Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Evet vurulduğu gün oncesi bide çata yakın oldu canim

Yarın gündüz olmazki eşim çalışıyor akşam geliyo acaba bu sabaha karşı mı denesek
Bence bu gece yap bide sabah yap 36 saat sonra catlama olursa y ler olur bide esin oncesinde yani sık iliski olsun esinin hic dermani kalmasin kiz bebek icin hatta ayip olacak ama esin once kendi bosalsin boylelik sık iliski olur buda benim fikrim sende sirkeli su ic canim benim aklimada bu geldi

Teşekkür ederim canım 36 saatin 12 saati gitti geriye kaldı 24 saat
Sirke yok evde onu içemicem ama diğer dediklerin tamamdır eşimde çok yorgun geç geldi hayırlısı Allah'tan artık neyi takdir etmişse nasip etmişse olur nasipte yoksa olmaz bu yumurta takibi de masraflıymış yav 10 gün içinde 553 lira gitti

Ilki deneme korunmali 2 ci korunmasiz olsun deneme gunu boylelikle 4 defa olur 2 kisi korunmali 2 si korunmasiz 2 denememn olur Allah gonlune gore bir prenses nasip etsin ins

Selam yumurta takibinizi dr mu yaptı o yüzden mi bu kadar masraflı oldu süreci anlatır mısınız

Ilki deneme korunmali 2 ci korunmasiz olsun deneme gunu boylelikle 4 defa olur 2 kisi korunmali 2 si korunmasiz 2 denememn olur Allah gonlune gore bir prenses nasip etsin ins

Amin canım ya Allah razı olsun
Rabbim sanada gönlünde olanı hayırlısıyla nasip etsin korunmalı derken? O kısmı anlayamadım ama dün gecede olmuştu zaten sayı hız azalmıştır bide ayıptır söylemesi benim eşim çok yorgun olduğu zamanlarda malesef 2 kere olmuyo

Iste her denemede 2 defa olsun ama ilkde korunmali olsun diye dedim tamamm canim nasil biliyosan oyle yap benim bildiklerim bunlar baska arkadas benden daha tecrubelidir duan icinde tskler canim

Selam yumurta takibinizi dr mu yaptı o yüzden mi bu kadar masraflı oldu süreci anlatır mısınız

A.selam. tabi anlatayım.... Doktora ilk defa yumurta takibi için gittim adetin 3.günü gel dedi femara yazdı bide omePa-Q10 adlı yumurta kalitesini arttıran bi takviye yazdı
Femarayı 5 gün boyunca hergün sabah akşam 12 saat arayla al dedi öbürü omega-3 ve koenzim-Q10 içeriyomuş günde 1 al dedi
Femara 150 lira diğer takviye de 150 lira toplam 300 lira ödedim 5 gün sonra kontrole gittim solda 11 mm, sağda 14 mm yumurta var , 2 gün sonra tekrar gel dedi
2 gün sonra soldaki 15 mm, sağdaki 21 mm olmuş
O gün dündü adetimin 11.günüydü
Sağdaki büyüdüğü için doktor çatlatma iğnesi yazdı yarın saat 12:00'de yaptır dedi (yarın dediği bugün yani) çatlatma iğnesine 118 tl verdim hastanenin acilinde yaptırdım orda da 10 lira aldılar inşallah Rabbim sağlıkla nasip eder bundan sonrası sabırla tevekkül...
Bu arada doktor ilişki günlerimi dün, cumartesi ve pazar olsun dedi
Çatlatma günü yani bugün olmasın dedi ama böyle içim rahat etmediği için bugünü boş geçirmicem

Iste her denemede 2 defa olsun ama ilkde korunmali olsun diye dedim tamamm canim nasil biliyosan oyle yap benim bildiklerim bunlar baska arkadas benden daha tecrubelidir duan icinde tskler canim

Anladım canım sağolasın
Senin kızın var heralde

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Ben de daha önce hiç ovülasyon testi kullanmadığım için dr takibi düşünüyordum ancak bu konuyu inceleyince arkadaşlarında yardımcı olduğunu görünce ovülasyon testi sipariş ettim. Dr takibinden vazgeçmiştim. Ama yazdığı ilaçlar da takviye amaçlı gerekli olabilir. Sadece su çatlatma iğnesi olmasına gerek var mı bilemedim

Rica ederim bende ovulasyon kullanıyorum 9 aydır ama ona uyarak malesef hamilelik elde edemedim ben...nasip tabi bu işler de
Takviyeler bazen çok faydalı olabiliyo
Çatlatma iğnesi olmadanda olabilir tabi
Şöyle olur mesela diyelimki yumurtan çatlayacak olgunluğa ulaştı ertesi gün tekrar gider baktırırsın ultrasonda çatlamış mı doktor anlar onu eğer çatlamış derse zaten iğneye gerek kalmaz. Bende böyle hayal etmiştim aslında bi kere daha bugün baksaydı iyiydi ama doktor bana daha gelmene gerek yok dedi sadece iğne verdi
Önce usg 'de bakıp ona göre verse daha doğru olurdu bence fakat şunu da düşündüm benim bu sabah ovulasyon testim yine çok silikti yani eğer çatlamaya yakın olsaydı pik çıkması gerekirdi demekki zamanı gelmemiş diye düşünerek iğneyi yaptırdım
Ama diğer yandanda 21 mm'lik yumurta nasıl pik yapmaz onu anlamadım
Bugün boyutu 21'den daha artmıştır sonuçta ona rağmen sabah yine silikti... Bu kısma aklım ermedi hiç
Bu arada bi arkadaşım iğne olmadan hamile kaldı klomen kullanmış sadece

Son düzenleme:
3 tane ellerinden oper

Oy mâşallah Allah bağışlasın
Canomla aynısın demekki 3 cicek annesi
Bende de 1 oğlan var ....
Gönül işte olmayanı istiyor
Ama ben eskisi kadar kız diye takmıyorum artık
Yaklaşık 10 ay önce kürtaj olduğum için o günden sonra en büyük dileğim öncelikle sağlıklı olması

Canom
Hayirli,saglikli,annesi gibi guzeller guzeli bi prenses olsun insAllah Amin

Gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…