Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Allah gonlundekini nasip etsin canim Rabbim bu kandil gunu yuzu hurmetine erkek isteyene erkek kiz isteye kiz nasip etsin rabbim herkezede anne baba olmayi nasip.etsin hayirlisiyla
Aminnn inşallah canım, elimizden geleni yapıyoruz Allah Ol desin yeter ki , nasibimizde varsa olur insallah

Desene bu ph yukseltmek o kadarda kolay degilmis bileydim deneme gunu daha fazla yuklenirdim vucuda ama su icmek yasak
Öyle cnm benim idrar 8 , akıntı 7.5 çıktı ph, son gün çok yükledim ama damlayı o yüzden testlerim hep yanlış çıktı hata ettim orda,

Bende saat aksam 9 da t çizgisi c den koyu olmuştu.12 de tekrar yaptim ve çizgiler esitlenmisti hatta hafif açılma vardi t de hemen esim 2 bardak kahve icti bende soda limon ictim vajinal duş yaptim esimde birleşme öncesi karbonatlı soguk su ile bölgesel duş yapti.namaz ve dua ettik.ben belime yakı yapıştırdım ve saat gece 3 te derin birleşme oldu ve belimin altina yastik koyup sagima döndüm 3 saat kaldim öyle.bakalim inşallah Rabbim dualarimizi kabul eder ve oğluş müjdesi aliriz

Öyle cnm benim idrar 8 , akıntı 7.5 çıktı ph, son gün çok yükledim ama damlayı o yüzden testlerim hep yanlış çıktı hata ettim orda,
Ben son gun muzun ve avodanin icine damlattim yedim ictim ben zaten deneme gunleri tek muz ve avocada tuketirim bu seferde damla eklendi

Amin canım inşallah ya, Rabbim alnımıza yazmış olsun insallah

İyi yapmissin canım şimdi deneme yaptın bekliyor musun yoksa deneme için hazırlanıyor musun
Bekliyorum canim 11 gunun herhalde benim ama tutmadi gibi cunku bende kolumun altinda ve goguslerimde kasinti oldumu adet zamanin geliyo anlami geliyor bekliyorum 15 gun olsun kesin belli olur her denemeden sonra 15ci gun adet olurum bu arada bu benim 8.ci denememm

Hayırlısı olsun inşallah canım, beklemediğin an da alırsın müjdeyi inşallah. Sen tek ilişki mi deniyorsun

Rabbim gönlüne göre versin canım yakı niye yapıştırıyorsun onu hiç duymamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…