Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
İnşallah minik bir de prensesin olur erkek ihtimali kuvvetli geliyor ama bana
İnşallah teşekkür ederim Allahım hepimizin gönlündekini versin 27 Martta ikili teste gidicem, ilk bebeğiimde 9+2de bana cinsiyeti söylemişti ve değişmemişti. Şimdi ikili teste kadar o doktoruma gidemeyeceğim gittiğimde 12+5 olucam yine tahminine güveneceğim. Size de yazarım mutlaka

Amin inşallah canım Saglıkla gelsin yavrun yaz mutlaka

Kızlar bugün sabah evde ikinci testimi yaptim dün hic bi şekilde cizgi falan cikmadi ama bugün belli belirsiz hayali bi cizgi var 0.100 den bi anda artabilir mi ki
Canim dün kan testi yapmistin yanlış hatırlamıyorsam. Sıfır değerden bir gün de bu kadar yukselirmi ki. Yani inşallah vardır tabi ama belki test yanilmistir.

Canim dün kan testi yapmistin yanlış hatırlamıyorsam. Sıfır değerden bir gün de bu kadar yukselirmi ki. Yani inşallah vardır tabi ama belki test yanilmistir.
İste bende o yüzden tereddütte kaldim bi gün de HCG 0.100 den idrara geçebilecek kadar yükselir mi diye ama bakalim yaa hayirlisi oğluşsa inşallah vardir değilse önümüzdeki maçlara bakalim

Adetten hemen sonrada hamile kalınıyormuş hatta bizim gelin adetinden 5 gün sonra hamile kaldı öyle denedinmi
Yavrum benim adetler zaten uzun sürüyor ben zaten özlemiş oluyorum. Biter bitmez yapıyorum. Her şeyi denedim ben. Bir süre kendi haline birakmayı düşünüyorum şu an. Stres yaptım ve o yüzden olmuyor. Böyle düşünüyorum.

Kaç sürüyo adetin peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…