- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #84.441
Yaa çok sevindim Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallah gözün aydnArkadaşlar adetime 3 gün var. Erken gebelik testi yaptım. Tam 13 ay sonra galiba 2. çizgiyi gördüm.Bunda payınız çooook çok büyük. Çok teşekkür ederiiimmm tüm yardımlarınız için. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.
Teşekkür ederim.Yaa çok sevindim Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallah gözün aydn
Gözün Aydın canım darısı bize sen naptın özet geçermişin tek ilişkimi dıyet yaptınmı cnmArkadaşlar adetime 3 gün var. Erken gebelik testi yaptım. Tam 13 ay sonra galiba 2. çizgiyi gördüm.Bunda payınız çooook çok büyük. Çok teşekkür ederiiimmm tüm yardımlarınız için. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.
Gözünüz aydın 2 günde 3 hamiş haberi sağlıkla kavuş inseAllahArkadaşlar adetime 3 gün var. Erken gebelik testi yaptım. Tam 13 ay sonra galiba 2. çizgiyi gördüm.Bunda payınız çooook çok büyük. Çok teşekkür ederiiimmm tüm yardımlarınız için. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.
Allah arttırsın sayımızıGözünüz aydın 2 günde 3 hamiş haberi sağlıkla kavuş inseAllah
Masallah. Rabbim hayirlisiyla gonlundekini nasip etsin insAllahArkadaşlar adetime 3 gün var. Erken gebelik testi yaptım. Tam 13 ay sonra galiba 2. çizgiyi gördüm.Bunda payınız çooook çok büyük. Çok teşekkür ederiiimmm tüm yardımlarınız için. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.
11. Gun ogrenmis oldun di miArkadaşlar adetime 3 gün var. Erken gebelik testi yaptım. Tam 13 ay sonra galiba 2. çizgiyi gördüm.Bunda payınız çooook çok büyük. Çok teşekkür ederiiimmm tüm yardımlarınız için. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.
Diyet yapmadım. Sadece pik testim silikleşmeye başladığı gün, 2. ve 3. günü ilişki oldu. Eşim yarım saat önce kahve içti ve soğuk kompres uyguladı. Tüm bunları daha önce hiç denememiştik. Malum 13 aydır istiyoruz.Gözün Aydın canım darısı bize sen naptın özet geçermişin tek ilişkimi dıyet yaptınmı cnm
Teşekkür ederim.Gözünüz aydın 2 günde 3 hamiş haberi sağlıkla kavuş inseAllah
Evet 11. gün öğrenmiş oldum. Teşekkür ederim, amin cümlemizin.11. Gun ogrenmis oldun di mi
Masallah insAllah gonlunden gecen omrune nasip olur
Tebrik ederimmmmArkadaşlar adetime 3 gün var. Erken gebelik testi yaptım. Tam 13 ay sonra galiba 2. çizgiyi gördüm.Bunda payınız çooook çok büyük. Çok teşekkür ederiiimmm tüm yardımlarınız için. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.
Aminn canimAllah arttırsın sayımızı
İlaç etki ediyo ne ilacı alacan bana etki ediyo herkesin bünyesi farklıAy kızlar boğazım ağrıyor ya şişmiş gibi yutkunamıyorum. İlaç alırsam sorun olmaz değil mi yumurtlamaya. yarın hastaneye gitsem
Yumurtaya mı etki ediyor. Ben testi yanılttığını biliyorum ama yumurtaya zararı olur mu bilmiyorum ki. Hangi ilaç bilmiyorum yarın hastaneye gideyim diyorum boğazım kötü ağrıyorİlaç etki ediyo ne ilacı alacan bana etki ediyo herkesin bünyesi farklı
Alma diyorlardı kızlar geçen aydan biliyorum hastaydım hem testleri yanıltır hem de asidik yapıyor benceAy kızlar boğazım ağrıyor ya şişmiş gibi yutkunamıyorum. İlaç alırsam sorun olmaz değil mi yumurtlamaya. yarın hastaneye gitsem
Hayırlı olsun canım çok sevindim bize de dua etDiyet yapmadım. Sadece pik testim silikleşmeye başladığı gün, 2. ve 3. günü ilişki oldu. Eşim yarım saat önce kahve içti ve soğuk kompres uyguladı. Tüm bunları daha önce hiç denememiştik. Malum 13 aydır istiyoruz.
Napcam ya. Bu kış hiç hasta olmadım dedim de nazar vurdum kendimeAlma diyorlardı kızlar geçen aydan biliyorum hastaydım hem testleri yanıltır hem de asidik yapıyor bence
Limonlu yeşil çay iç cnm ya da nane limon falan yada sıcak suya limon sıkıp iç,Napcam ya. Bu kış hiç hasta olmadım dedim de nazar vurdum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?