Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Inş tutunur oglusun allah emeklerini boşa cikarmasin ..

Canım ınsallah olur oglun ama cinsiyetin belli olursa kesın at unutma bizi ben aralıkda felan deneme düşünüyorum nasıpse brnım hepsı hemen oldu bakalım inşallah zorluk cekmem 4üncüye rabbım gönlümüze göre versin vatana millete hayırlı kılsın

Maşallah 4. Mu gelecek çocukların küçük mu zor olamayacak mi

Amin inşallah canım hayırlısı olsun bakalım, yok unutur muyum ben hep burdayım zaten, bakalımm hamile kalacak miyim bi de o var

Bu konulari araştırırken bi yerde okudum yakı kullanmak erkek bebek icin iyimis diye bi kadin yumurtlama günü ilişkiden once yakı yapmis 2-3 kalmis belinde 2 oglu olmus sonra bi baskasina soylemis oda yapmis onunda oglu olmuş bakalim bende denemek istedim suan hala belimde yaki

Yani tam olarak bilmiyorum ama içeriyi ısıtıp y spermlerin daha cabuk ulaşmasını sağlar heralde oyle düşünüyorum ama bilemedim onu da deneseydim keşke dememek icin yaptim bakalim bekliyorum suan bebis tutunacak mi tutunursa erkek olucak mi

Benim bildiğim y ler sıcağa gelemiyor ölüyor.. yakının mantığı başka bişeydir bence bi araştırmak lazım

Benim bildiğim y ler sıcağa gelemiyor ölüyor.. yakının mantığı başka bişeydir bence bi araştırmak lazım
Yakı belin pekismesini sağlıyor canım , verdiği ısıyla beyni uyarıp sinirleri hareketlendiriyor, içinde bi madde vardı yanlış hatırlamıyorsam, Y spermler sıcağa gelmiyor bencede, ilişki öncesi 3 gün durabilir evet ama ilişki olmadan 2 3 gün önce çıkarılması gerekir, benim annemde rahat 10 kişiye yapmıştır hemde çocuğu yıllardır olmayan birileri. Sabunlu yumurtalı falan yapıyor annem. 10 kişiden 7 8 kişi hamile kaldı ama hepsinin ki kız bebek

Ay deme oyle deme yazını olur okumaz cikardim ama cok emin konusulardi o yüzden taktim yanlis mi yaptim acaba

Ay deme oyle deme yazını olur okumaz cikardim ama cok emin konusulardi o yüzden taktim yanlis mi yaptim acaba
Canım benim inşallah doğruluk payı yoktur, annem adetin 10.günü yapıyor 2 3 gün duruyor, çıkardığı gece dahil 3 gün ilişki oluyor. Yani tam yumurtlama günlerinde ,hepsi inanki kız. Benim de valla ikinci kızımda belimde yakı vardı , ama benim için o zaman cinsiyet önemli değildi ve erkek bebek icin birşeyler yapıldığını bile bilmiyordum,

Yakı evet hamile kalmaya yardımcı olabilir ama erkek bebek icin faydalı olduğunu düşünmüyorum cnm, inşallah erkek bebeğin olur

Hımm ben de o yumurtalı sabunlu yakıyı biliyorum.. valla diğer yazdıklarının hepsinde aynı düşüncedeyim açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…