Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bu ay kalmazsam gelecek ay yapmicam o zaman inşallah geç kalmamistirim Rabbim icimi biliyor verecekse boyle de verir tevekkül etmekten baska carem yok
Canım benim Rabbim verdikten sonra bunlar bahane, Allah gönlündekini versin insallah

Canım benim Rabbim verdikten sonra bunlar bahane, Allah gönlündekini versin insallah
Ya biliyorum ama yine de bi kötü oldum olmazsa hep acabalarim olacak acaba yapmasaydim olur muydu dicem kendimi biliyorum Rabbim dualarimizi kabul etsin .Salâtı tefriciye hatmi okuyorum kizlar bana yardim eder misiniz kaç tane okuyabilirseniz

Korkma oğlu tutunmuştur inşallah. Yakı bu kadar faydalı mıydı ya bilmiyordm

Korkma oğlu tutunmuştur inşallah. Yakı bu kadar faydalı mıydı ya bilmiyordm
Ya iste bi kadin ben yaptim 2 oglum oldu arkadasima soyledim oda yapti oglu oldu yazmis bi kac kisi de evet dogru bende yaptim oldu diyince bende yaptim hamile kalmakta faydaliymis cokta simdi annem yapti 7-8 i kiz diyince icime bi korku düştü hemen cikardim

Korkma RABBİM isterse her şey olur için rahat olsun. senin için senin niyetine 50 tane tefriciye okudum ALLAH kabul etsin gönlündeki hayırlısıysa seni bulsun inşallah

Korkma RABBİM isterse her şey olur için rahat olsun. senin için senin niyetine 50 tane tefriciye okudum ALLAH kabul etsin gönlündeki hayırlısıysa seni bulsun inşallah
Allah razi olsun canim benim Rabbim seninde ne muradın varsa versin

Korkma sen dualara sarıl Rabbim sanada bizede nasip etsin inşallah

Yakıyı nerden temin ettiniz ya da evde mi hazırlanıyor

@Bck_bsra444 Kiz bilsem demezdim valla canım sıkıldı
Sen bildiğini soyledin canim beni uyarmak icin cok saol sıkma canını napalim Rabbime sığınıyorum o istemezse yaprak kimildamaz bakalim İnşallah bizim nasibimize gönlümüzdekini yazmıştır.ne diyim

Kızlar

Eklentiler

• 3F21A33A-FAD6-4603-A708-D5B7CB4D2702.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 39
  • 0F199BDD-2F53-49E6-A536-50F35E3FFE73.webp
    65,3 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…