- 29 Ocak 2020
- 735
- 429
- 18
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #84.601
Amin inşaallah rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşaallahİnşallah nasip olur ☺
İnşallah minik bir de prensesin olurİnşallaheşim 2 erkek kardeş, kayınpederim 4 erkek 1 kız kardeşler, amca cocukları da hep erkek, ailede bir kız hasreti var
Canım nasılsınTek iliskimi oldu kiz olma ihtimali var
Evet tek ilişki bakalım her ikisi de olsa evlat baldan tatlı. İlk cocugumda kız erkek farketmezdi şimdi de bir kızı yaşamak isterimTek iliskimi oldu kiz olma ihtimali var
Çok şükür canim sen nasilsinCanım nasılsın
Bende iyiyim şükür canımÇok şükür canim sen nasilsin
İnşallah teşekkür ederim Allahım hepimizin gönlündekini versinİnşallah minik bir de prensesin olurerkek ihtimali kuvvetli geliyor ama bana
Amin inşallah canımİnşallah teşekkür ederim Allahım hepimizin gönlündekini versin27 Martta ikili teste gidicem, ilk bebeğiimde 9+2de bana cinsiyeti söylemişti ve değişmemişti. Şimdi ikili teste kadar o doktoruma gidemeyeceğim gittiğimde 12+5 olucam yine tahminine güveneceğim. Size de yazarım mutlaka
Yok yok canim devam iki oglusla şimdilikBende iyiyim şükür canım ☺ yok mu sende deneme ☺
Rabbim saglık versin ogluşlara inşallahYok yok canim devam iki oglusla şimdilik
Canim dün kan testi yapmistin yanlış hatırlamıyorsam. Sıfır değerden bir gün de bu kadar yukselirmi ki. Yani inşallah vardır tabi ama belki test yanilmistir.Kızlar bugün sabah evde ikinci testimi yaptim dün hic bi şekilde cizgi falan cikmadi ama bugün belli belirsiz hayali bi cizgi var 0.100 den bi anda artabilir mi ki
Amin cumlemizin evlatlarinaRabbim saglık versin ogluşlara inşallah
Canım bugün yumurtlamadan sonra 10.günKacıncı gunun canım bende gördüm belirli belirsiz bi çizgi oglumda da vardı böyle inşallah vardır seninde
İste bende o yüzden tereddütte kaldim bi gün de HCG 0.100 den idrara geçebilecek kadar yükselir mi diye ama bakalim yaa hayirlisi oğluşsa inşallah vardir değilse önümüzdeki maçlara bakalimCanim dün kan testi yapmistin yanlış hatırlamıyorsam. Sıfır değerden bir gün de bu kadar yukselirmi ki. Yani inşallah vardır tabi ama belki test yanilmistir.
14 aydır canısı.merve canım sen ne zamandır çocuk istiyodun
Adetten hemen sonrada hamile kalınıyormuş hatta bizim gelin adetinden 5 gün sonra hamile kaldı öyle denedinmi14 aydır canısı.
Yavrum benim adetler zaten uzun sürüyor ben zaten özlemiş oluyorum. Biter bitmez yapıyorum. Her şeyi denedim ben. Bir süre kendi haline birakmayı düşünüyorum şu an. Stres yaptım ve o yüzden olmuyor. Böyle düşünüyorum.Adetten hemen sonrada hamile kalınıyormuş hatta bizim gelin adetinden 5 gün sonra hamile kaldı öyle denedinmi
Kaç sürüyo adetin pekiYavrum benim adetler zaten uzun sürüyor ben zaten özlemiş oluyorum. Biter bitmez yapıyorum. Her şeyi denedim ben. Bir süre kendi haline birakmayı düşünüyorum şu an. Stres yaptım ve o yüzden olmuyor. Böyle düşünüyorum.
En az bir hafta.Kaç sürüyo adetin peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?