- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #84.021
Canım benim Rabbim verdikten sonra bunlar bahane, Allah gönlündekini versin insallahBu ay kalmazsam gelecek ay yapmicam o zaman inşallah geç kalmamistirimRabbim icimi biliyor verecekse boyle de verir tevekkül etmekten baska carem yok
Ya biliyorum ama yine de bi kötü oldum olmazsa hep acabalarim olacak acaba yapmasaydim olur muydu dicem kendimi biliyorum Rabbim dualarimizi kabul etsin .Salâtı tefriciye hatmi okuyorum kizlar bana yardim eder misiniz kaç tane okuyabilirsenizCanım benim Rabbim verdikten sonra bunlar bahane, Allah gönlündekini versin insallah
Korkma oğlu tutunmuştur inşallah. Yakı bu kadar faydalı mıydı ya bilmiyordmYa biliyorum ama yine de bi kötü oldum olmazsa hep acabalarim olacak acaba yapmasaydim olur muydu dicem kendimi biliyorum Rabbim dualarimizi kabul etsin .Salâtı tefriciye hatmi okuyorum kizlar bana yardim eder misiniz kaç tane okuyabilirseniz
Ya iste bi kadin ben yaptim 2 oglum oldu arkadasima soyledim oda yapti oglu oldu yazmis bi kac kisi de evet dogru bende yaptim oldu diyince bende yaptim hamile kalmakta faydaliymis cokta simdi annem yapti 7-8 i kiz diyince icime bi korku düştü hemen cikardimKorkma oğlu tutunmuştur inşallah. Yakı bu kadar faydalı mıydı ya bilmiyordm
Yakı ile ilgili yazını kız bebek topiginde paylaşıyorum canım müsaaden leCanım benim Rabbim verdikten sonra bunlar bahane, Allah gönlündekini versin insallah
Korkma RABBİM isterse her şey olur için rahat olsun. senin için senin niyetine 50 tane tefriciye okudum ALLAH kabul etsin gönlündeki hayırlısıysa seni bulsun inşallahYa biliyorum ama yine de bi kötü oldum olmazsa hep acabalarim olacak acaba yapmasaydim olur muydu dicem kendimi biliyorum Rabbim dualarimizi kabul etsin .Salâtı tefriciye hatmi okuyorum kizlar bana yardim eder misiniz kaç tane okuyabilirseniz
Allah razi olsun canim benim Rabbim seninde ne muradın varsa versinKorkma RABBİM isterse her şey olur için rahat olsun. senin için senin niyetine 50 tane tefriciye okudum ALLAH kabul etsin gönlündeki hayırlısıysa seni bulsun inşallah
Amiiinn cümlesinin inşallah sağ olasınAllah razi olsun canim benim Rabbim seninde ne muradın varsa versin
Korkma sen dualara sarıl Rabbim sanada bizede nasip etsin inşallahYa iste bi kadin ben yaptim 2 oglum oldu arkadasima soyledim oda yapti oglu oldu yazmis bi kac kisi de evet dogru bende yaptim oldu diyince bende yaptim hamile kalmakta faydaliymis cokta simdi annem yapti 7-8 i kiz diyince icime bi korku düştü hemen cikardim
Yakıyı nerden temin ettiniz ya da evde mi hazırlanıyorBu konulari araştırırken bi yerde okudum yakı kullanmak erkek bebek icin iyimis diye bi kadin yumurtlama günü ilişkiden once yakı yapmis 2-3 kalmis belinde 2 oglu olmus sonra bi baskasina soylemis oda yapmis onunda oglu olmuş bakalim bende denemek istedim suan hala belimde yaki
Amin inşallah hepimizin muradini versin Rabbim hayirli saglikli eli ayagı düzgün bi erkek evlat kokusu tattirsinKorkma sen dualara sarıl Rabb
im sanada bizede nasip etsin inşallah
Eczaneden aldim 8 tl bi tanesiYakıyı nerden temin ettiniz ya da evde mi hazırlanıyor
Tabi ki cnm ne demekYakı ile ilgili yazını kız bebek topiginde paylaşıyorum canım müsaaden le
Sen bildiğini soyledin canim beni uyarmak icin cok saol sıkma canını napalim Rabbime sığınıyorum o istemezse yaprak kimildamaz bakalim İnşallah bizim nasibimize gönlümüzdekini yazmıştır.ne diyim@Bck_bsra444 Kiz bilsem demezdim valla canım sıkıldı
Çok eskiden hatırlıyorum annem beni bakkala gönderirdi yakı almam için babama yapardı belineEczaneden aldim 8 tl bi tanesi
Amin canım benimSen bildiğini soyledin canim beni uyarmak icin cok saol sıkma canını napalim Rabbime sığınıyorum o istemezse yaprak kimildamaz bakalim İnşallah bizim nasibimize gönlümüzdekini yazmıştır.ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?