Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Altında erkek çocuk demek cnm inş rabbim gönlümüzdeki versin hepimize

Ay kızlar boğazım ağrıyor ya şişmiş gibi yutkunamıyorum. İlaç alırsam sorun olmaz değil mi yumurtlamaya. yarın hastaneye gitsem
Çok az sirkeyi yarım çay bardağı suya koyup gargara yap muhteşem söküyor boğazdaki enfeksiyonu. Ben de haftasonu kaptırıyordum onunla kurtardım. Geçmiş olsun çok.

Ailemden kimse bilmiyo 3.çocuk denemesini anneme anlattim rüyami oda dedi altin erkek bebek oğlun olucak yap üçüncüyü diyo Allahim inşallah
Aynen cnm bilezik görseydin kızdı ama altın erkek diyorlar genelde Allah bilir tabı ama inş cnm benimd benimde kimse bilmiyor 2.cocuk denemelere başladığımi cnm bnde çok istyrm bitane oglum olmasını Allah'ım.mu mübarek gunlerd hepimize gönlümüzdekini versin inşallah amin amin çok amin ne zmandr düşünüyodnz cnm

Küçük kizim 18 aylik ben 1 yaşından beri istiyorum da esimi daha gecen ay ikna edebildim bu ay ilk deneme oldu ama ben her zaman ki gibi cok sabirsizim Allahtan orucum yoksa bugun gidip kan verecektim

Küçük kizim 18 aylik ben 1 yaşından beri istiyorum da esimi daha gecen ay ikna edebildim bu ay ilk deneme oldu ama ben her zaman ki gibi cok sabirsizim Allahtan orucum yoksa bugun gidip kan verecektim
RABBİM gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin

Kuzum daha yeni baslamissin olur ins sabret cnm adetin gectimi

Oruçken kan versen bişey olmaz Vücudundan çıkanlarda bişey olmuyor vücuda girenler bozuyor iğne gibi damla gibi..

Boşuna demiyorum sabirsizim diye hep bela olmuştur basima bu sabirsizligim. Daha yumurtlama gününden 8 gün geçti adetime 5-6 gün var
Cnm yaaaanladm.kuzum napican oda elinde degilki işte insanın bende aşırı sabirliyimdr işte kişilik meselesi ilk hamileligimde adetm bittkten 16gun sonra yapmıştım kocaman sırt çizgi çıkmıştı

Cnm yaaaanladm.kuzum napican oda elinde degilki işte insanın bende aşırı sabirliyimdr işte kişilik meselesi ilk hamileligimde adetm bittkten 16gun sonra yapmıştım kocaman sırt çizgi çıkmıştı
Hayatimda hic o kadar sabırlı olamadim koç burcuyum dibine kadar yaşıyorum tüm özelliklerini iki kızimda da adet günü test yaptim ve 8 saat sonra silik cizgi çıkmıştı

Ben bunların hepsini yaptım eşimle birlikte harfi harfine uyguladık 2 kızımız vardı 3. İçin planlama yaptık bunları ve daha fazla pek çok yöntemi uyguladık sonuç ne derseniz 3.kızım şuan 2.5 aylık ayağımda sallıyorum yani bunlar tamamen fasa fiso Allah ol derse olur gerisi safsata deneyip öğrendik

Hayatimda hic o kadar sabırlı olamadim koç burcuyum dibine kadar yaşıyorum tüm özelliklerini iki kızimda da adet günü test yaptim ve 8 saat sonra silik cizgi çıkmıştı
Bende teraizyim cnm baya sabrliyim gerçekten Koç burçları sabırsız oluyor duydum.ne güzel cnm kizin varmış 2tane Allah bbitanede erkek evlat nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…