Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ben henüz araştırma kısmındayım bazı sayfaları okudum ama hiç erkek bebişe hamile olan üyeye denk gelmedim Hatta bi takvim paylaşmış arkadaşlar ona baktım soru işaretleri çoğaldı valla
Çok var aslında erkek doguran, ya ne yapsakta yine nasibimizde ki olacak

Çok var aslında erkek doguran, ya ne yapsakta yine nasibimizde ki olacak
Evet ya. Siz takvimlere bakıyor musunuz ben hepsini denk getirmeye çalışayım dedim ama olmuyor mesela biri söyle yazmış anne yaşı ve gebe kalınan ay toplamı çift işe erkek tek işe kız.bu benim ilk bebeğimde tutuyor. Bir de Mardin’den gelen bi takvimden bahsedilmiş o tutmadı bilemedim

Ben de takip ettim onları bi ara, ama bu ay mesela tüm takvimler bioritm herşey kız gösteriyordu ama ben deneme yaptim
Bu bioritm nasil bi takvim bende dün testim siliklestikten 6 saat icinde deneme yaptim bakalim tutacak mi suan kasiklarim ağrıyo biraz normal mi acaba

Bu bioritm nasil bi takvim bende dün testim siliklestikten 6 saat icinde deneme yaptim bakalim tutacak mi suan kasiklarim ağrıyo biraz normal mi acaba
O takvim değil canım , aylık olarak bakıyorsun duygusal ve fiziksel çizgiler falan var, duygusal yukardaysa kız ihtimali yüksek, fiziksel yukardaysa erkek ihtimali falan yüksek diye, inşallah tutmuştur, dün bende deneme yaptım, benimde şuan kasiklarim ve göbeğimin alti cok ağrıyor adet sancısı gibi

Aynen benimde adet sancısı gibi ağrıyo inşallah bakalim

Ne durumlarda yaptin canim testin nasildi acaba cok ozel olmazsa
Benim ki biraz karışık oldu canım, bak şimdi doktora gittim iki tarafta 22 mm dedi yumurta bu gece ilişki olsun dedi
Eve geldim test yaptım silik çizgi akşama kadar silik çıktı ama ben ph damlası kullanıyorum o idrari inceltiyormus yani testim pik olmadi. O akşam ben deneme yaptim. Bi de sabah kalktım yine deneme oldu. Doktora gittim çatlar demişti ya ona baktırmaya. Catlamamiss, sağdaki duruyor soldakinin şekli bozulmuş bu çatliyor galiba dedi. Bu akşam da ilişki olsun dedi. Dün akşam yani 3.ilişki oldu testim pik oldu ve açıldı hemen, bu sabah geri pik oldu geri açıldı falan. Saçma sapan birşey oldu,

Ne durumlarda yaptin canim testin nasildi acaba cok ozel olmazsa
Yani çok karışık ve saçmaydı, tek şansım pik ilkinden sonra 24 saat icinde oldu icerde hazır bulundu yani. Bir de pik kısa sürdü o yüzden belki bi umut

Canım sen deneme yaptın ya dedim neler yaptın paylasır mısın. Insallah tutar ogluusn olur
İnşallah canim inşallah
Eşim takviye kullandı
Hergün soda muz
Keciboynuzu
Ben karbonatlı su içtim, ph damla kullandım, beslenmeye dikkat ettim günde 2 soda 2 muz tükettim, yapılacak herşeyi yaptım ama deneme zamanı herşey ters gitti

Ph damlasi bende kullandim 1 aydan fazla bikarbonatla ikisini karistirdim ictim arada maden suyu ve limon

Yani çok karışık ve saçmaydı, tek şansım pik ilkinden sonra 24 saat icinde oldu icerde hazır bulundu yani. Bir de pik kısa sürdü o yüzden belki bi umut
Allah gonlundekini nasip etsin canim Rabbim bu kandil gunu yuzu hurmetine erkek isteyene erkek kiz isteye kiz nasip etsin rabbim herkezede anne baba olmayi nasip.etsin hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…