Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aynen ummadığın anda

Canim kan tahlili vermistin. Aldin mi sonuclari iyisindir insAllah

Yaa kızlar moralim çok bozuluyor tutmuyor olmuyor diye tam tutacak günü değerlendiriyoruz sözde okadar uğraş sonra gene başa sar canım çok sıkkın gerçekten nasıl olacak nasıl tutacak bilmiyorum
Bu ay kimsenin tutmadı kaç kişi denedi bu ay

Ya o kadarda şey etmemek lazım cnm ben oglumdada yaptım bu dıyetı ama arada nadiren olmak üzere kolada ıcerdım örnek veriyorum yumurtada yerdım
Ayy güya deneme geçti gitti dedim, harfi harfine uyuyordum ya ben ona canım sıkıldı, napalim o kadar da olsun dimi

Ayy güya deneme geçti gitti dedim, harfi harfine uyuyordum ya ben ona canım sıkıldı, napalim o kadar da olsun dimi
Yok yok cnm arada hıcbırsey olmaz hele hamıle kaldgm hafta HIc dıkkat edemedım kayınvalıddmler bızdeydı onlar gıdınce hamıle kaldım nerdeyse 5 6 gün dıkkat edememıstım

Ay kola diyince aklıma geldi eşimin kuzeni var Su an 5 oğlu var biri de karnında ölmüş toplam 6 erkek çocuğu olmuş. Eşim anlatır çocukluğundan beri resmen kolaya bağımlı biriymiş. hala da çok sever ve icer

Azramin dediği gibi biz öyle olsak kesin bizim ikiz kızlarımız filan olurdu

Şaka bir yana kızlar bende oglumda hiç ekstra bişey yapmadım yiyecek konusunda. eskiden nasılsa öyle devam ettim. esim ve ben gunluk maden suyu icmistik o kadar. Biraz kuruyemiş yemesini söylemiştim bir de. Ben dogru zamanlamanin önemli olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…