- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #84.121
Ben gördüm silik çizgi var. 13. Güne göre biraz silik geldi ama Fotoyu kac dakika sonra çektin kuruma çizgisi filan değilse vargünaydın kızlar
ben bu sabah test yaptım, bugün ilişki sonrası 13. gün.
yorumlarınızı bekliyorum
Hayalet çizgi var cnm hanilesın bencegünaydın kızlar
ben bu sabah test yaptım, bugün ilişki sonrası 13. gün.
yorumlarınızı bekliyorum
İdrari çok damlatmissin o yüzden kırmızı oluyorKızlar bir testimin içi kırmızı biri beyaz niye böyle olur acb
4 damlatıyorum cnm çok mu ki 3 4 degılmı normali 3 mü damlatayımİdrari çok damlatmissin o yüzden kırmızı oluyor
Canım ben bu testleri hiç bilmiyorum kaç damla gerektiğini ama uzun süre idrar altında kaldımı böyle oluyor bendede4 damlatıyorum cnm çok mu ki 3 4 degılmı normali 3 mü damlatayım
3 damla canim4 damlatıyorum cnm çok mu ki 3 4 degılmı normali 3 mü damlatayım
İdrarı fazla bekletıncemı yanı cnm fazla damlatıncamı 3 mü damlatayım ayCanım ben bu testleri hiç bilmiyorum kaç damla gerektiğini ama uzun süre idrar altında kaldımı böyle oluyor bendede
Tmmdr cnm sagolsn yardımcı olduğun ıcın3 damla canim
Yok testi yaptıktan bikaç saat sonra öyle oluyor diyor galiba çünkü benimde kaldıkça rengi bozuluyor. Bende 3 damla damlatıyorum. Fazla damlatıncada rengi kırmızı oluyor hepsi dağılıyor çizgilerİdrarı fazla bekletıncemı yanı cnm fazla damlatıncamı 3 mü damlatayım ay
Rica ederimm cnmTmmdr cnm sagolsn yardımcı olduğun ıcın
Bazı testler öyle olabiliyor canim. Benim de bu ay böyle olan vardı. Sonucu çizgiler anlaşılıyor boşver sorun degilKızlar bir testimin içi kırmızı biri beyaz niye böyle olur acb
Yok yok cnm birkaç saat sonra degıl testi yapınca hemenYok testi yaptıktan bikaç saat sonra öyle oluyor diyor galiba çünkü benimde kaldıkça rengi bozuluyor. Bende 3 damla damlatıyorum. Fazla damlatıncada rengi kırmızı oluyor hepsi dağılıyor çizgiler
Aynen cnm 3 damlatym bırde öyle deneyımBazı testler öyle olabiliyor canim. Benim de bu ay böyle olan vardı. Sonucu çizgiler anlaşılıyor boşver sorun degil
Dazla damlatınca canımİdrarı fazla bekletıncemı yanı cnm fazla damlatıncamı 3 mü damlatayım ay
Stresi bıraktığımız zaman olacakYaa kızlar moralim çok bozuluyor tutmuyor olmuyor diyetam tutacak günü değerlendiriyoruz sözde okadar uğraş sonra gene başa sar canım çok sıkkın gerçekten nasıl olacak nasıl tutacak bilmiyorum
Sıkma canini canım benimde öyle oldu yaklaşık bir sene vazgeçtiğim oldu eşimi bunalttigim oldu başka neler yapabiliriz diye. Takviyeler testler her ay denemeden sonra bekleyiş gerçekten zor bir surec ama vardır bir zamani deyip biraz rahatlamak lazim çünkü Rabbim doğru zamanda veriyo vermiyorsa da hayırlısı olmadığı için vermiyordur öyle düşün. Ben nasıl olsa olmuyor deyip kendimi unuttuğum zaman hamile kaldım testleri yine yapıyordum ama olmicak yine diye düşünüyodum.azıcık rahatlayıp kafanızı bosaltmanizi tavsiye ederimYaa kızlar moralim çok bozuluyor tutmuyor olmuyor diyetam tutacak günü değerlendiriyoruz sözde okadar uğraş sonra gene başa sar canım çok sıkkın gerçekten nasıl olacak nasıl tutacak bilmiyorum
Canım stres engelliyor zaten emin kafan rahat olduğu vakit tutacak ve gelişi güzel olacakYaa kızlar moralim çok bozuluyor tutmuyor olmuyor diyetam tutacak günü değerlendiriyoruz sözde okadar uğraş sonra gene başa sar canım çok sıkkın gerçekten nasıl olacak nasıl tutacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?