- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #84.061
Evet vurulduğu gün oncesi bide çata yakın oldu canimİğne vuruldukları gün birliktelik olmuşmu peki bilgin var mı canım?
Emin olamıyorum yumurta kaçarsa yani şimdi iğnenin 36.saati yarın gece 00:00 oluyo o zamana kadar sanki boşuna bekleyecekmişim gibi geliyo
Belki şuan çatlamıştırdün 21 mm'di yumurta bugün en iyi ihtmalle 23 mm olsa zaten zamanı gelmiş yani 36 saat sonra mı illa çatlayacak ama yarın en az 25 mm olsa o büyüklükte sağlıklı olurmu bilmiyorum
Sperm kalitesinde skinti yoksa olabilir canim. Sen bilirsin.
Rabbim gonlune gore versin insAllah
Allah senden de razi olsun canomAmin hepimizin gülüm Allah razı olsun
Evet vurulduğu gün oncesi bide çata yakın oldu canim
Bence bu gece yap bide sabah yap 36 saat sonra catlama olursa y ler olur bide esin oncesinde yani sık iliski olsun esinin hic dermani kalmasin kiz bebek icin hatta ayip olacak ama esin once kendi bosalsin boylelik sık iliski olur buda benim fikrim sende sirkeli su ic canim benim aklimada bu geldiYarın gündüz olmazki eşim çalışıyor akşam geliyo acaba bu sabaha karşı mı denesek
Bence bu gece yap bide sabah yap 36 saat sonra catlama olursa y ler olur bide esin oncesinde yani sık iliski olsun esinin hic dermani kalmasin kiz bebek icin hatta ayip olacak ama esin once kendi bosalsin boylelik sık iliski olur buda benim fikrim sende sirkeli su ic canim benim aklimada bu geldi
Ilki deneme korunmali 2 ci korunmasiz olsun deneme gunu boylelikle 4 defa olur 2 kisi korunmali 2 si korunmasiz 2 denememn olur Allah gonlune gore bir prenses nasip etsin insTeşekkür ederim canım36 saatin 12 saati gitti geriye kaldı 24 saat
Sirke yok evde onu içemicem ama diğer dediklerin tamamdıreşimde çok yorgun geç geldi hayırlısı Allah'tan artık neyi takdir etmişse nasip etmişse olur nasipte yoksa olmaz bu yumurta takibi de masraflıymış yav 10 gün içinde 553 lira gitti
Selam yumurta takibinizi dr mu yaptı o yüzden mi bu kadar masraflı oldu süreci anlatır mısınızTeşekkür ederim canım36 saatin 12 saati gitti geriye kaldı 24 saat
Sirke yok evde onu içemicem ama diğer dediklerin tamamdıreşimde çok yorgun geç geldi hayırlısı Allah'tan artık neyi takdir etmişse nasip etmişse olur nasipte yoksa olmaz bu yumurta takibi de masraflıymış yav 10 gün içinde 553 lira gitti
Ilki deneme korunmali 2 ci korunmasiz olsun deneme gunu boylelikle 4 defa olur 2 kisi korunmali 2 si korunmasiz 2 denememn olur Allah gonlune gore bir prenses nasip etsin ins
Iste her denemede 2 defa olsun ama ilkde korunmali olsun diye dedim tamamm canim nasil biliyosan oyle yap benim bildiklerim bunlar baska arkadas benden daha tecrubelidir duan icinde tskler canimAmin canım ya Allah razı olsun
Rabbim sanada gönlünde olanı hayırlısıyla nasip etsinkorunmalı derken? O kısmı anlayamadım ama dün gecede olmuştu zaten sayı hız azalmıştır bide ayıptır söylemesi benim eşim çok yorgun olduğu zamanlarda malesef 2 kere olmuyo
Cumlemizden canim ❤❤Allah senden de razi olsun canom
Selam yumurta takibinizi dr mu yaptı o yüzden mi bu kadar masraflı oldu süreci anlatır mısınız
Iste her denemede 2 defa olsun ama ilkde korunmali olsun diye dedim tamamm canim nasil biliyosan oyle yap benim bildiklerim bunlar baska arkadas benden daha tecrubelidir duan icinde tskler canim
3 tane ellerinden operAnladım canım sağolasın
Senin kızın var heralde
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Ben de daha önce hiç ovülasyon testi kullanmadığım için dr takibi düşünüyordum ancak bu konuyu inceleyince arkadaşlarında yardımcı olduğunu görünce ovülasyon testi sipariş ettim. Dr takibinden vazgeçmiştim. Ama yazdığı ilaçlar da takviye amaçlı gerekli olabilir. Sadece su çatlatma iğnesi olmasına gerek var mı bilemedimA.selam. tabi anlatayım.... Doktora ilk defa yumurta takibi için gittim adetin 3.günü gel dedi femara yazdı bide omePa-Q10 adlı yumurta kalitesini arttıran bi takviye yazdı
Femarayı 5 gün boyunca hergün sabah akşam 12 saat arayla al dedi öbürü omega-3 ve koenzim-Q10 içeriyomuş günde 1 al dedi
Femara 150 lira diğer takviye de 150 lira toplam 300 lira ödedim 5 gün sonra kontrole gittim solda 11 mm, sağda 14 mm yumurta var , 2 gün sonra tekrar gel dedi
2 gün sonra soldaki 15 mm, sağdaki 21 mm olmuş
O gün dündü adetimin 11.günüydü
Sağdaki büyüdüğü için doktor çatlatma iğnesi yazdı yarın saat 12:00'de yaptır dedi (yarın dediği bugün yani) çatlatma iğnesine 118 tl verdim hastanenin acilinde yaptırdım orda da 10 lira aldılar inşallah Rabbim sağlıkla nasip eder bundan sonrası sabırla tevekkül...
Bu arada doktor ilişki günlerimi dün, cumartesi ve pazar olsun dedi
Çatlatma günü yani bugün olmasın dedi ama böyle içim rahat etmediği için bugünü boş geçirmicem
Çatlamaya yakın olduğu için benimde bildiğim erkeğe daha yatkın oluyorÇat iğnesi kiz bebeğe daha yatkın canim 3 4 arkdasim çat iğnesi vuruldu kızı oldu
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Ben de daha önce hiç ovülasyon testi kullanmadığım için dr takibi düşünüyordum ancak bu konuyu inceleyince arkadaşlarında yardımcı olduğunu görünce ovülasyon testi sipariş ettim. Dr takibinden vazgeçmiştim. Ama yazdığı ilaçlar da takviye amaçlı gerekli olabilir. Sadece su çatlatma iğnesi olmasına gerek var mı bilemedim
3 tane ellerinden oper
CanomOy mâşallah Allah bağışlasın
Canomla aynısın demekki3 cicek annesi
Bende de 1 oğlan var ....
Gönül işte olmayanı istiyor
Ama ben eskisi kadar kız diye takmıyorum
Yaklaşık 10 ay önce kürtaj olduğum için o günden sonra en büyük dileğim öncelikle sağlıklı olması
Gecmis olsun canimOy mâşallah Allah bağışlasın
Canomla aynısın demekki3 cicek annesi
Bende de 1 oğlan var ....
Gönül işte olmayanı istiyor
Ama ben eskisi kadar kız diye takmıyorum artık
Yaklaşık 10 ay önce kürtaj olduğum için o günden sonra en büyük dileğim öncelikle sağlıklı olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?