- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #84.081
Canom
Hayirli,saglikli,annesi gibi guzeller guzeli bi prenses olsun insAllah Amin
Gecmis olsun canim
Ay canom Allah razi olsun ne guzel dualar ettin oyle.Oy oyyyy içimi erittin canım canom♥♥
Amiiin amiiin sağol varol
Rabbim sanada sağlıklı aslan gibi bir yiğit nasip etsin amiiinnnburdaki bütün dinleyenlere gönüllerine göre koç oğlanlar versin benim oğlumun diğer adı da yiğit
Ay canom Allah razi olsun ne guzel dualar ettin oyle.
Rabbim once evlat hasreti cekenlere beraberinde bizlere gonlumuzdekini hayirlisiyla nasip etsin insAllah
Sen değerlendire bildigin kadar degerlendir canım taktir Rabbimin senin içincinsiyet cok ta önemli degil diye biliyorum oGluna bi kardeş istiyosun inşllah nasip olur bu ayA.selam. tabi anlatayım.... Doktora ilk defa yumurta takibi için gittim adetin 3.günü gel dedi femara yazdı bide omePa-Q10 adlı yumurta kalitesini arttıran bi takviye yazdı
Femarayı 5 gün boyunca hergün sabah akşam 12 saat arayla al dedi öbürü omega-3 ve koenzim-Q10 içeriyomuş günde 1 al dedi
Femara 150 lira diğer takviye de 150 lira toplam 300 lira ödedim 5 gün sonra kontrole gittim solda 11 mm, sağda 14 mm yumurta var , 2 gün sonra tekrar gel dedi
2 gün sonra soldaki 15 mm, sağdaki 21 mm olmuş
O gün dündü adetimin 11.günüydü
Sağdaki büyüdüğü için doktor çatlatma iğnesi yazdı yarın saat 12:00'de yaptır dedi (yarın dediği bugün yani) çatlatma iğnesine 118 tl verdim hastanenin acilinde yaptırdım orda da 10 lira aldılar inşallah Rabbim sağlıkla nasip eder bundan sonrası sabırla tevekkül...
Bu arada doktor ilişki günlerimi dün, cumartesi ve pazar olsun dedi
Çatlatma günü yani bugün olmasın dedi ama böyle içim rahat etmediği için bugünü boş geçirmicem
Sen değerlendire bildigin kadar degerlendir canım taktir Rabbimin senin içincinsiyet cok ta önemli degil diye biliyorum oGluna bi kardeş istiyosun inşllah nasip olur bu ay
Kesinlik yok ben çat iğnesi olup 3 4 arkadaşımın kızı olduğunu belirttim eski sayfalarda gliba çat iğnesi olup kızı olanda varÇatlamaya yakın olduğu için benimde bildiğim erkeğe daha yatkın oluyor
Hımm anladım canım ama bence çat iğnesinin öncesindeki günleri de değerlendirmişlerdir onlar, cinsel perhiz yapıp çat iğnesi olanlar sanki erkek oluyor. Nasip genede..Kesinlik yok ben çat iğnesi olup 3 4 arkadaşımın kızı olduğunu belirttim eski sayfalarda gliba çat iğnesi olup kızı olanda var
Evet bnim tanıdıklarım bu şekilde yaptı kiz istiyolar di yumda problem vardı mecburi vuruldular iğneyiHımm anladım canım ama bence çat iğnesinin öncesindeki günleri de değerlendirmişlerdir onlar, cinsel perhiz yapıp çat iğnesi olanlar sanki erkek oluyor. Nasip genede..
Hımm tamam o zaman düşündüğüm gibiymiş aynenEvet bnim tanıdıklarım bu şekilde yaptı kiz istiyolar di yumda problem vardı mecburi vuruldular iğneyi
Ben 3 bekliyorumKızlar ovilasyon testinden kaç saat önce ıdrarı ve suyu kesıyorsunuz 3 saat yeterlımı 4 bekleyen varmı
Bende 3 beklıyorum of beklemek çok sıkıcıBen 3 bekliyorum
MalesefBende 3 beklıyorum of beklemek çok sıkıcı
Ben 4 bekliyorumKızlar ovilasyon testinden kaç saat önce ıdrarı ve suyu kesıyorsunuz 3 saat yeterlımı 4 bekleyen varmı
Nasıl oldu testlerinBende 3 beklıyorum of beklemek çok sıkıcı
3 saat yeterli canimBende 3 beklıyorum of beklemek çok sıkıcı
4 tutamıyorumNasıl oldu testlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?