Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yaa çok sevindim Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallah gözün aydn

Gözün Aydın canım darısı bize sen naptın özet geçermişin tek ilişkimi dıyet yaptınmı cnm

Gözünüz aydın 2 günde 3 hamiş haberi sağlıkla kavuş inseAllah

Masallah. Rabbim hayirlisiyla gonlundekini nasip etsin insAllah

11. Gun ogrenmis oldun di mi
Masallah insAllah gonlunden gecen omrune nasip olur

Gözün Aydın canım darısı bize sen naptın özet geçermişin tek ilişkimi dıyet yaptınmı cnm
Diyet yapmadım. Sadece pik testim silikleşmeye başladığı gün, 2. ve 3. günü ilişki oldu. Eşim yarım saat önce kahve içti ve soğuk kompres uyguladı. Tüm bunları daha önce hiç denememiştik. Malum 13 aydır istiyoruz.

Tebrik ederimmmm

İlaç etki ediyo ne ilacı alacan bana etki ediyo herkesin bünyesi farklı
Yumurtaya mı etki ediyor. Ben testi yanılttığını biliyorum ama yumurtaya zararı olur mu bilmiyorum ki. Hangi ilaç bilmiyorum yarın hastaneye gideyim diyorum boğazım kötü ağrıyor

Ay kızlar boğazım ağrıyor ya şişmiş gibi yutkunamıyorum. İlaç alırsam sorun olmaz değil mi yumurtlamaya. yarın hastaneye gitsem
Alma diyorlardı kızlar geçen aydan biliyorum hastaydım hem testleri yanıltır hem de asidik yapıyor bence

Hayırlı olsun canım çok sevindim bize de dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…