- 1 Ocak 2020
- 263
- 606
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #84.141
Aynen ummadığın andaSıkma canini canım benimde öyle oldu yaklaşık bir sene vazgeçtiğim oldu eşimi bunalttigim oldu başka neler yapabiliriz diye. Takviyeler testler her ay denemeden sonra bekleyiş gerçekten zor bir surec ama vardır bir zamani deyip biraz rahatlamak lazim çünkü Rabbim doğru zamanda veriyo vermiyorsa da hayırlısı olmadığı için vermiyordur öyle düşün. Ben nasıl olsa olmuyor deyip kendimi unuttuğum zaman hamile kaldım testleri yine yapıyordum ama olmicak yine diye düşünüyodum.azıcık rahatlayıp kafanızı bosaltmanizi tavsiye ederim
Canim kan tahlili vermistin. Aldin mi sonuclari iyisindir insAllahmerhaba azraam ve merhaba arkadaşlar sımdı nerden başlayayım. Ben en son aralikta deneme yapmıştım. Sonrasında biz kar tatiline gittik orada termal suları var ben iyi bir girdim içine aşırı sıcak su hamile olabileceğim hiç aklıma gelmedi. Cunku kürtaj olduktan sonra bir daha tutmadı. Bide malum yaş da var artık. Eve döndükten sonrada ayın birinde adet oldum. Ama kahverengi. O zaman da heme Semra ya hemde Zeynoya dedim hamile değilim. Hatta Zeynoya bir daha denemeyeceğim dedim ama son bir randevu aldım kendi doktorumdan. 4 şubatta gittim ne göreyim hamileyim hemde 9 haftalık benim icin büyük bir sürpriz oldu. Kan tahlili yapıldı değerlerim biraz yüksek geldi yine tedbir amaçlı yine aldılar on gün sonra sonucu olacağım. Sımdı de dua ediyorum insallah sağlıklı bir oğlum olur diye. Sizlere aslında kan sonucumu alınca yazacaktım ama sen yazmışsın cevap vermemek olamazdı. Sen ne yaptın deneme oldu mu kimler hamile? Biraz uzun oldu kusura bakma. Dualarım sizinle, dualarınız benimle olsun canlar
Bu ay kimsenin tutmadı kaç kişi denedi bu ayYaa kızlar moralim çok bozuluyor tutmuyor olmuyor diyetam tutacak günü değerlendiriyoruz sözde okadar uğraş sonra gene başa sar canım çok sıkkın gerçekten nasıl olacak nasıl tutacak bilmiyorum
Burtanede ovulasyon testi yapsana orda daha iyi anlaşılır bende hayalet çizgi gördümgünaydın kızlar
ben bu sabah test yaptım, bugün ilişki sonrası 13. gün.
yorumlarınızı bekliyorum
Allah gönlüne göre versin insallahBende ovulasyon testi alıp yumurtlama oldugu gün ve sonraki günü ilişki oldu şimdi 10 gün var adetim e bekliyorum
Olur canim moralini bozma ❤Yaa kızlar moralim çok bozuluyor tutmuyor olmuyor diyetam tutacak günü değerlendiriyoruz sözde okadar uğraş sonra gene başa sar canım çok sıkkın gerçekten nasıl olacak nasıl tutacak bilmiyorum
Daha gitmedi hastaneye canimKızlar ismini tam hatirlayamadim prensesim diye biri vardı onun cinsiyet belli olmuştur bilen var mi bayadir girmiyor topige
Belli olmadı onun canımKızlar ismini tam hatirlayamadim prensesim diye biri vardı onun cinsiyet belli olmuştur bilen var mi bayadir girmiyor topige
Ya o kadarda şey etmemek lazım cnm ben oglumdada yaptım bu dıyetı ama arada nadiren olmak üzere kolada ıcerdım örnek veriyorum yumurtada yerdımAylardır kola içmiyorum az önce ictim koca bi bardakk, pismanimm
Ayy güya deneme geçti gitti dedim, harfi harfine uyuyordum ya ben ona canım sıkıldı, napalim o kadar da olsun dimiYa o kadarda şey etmemek lazım cnm ben oglumdada yaptım bu dıyetı ama arada nadiren olmak üzere kolada ıcerdım örnek veriyorum yumurtada yerdım
Yok yok cnm arada hıcbırsey olmaz hele hamıle kaldgm hafta HIc dıkkat edemedım kayınvalıddmler bızdeydı onlar gıdınce hamıle kaldım nerdeyse 5 6 gün dıkkat edememıstımAyy güya deneme geçti gitti dedim, harfi harfine uyuyordum ya ben ona canım sıkıldı, napalim o kadar da olsun dimi
Ayy iyi bari sevindim canım yaYok yok cnm arada hıcbırsey olmaz hele hamıle kaldgm hafta HIc dıkkat edemedım kayınvalıddmler bızdeydı onlar gıdınce hamıle kaldım nerdeyse 5 6 gün dıkkat edememıstım
Azramin dediği gibi biz öyle olsak kesin bizim ikiz kızlarımız filan olurduAy kola diyince aklıma geldi eşimin kuzeni var Su an 5 oğlu var biri de karnında ölmüş toplam 6 erkek çocuğu olmuş. Eşim anlatır çocukluğundan beri resmen kolaya bağımlı biriymiş. hala da çok sever ve icer
Biz de bi yerlerimizi yırtıyoz vallaAzramin dediği gibi biz öyle olsak kesin bizim ikiz kızlarımız filan olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?