- 9 Şubat 2017
- 836
- 1.395
- 113
- 32
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #84.421
Dıyet fln yaptınmı Cnmteşekkür ederim hepinize arkadaşlar, yardımlarınız için de sağolun darısı size olsun
canım ben 9. gün test yapmaya başladım, pik olduktan sonra yapmaya devam ettim. ilk silinmeyi gördükten 3 saat sonra ilişki oldu. ve tek ilişkiydi. eşime kahve yaptım, bölgesel soğuk duş da yaptı, derin ilişki oldu ve sonrasında altıma yastık koyup 2 saat yattım ☺
Kızlar 23. Gün yazıyor ya o yanlış yazmısım 24 .gun bırı ılk 5 bırı ılk 10 dk yani ikisıde aynı gunun
Tebrik ederim tam olarak ayni şeyi yapmisiz beklemek çok zor suan 7.gundeyim umarim hepimiz gönlümüzdekine kavusuruzteşekkür ederim hepinize arkadaşlar, yardımlarınız için de sağolun darısı size olsun
canım ben 9. gün test yapmaya başladım, pik olduktan sonra yapmaya devam ettim. ilk silinmeyi gördükten 3 saat sonra ilişki oldu. ve tek ilişkiydi. eşime kahve yaptım, bölgesel soğuk duş da yaptı, derin ilişki oldu ve sonrasında altıma yastık koyup 2 saat yattım ☺
Ay hamilece arkadaşm senin msji yanlislikla alintilamisim pardonTebrik ederim tam olarak ayni şeyi yapmisiz beklemek çok zor suan 7.gundeyim umarim hepimiz gönlümüzdekine kavusuruz
AA evet silik cok ta koyu beklemeye gerek yok son bir testim kaldi 10.gün bi yapayim nasil olucakDün akşam onbirde yapmıştım kizlar
Gozun aydin canim. Rabbim hayirla saglikla gonlundekini kucagina almayi nasip etsin insAllahteşekkür ederiiiim darısı isteyen herkesin başına
Rabbim size de gönlünüzden geçeni nasip etsin
evet ikimiz de yaptık, süt ve süt ürünleri, tavuk, yumurta vb tüketmedik. onun dışında her gün mutlaka muz, soda, çerez, sabah akşam 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu özü, bol kırmızı et, patates tükettik. artık hayırlısı, gerisi Allah'ın takdiriDıyet fln yaptınmı Cnm
yaa kıyamam canım hiç düşünme, oyalanıp dikkatini başka şeylere vermeye çalış yoksa zaman geçmez. ben sürekli yoğun olduğumdan o kadar gün nasıl geçti anlamadım, hatta 13. gün silik çıkınca 17. gün yaptım bidaha. sabırlıydım yaniTebrik ederim tam olarak ayni şeyi yapmisiz beklemek çok zor suan 7.gundeyim umarim hepimiz gönlümüzdekine kavusuruz
Gebelik testi yaptın mı pekiKızlar ben 5 aralik -5 ocak - 6 subat ta adet oluyordum bu ay klomen kullandim adetin 3. Günü günde 2 tane kontrole filan gitmedim ve gecen ay 19. Gün yumurtlama oldu bu ay 22.gün klomen mi boyle çok geciktirdi acaba ve benim simdi adet zamanim normalde yarin olmasi lazim ama 12 subata mi sarkti
yok yapmadim çünkü 22.gün yumurtlamam 27 subatta oldu ve o gün iliski oldu ustunden daha 7 gün geçti olsa bile belli olmaz kiGebelik testi yaptın mı peki
Sen yumurtlama gününden 14 gün sonra adet olursun tam, hamilelik yoksa. O yüzden tarih olarak gecikmiş olabilir ama yumurtlama ya göre daha var adetineyok yapmadim çünkü 22.gün yumurtlamam 27 subatta oldu ve o gün iliski oldu ustunden daha 7 gün geçti olsa bile belli olmaz ki
Bende ondan kafam karisti degil mi ayin 12 si 14.gün oluyo ama gecen ay yumurtlamadan 13 gun sonra adet oldumSen yumurtlama gününden 14 gün sonra adet olursun tam, hamilelik yoksa. O yüzden tarih olarak gecikmiş olabilir ama yumurtlama ya göre daha var adetine
Canım sen testlerini neden atmıyorsunKızlar gıtmıcem doktora kafam karışmasın birde oğlumda 34. Gün olmustu cat
Bende yumurtlamadan 13 gün sonra oluyorum. Sen yumurtlamadan sonra 13. Günden sonra günüm geçti diye sayabilirsinBende ondan kafam karisti degil mi ayin 12 si 14.gün oluyo ama gecen ay yumurtlamadan 13 gun sonra adet oldum
Diyetini de çok güzel yapmissin zamanlaman da çok güzel bence gönlünden geçen olsun inşallahevet ikimiz de yaptık, süt ve süt ürünleri, tavuk, yumurta vb tüketmedik. onun dışında her gün mutlaka muz, soda, çerez, sabah akşam 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu özü, bol kırmızı et, patates tükettik. artık hayırlısı, gerisi Allah'ın takdiri
yaa kıyamam canım hiç düşünme, oyalanıp dikkatini başka şeylere vermeye çalış yoksa zaman geçmez. ben sürekli yoğun olduğumdan o kadar gün nasıl geçti anlamadım, hatta 13. gün silik çıkınca 17. gün yaptım bidaha. sabırlıydım yanisen normal hayatına devam et. tabii ne kadardır bekliyorsun onu da bilmiyorum beni yanlış anlama sakın
Atarım cnm koyulaşmadı dahaCanım sen testlerini neden atmıyorsun
Evet ayin ayin 8-9 gibi son ovulasyon testi mi yapicam eger koyu görürsem gebelik testi yaparim.bu ay klomen kullandim ya dr. Takibi olmadan kist filan olursa diye korkuyorum.yumurtlama dönemimden beri kasiklarimda bazen az bazen cok agri var ve belim agriyo kistte de olurmus bu belirtilerBende yumurtlamadan 13 gün sonra oluyorum. Sen yumurtlamadan sonra 13. Günden sonra günüm geçti diye sayabilirsin
Kaç Aydır deniyordun canım?evet ikimiz de yaptık, süt ve süt ürünleri, tavuk, yumurta vb tüketmedik. onun dışında her gün mutlaka muz, soda, çerez, sabah akşam 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu özü, bol kırmızı et, patates tükettik. artık hayırlısı, gerisi Allah'ın takdiri
yaa kıyamam canım hiç düşünme, oyalanıp dikkatini başka şeylere vermeye çalış yoksa zaman geçmez. ben sürekli yoğun olduğumdan o kadar gün nasıl geçti anlamadım, hatta 13. gün silik çıkınca 17. gün yaptım bidaha. sabırlıydım yanisen normal hayatına devam et. tabii ne kadardır bekliyorsun onu da bilmiyorum beni yanlış anlama sakın ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?