Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Acaba sperm kalitesi düştüğü için. Hamile kalamıyoruz çünkü en ideal zamanda yumurtlama zamanda çocuk sahibi olunuyor
Ya benim de bilgim yok pek ama yaş bayanı da erkeği de etkiliyordur muhakkak. Ama nasıl ki biz takviye alıyorsak yada tedavi oluyorsak erkeklerinde ihtiyacı olduğu noktada tedavi yada takviyeyle çocuk sahibi olurlar inş. Etrafımda 50 li yaşlarda ikinci evlilik yapıp 2 oğlu olan birkaç örnek var sağlıklılar çocuklar, hiçbirsorunları yok. Muhakkak risk vardır ama sorunsuz olanda birçok örnek var bence

İyi geceler kızlar nasılsınız? Ben kız isteyenler grubundan bilenler bilir gerçi artık orda da epey zamandır takılmıyorum
Kızlar ya bişey sormak istiyorum yardımcı olur musunuz ben bu ay ilk defa yumurta takibi yaptırdım adetimin 10.gününde soldaki yumurtam 15 mm, sağdaki 21 mm'di
Sağdaki hızlı bi şekilde büyüdü maşallah
Doktor bugün için çatlatma iğnesi verdi öğlen 12:00'de vuruldum. Şimdi doktor bana dediki dün ilişki olsun (ola ki kendiliğinden çatlarsa diye) , bugün olmasın bugün çatlatma günümdü işte 36 saat sonra olsun bide dedi yani cumartesi pazar. Ama kime baksam herkes çatlatma iğnesi vurulduğu günde değerlendiriyo bu doktor bana böyle dedi
Siz neler düşünüyorsunuz bu konuda?
Bide benim lh testlerim hep silikti yumurtam 21 mm olmasına rağmen neden silik oldu
Bu sabahda silikti ama iğneden 3 saat sonra şeffaf akıntı geldi benden sonra test yaptım T çizgisi koyulaşmış, iğnenin etkisinden sanırım? Peki şeffaf akıntılarda mı iğneden dolayı oldu? 2-3 defa yoğun şeffaf akıntı geldi sonra daha olmadı acaba yumurtam çatladı veya çatlamak üzere mi yoksa iğnenin etkisinden mi oluyo bunlar?
Uzun oldu kusura bakmayın ama fikirlerinizi öğrenmek istiyorum

Canım Lh testlerinin koyulaşmasi iğneden, artık test yapma. İğne akıntıyi cogaltiyor evet, geçen ay bende vurundum iğne, sen kız bebek istiyorsan iğne erkek bebe için daha büyük ihtimal değil mi?? Çatlama günü değerlendirme olmasın bence, keşke iğneden 2 gün önceden deneme yapsaydın, yada bugün çatlama günüyse yarın gece deneme yap

Çat iğnesi olduğunda lh testleri işlevini yitiriyor yani şaşırttır

Çat iğnesi kiz bebeğe daha yatkın canim 3 4 arkdasim çat iğnesi vuruldu kızı oldu

İğneden 1 gün önce değerlendirdik canım ama bugünde değerlendirsek diyorum
ya yumurta kaçarsa emin olamıyorum sonra içimde kalırsa iğne neden erkek bebek için uygunki ilk defa duydum onun amacı yumurtayı çatlatmak değilmi cinsiyetle ne ilgisi var ki?

Tamam canım ben yanlış biliyor musum, kıza yatkinmis

Çat iğnesi kiz bebeğe daha yatkın canim 3 4 arkdasim çat iğnesi vuruldu kızı oldu

İğne vuruldukları gün birliktelik olmuşmu peki bilgin var mı canım?
Emin olamıyorum yumurta kaçarsa yani şimdi iğnenin 36.saati yarın gece 00:00 oluyo o zamana kadar sanki boşuna bekleyecekmişim gibi geliyo
Belki şuan çatlamıştır dün 21 mm'di yumurta bugün en iyi ihtmalle 23 mm olsa zaten zamanı gelmiş yani 36 saat sonra mı illa çatlayacak ama yarın en az 25 mm olsa o büyüklükte sağlıklı olurmu bilmiyorum

Canim geceyi bekleme o zaman
Yarin gunduz degerlendirebilirsin. Benim doktorum 24 36 saat arasinda catlar demisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…