Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
İdrarı fazla bekletıncemı yanı cnm fazla damlatıncamı 3 mü damlatayım ay
Yok testi yaptıktan bikaç saat sonra öyle oluyor diyor galiba çünkü benimde kaldıkça rengi bozuluyor. Bende 3 damla damlatıyorum. Fazla damlatıncada rengi kırmızı oluyor hepsi dağılıyor çizgiler

Yaa kızlar moralim çok bozuluyor tutmuyor olmuyor diye tam tutacak günü değerlendiriyoruz sözde okadar uğraş sonra gene başa sar canım çok sıkkın gerçekten nasıl olacak nasıl tutacak bilmiyorum

Yaa kızlar moralim çok bozuluyor tutmuyor olmuyor diye tam tutacak günü değerlendiriyoruz sözde okadar uğraş sonra gene başa sar canım çok sıkkın gerçekten nasıl olacak nasıl tutacak bilmiyorum
Stresi bıraktığımız zaman olacak

Sıkma canini canım benimde öyle oldu yaklaşık bir sene vazgeçtiğim oldu eşimi bunalttigim oldu başka neler yapabiliriz diye. Takviyeler testler her ay denemeden sonra bekleyiş gerçekten zor bir surec ama vardır bir zamani deyip biraz rahatlamak lazim çünkü Rabbim doğru zamanda veriyo vermiyorsa da hayırlısı olmadığı için vermiyordur öyle düşün. Ben nasıl olsa olmuyor deyip kendimi unuttuğum zaman hamile kaldım testleri yine yapıyordum ama olmicak yine diye düşünüyodum.azıcık rahatlayıp kafanızı bosaltmanizi tavsiye ederim

Canım stres engelliyor zaten emin kafan rahat olduğu vakit tutacak ve gelişi güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…