Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Dıyet fln yaptınmı Cnm

Kızlar 23. Gün yazıyor ya o yanlış yazmısım 24 .gun bırı ılk 5 bırı ılk 10 dk yani ikisıde aynı gunun
Tebrik ederim tam olarak ayni şeyi yapmisiz beklemek çok zor suan 7.gundeyim umarim hepimiz gönlümüzdekine kavusuruz

Dıyet fln yaptınmı Cnm
evet ikimiz de yaptık, süt ve süt ürünleri, tavuk, yumurta vb tüketmedik. onun dışında her gün mutlaka muz, soda, çerez, sabah akşam 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu özü, bol kırmızı et, patates tükettik. artık hayırlısı, gerisi Allah'ın takdiri
Tebrik ederim tam olarak ayni şeyi yapmisiz beklemek çok zor suan 7.gundeyim umarim hepimiz gönlümüzdekine kavusuruz
yaa kıyamam canım hiç düşünme, oyalanıp dikkatini başka şeylere vermeye çalış yoksa zaman geçmez. ben sürekli yoğun olduğumdan o kadar gün nasıl geçti anlamadım, hatta 13. gün silik çıkınca 17. gün yaptım bidaha. sabırlıydım yani sen normal hayatına devam et. tabii ne kadardır bekliyorsun onu da bilmiyorum beni yanlış anlama sakın

Kızlar ben 5 aralik -5 ocak - 6 subat ta adet oluyordum bu ay klomen kullandim adetin 3. Günü günde 2 tane kontrole filan gitmedim ve gecen ay 19. Gün yumurtlama oldu bu ay 22.gün klomen mi boyle çok geciktirdi acaba ve benim simdi adet zamanim normalde yarin olmasi lazim ama 12 subata mi sarkti

Gebelik testi yaptın mı peki

yok yapmadim çünkü 22.gün yumurtlamam 27 subatta oldu ve o gün iliski oldu ustunden daha 7 gün geçti olsa bile belli olmaz ki
Sen yumurtlama gününden 14 gün sonra adet olursun tam, hamilelik yoksa. O yüzden tarih olarak gecikmiş olabilir ama yumurtlama ya göre daha var adetine

Sen yumurtlama gününden 14 gün sonra adet olursun tam, hamilelik yoksa. O yüzden tarih olarak gecikmiş olabilir ama yumurtlama ya göre daha var adetine
Bende ondan kafam karisti degil mi ayin 12 si 14.gün oluyo ama gecen ay yumurtlamadan 13 gun sonra adet oldum

Diyetini de çok güzel yapmissin zamanlaman da çok güzel bence gönlünden geçen olsun inşallah

Bende yumurtlamadan 13 gün sonra oluyorum. Sen yumurtlamadan sonra 13. Günden sonra günüm geçti diye sayabilirsin
Evet ayin ayin 8-9 gibi son ovulasyon testi mi yapicam eger koyu görürsem gebelik testi yaparim.bu ay klomen kullandim ya dr. Takibi olmadan kist filan olursa diye korkuyorum.yumurtlama dönemimden beri kasiklarimda bazen az bazen cok agri var ve belim agriyo kistte de olurmus bu belirtiler

Kaç Aydır deniyordun canım?

Arkadaşlar adetime 3 gün var. Erken gebelik testi yaptım. Tam 13 ay sonra galiba 2. çizgiyi gördüm. Bunda payınız çooook çok büyük. Çok teşekkür ederiiimmm tüm yardımlarınız için. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.

Eklentiler

• 7B4430D8-48B2-4FCA-AAAD-DFF08A634B07.webp
    107,8 KB · Görüntüleme: 89
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…