 6 saat icinde deneme yaptim bakalim tutacak mi suan kasiklarim ağrıyo biraz normal mi acabaBen de takip ettim onları bi ara, ama bu ay mesela tüm takvimler bioritm herşey kız gösteriyordu ama ben deneme yaptim
O takvim değil canım , aylık olarak bakıyorsun duygusal ve fiziksel çizgiler falan var, duygusal yukardaysa kız ihtimali yüksek, fiziksel yukardaysa erkek ihtimali falan yüksek diye, inşallah tutmuştur, dün bende deneme yaptım, benimde şuan kasiklarim ve göbeğimin alti cok ağrıyor adet sancısı gibiBu bioritm nasil bi takvim bende dün testim siliklestikten 6 saat icinde deneme yaptim bakalim tutacak mi suan kasiklarim ağrıyo biraz normal mi acaba
Ay çok heyecanlı takipteyim bakalım hayırlısı olsunBen de takip ettim onları bi ara, ama bu ay mesela tüm takvimler bioritm herşey kız gösteriyordu ama ben deneme yaptim
Aynenn hayırlısı olsun insallahAy çok heyecanlı takipteyim bakalım hayırlısı olsun
Aynen benimde adet sancısı gibi ağrıyo inşallah bakalimO takvim değil canım , aylık olarak bakıyorsun duygusal ve fiziksel çizgiler falan var, duygusal yukardaysa kız ihtimali yüksek, fiziksel yukardaysa erkek ihtimali falan yüksek diye, inşallah tutmuştur, dün bende deneme yaptım, benimde şuan kasiklarim ve göbeğimin alti cok ağrıyor adet sancısı gibi
Kac deneme yaptin canim senAynenn hayırlısı olsun insallah
3 deneme canimKac deneme yaptin canim sen
İnşallah erkek tutturmusuzdurAynen benimde adet sancısı gibi ağrıyo inşallah bakalim
Ne durumlarda yaptin canim testin nasildi acaba cok ozel olmazsa3 deneme canim
Benim ki biraz karışık oldu canım, bak şimdi doktora gittim iki tarafta 22 mm dedi yumurta bu gece ilişki olsun dediNe durumlarda yaptin canim testin nasildi acaba cok ozel olmazsa
Yani çok karışık ve saçmaydı, tek şansım pik ilkinden sonra 24 saat icinde oldu icerde hazır bulundu yani. Bir de pik kısa sürdü o yüzden belki bi umutNe durumlarda yaptin canim testin nasildi acaba cok ozel olmazsa
İnşallah canim inşallahCanım sen deneme yaptın ya dedim neler yaptın paylasır mısın. Insallah tutar ogluusn olur
Ph damlasi bende kullandim 1 aydan fazla bikarbonatla ikisini karistirdim ictim arada maden suyu ve limonBenim ki biraz karışık oldu canım, bak şimdi doktora gittim iki tarafta 22 mm dedi yumurta bu gece ilişki olsun dedi
Eve geldim test yaptım silik çizgi akşama kadar silik çıktı ama ben ph damlası kullanıyorum o idrari inceltiyormus yani testim pik olmadi. O akşam ben deneme yaptim. Bi de sabah kalktım yine deneme oldu. Doktora gittim çatlar demişti ya ona baktırmaya. Catlamamiss, sağdaki duruyor soldakinin şekli bozulmuş bu çatliyor galiba dedi. Bu akşam da ilişki olsun dedi. Dün akşam yani 3.ilişki oldu testim pik oldu ve açıldı hemen, bu sabah geri pik oldu geri açıldı falan. Saçma sapan birşey oldu,
İyi yapmissin canım, ph kaça yükselttin iyi miydiPh damlasi bende kullandim 1 aydan fazla bikarbonatla ikisini karistirdim ictim arada maden suyu ve limon
Allah gonlundekini nasip etsin canim Rabbim bu kandil gunu yuzu hurmetine erkek isteyene erkek kiz isteye kiz nasip etsin rabbim herkezede anne baba olmayi nasip.etsin hayirlisiylaYani çok karışık ve saçmaydı, tek şansım pik ilkinden sonra 24 saat icinde oldu icerde hazır bulundu yani. Bir de pik kısa sürdü o yüzden belki bi umut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?