Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canom
Hayirli,saglikli,annesi gibi guzeller guzeli bi prenses olsun insAllah Amin

Oy oyyyy içimi erittin canım canom
Amiiin amiiin sağol varol
Rabbim sanada sağlıklı aslan gibi bir yiğit nasip etsin amiiinnn burdaki bütün dinleyenlere gönüllerine göre koç oğlanlar versin benim oğlumun diğer adı da yiğit

Ay canom Allah razi olsun ne guzel dualar ettin oyle.
Rabbim once evlat hasreti cekenlere beraberinde bizlere gonlumuzdekini hayirlisiyla nasip etsin insAllah

Benim anamında 3 tane kızı var
Yıllardan beri erkek erkek diye tutuşmuş
Bugün konusu açıldı yine diyoki çok istedim bir oğlum olmasını.... Yav anne sende buldunda bunuyosun dedim biz olduk işte daha ne istiyosun beni zaten istememiş aldırmaya gitmiş o dönem bakamam diye çok hastaymış gitmiş ama almamışlar büyükmüşüm diye bende kız çocuklarını çok severim ezelden beri
ama tabiki evlat evlattır kızın da yeri ayrı erkeğin de yeri ayrı.... Çok şükür diyorum Rabbim gül gibi vermiş bin şükür bu güzellik kızlarda yok maşallah büyüse ben bunu nasıl veririm diyorum Allah o günleri görmemizi de nasip etsin evlat büyütmek ne zor Rabbim acılarını göstermesin
Hayırlı evlat olurlar inşallah

Sen değerlendire bildigin kadar degerlendir canım taktir Rabbimin senin içincinsiyet cok ta önemli degil diye biliyorum oGluna bi kardeş istiyosun inşllah nasip olur bu ay

Sen değerlendire bildigin kadar degerlendir canım taktir Rabbimin senin içincinsiyet cok ta önemli degil diye biliyorum oGluna bi kardeş istiyosun inşllah nasip olur bu ay

İnşallah canım sağolasın cinsiyetin elbette kız olmasını daha çok isterim ama taksam nolacakki neticede Allah'ın dediği oluyor

Kesinlik yok ben çat iğnesi olup 3 4 arkadaşımın kızı olduğunu belirttim eski sayfalarda gliba çat iğnesi olup kızı olanda var
Hımm anladım canım ama bence çat iğnesinin öncesindeki günleri de değerlendirmişlerdir onlar, cinsel perhiz yapıp çat iğnesi olanlar sanki erkek oluyor. Nasip genede..

Hımm anladım canım ama bence çat iğnesinin öncesindeki günleri de değerlendirmişlerdir onlar, cinsel perhiz yapıp çat iğnesi olanlar sanki erkek oluyor. Nasip genede..
Evet bnim tanıdıklarım bu şekilde yaptı kiz istiyolar di yumda problem vardı mecburi vuruldular iğneyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…