- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #84.461
Zeytinyağı iç bir iki yemek kaşığı akşam sabah benim öyle düzeliyor ıhlamur felan yap Allah şifa versin canımNapcam ya. Bu kış hiç hasta olmadım dedim de nazar vurdum kendime
Aynen cnm nane limon en iyisi. Diyete de uygunLimonlu yeşil çay iç cnm ya da nane limon falan yada sıcak suya limon sıkıp iç,
Tmm cnm saolZeytinyağı iç bir iki yemek kaşığı akşam sabah benim öyle düzeliyor ıhlamur felan yap Allah şifa versin canım
Sen de canım kaçıncı günün ? Yumurtlamaya kaç gün var?Tmm cnm saol
Ben istiyorum. İlk bebeğim kız. Şimdi ikizlerim olacak birinden biri erkek olsa yavvbenim gibi erkek bir bebek isteyen varmı ?
Yurmurtlama..gününün ertesi günü...ilişkiye girmek ....erkek olma ihtimalini yükseltiyormuş....dogrumu...acaba..bilen varmı
Canım senin pik yok meydanda daha devam yapmaya galiba baya geç yumurtluyosunElifAsel54 canım sensin ıcın cektım
Antibiyotik kullanıldığında geç yumurtlama oluyo canim ben cortizon kullanıyodum yumlarim adetlerim karman çorman di antibiyotik te aynısını yapiyo ağrı kesici bile adetimi etkiliyor herkes bir olmaz tabiYumurtaya mı etki ediyor. Ben testi yanılttığını biliyorum ama yumurtaya zararı olur mu bilmiyorum ki. Hangi ilaç bilmiyorum yarın hastaneye gideyim diyorum boğazım kötü ağrıyor
Antibiyotik kullanıldığında geç yumurtlama oluyo canim ben cortizon kullanıyodum yumlarim adetlerim karman çorman di antibiyotik te aynısını yapiyo ağrı kesici bile adetimi etkiliyor herkes bir olmaz tabiYumurtaya mı etki ediyor. Ben testi yanılttığını biliyorum ama yumurtaya zararı olur mu bilmiyorum ki. Hangi ilaç bilmiyorum yarın hastaneye gideyim diyorum boğazım kötü ağrıyor
Tmm cnm saol dikkat ederimAntibiyotik kullanıldığında geç yumurtlama oluyo canim ben cortizon kullanıyodum yumlarim adetlerim karman çorman di antibiyotik te aynısını yapiyo ağrı kesici bile adetimi etkiliyor herkes bir olmaz tabi
Sana da ikinci de nadip etsin Rabbim insAllahIyi geceler hanimlar hamis haberleri almak güzelmiş kendimi hatriladim bi an ilk test yapisimi cinsiyet tutmasada hersey nasipdarisi isteyenlere olsun insllah pipililerden
çok teşekkür ederimDiyetini de çok güzel yapmissin zamanlaman da çok güzel bence gönlünden geçen olsun inşallah
daha ilk denememdi, oldu şükürKaç Aydır deniyordun canım?
Insllah canim insllah rabbim nasip etsin sanada duamdasinSana da ikinci de nadip etsin Rabbim insAllah
Allah razi olsun canim.Insllah canim insllah rabbim nasip etsin sanada duamdasin
Kız sen nerelerdesnnnnInsllah canim insllah rabbim nasip etsin sanada duamdasin
Daha çok var yaSu tez canliligimdan nefret ediyorum.dayanadim son ovulasyon testimi de ziyan ettim.üstteki ni 4 gün önce yapmistim alltakini simdi
Evet daha 8.gundeyim ama dayanamadimDaha çok var ya
Mavi cok guzel canim. InsAllah gonlundeki hayirlisiyla olurEvet daha 8.gundeyim ama dayanamadimiki tane gebelik testim var birini 11. Gun yapicam sabredebilirsem inşallah ay bu arada geçen gün boyle maviler icinde erkek bi bebek kucagimda gördüm o kadar güzel ki bakiyorum Rabbim sana şükürler olsun istedigimi gönlümdekini nasip ettin diyorum.dun gece de boyle bi merdivenden yukari çıka çıka altin topluyorum boyle çeyrek altin ve kocaman tam altınlar .
İnşallah hepimizin gönlündeki en hayirli zamanda nasip olsunMavi cok guzel canim. InsAllah gonlundeki hayirlisiyla olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?