Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yumurtaya mı etki ediyor. Ben testi yanılttığını biliyorum ama yumurtaya zararı olur mu bilmiyorum ki. Hangi ilaç bilmiyorum yarın hastaneye gideyim diyorum boğazım kötü ağrıyor
Antibiyotik kullanıldığında geç yumurtlama oluyo canim ben cortizon kullanıyodum yumlarim adetlerim karman çorman di antibiyotik te aynısını yapiyo ağrı kesici bile adetimi etkiliyor herkes bir olmaz tabi

Yumurtaya mı etki ediyor. Ben testi yanılttığını biliyorum ama yumurtaya zararı olur mu bilmiyorum ki. Hangi ilaç bilmiyorum yarın hastaneye gideyim diyorum boğazım kötü ağrıyor
Antibiyotik kullanıldığında geç yumurtlama oluyo canim ben cortizon kullanıyodum yumlarim adetlerim karman çorman di antibiyotik te aynısını yapiyo ağrı kesici bile adetimi etkiliyor herkes bir olmaz tabi

Tmm cnm saol dikkat ederim

Su tez canliligimdan nefret ediyorum.dayanadim son ovulasyon testimi de ziyan ettim. üstteki ni 4 gün önce yapmistim alltakini simdi

Eklentiler

• _20200306_004326.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 49
  • _20200306_004254.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 54
  • _20200306_004222.webp
    8 KB · Görüntüleme: 42
Daha çok var ya
Evet daha 8.gundeyim ama dayanamadim iki tane gebelik testim var birini 11. Gun yapicam sabredebilirsem inşallah ay bu arada geçen gün boyle maviler icinde erkek bi bebek kucagimda gördüm o kadar güzel ki bakiyorum Rabbim sana şükürler olsun istedigimi gönlümdekini nasip ettin diyorum.dun gece de boyle bi merdivenden yukari çıka çıka altin topluyorum boyle çeyrek altin ve kocaman tam altınlar .

Mavi cok guzel canim. InsAllah gonlundeki hayirlisiyla olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…