- 29 Ocak 2020
- 735
- 429
- 18
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #84.621
Benimde bi hafta sürüyo ama adet kanı 4 veya 5 gün geliyo sonrada kahverengi akıntım geliyo onla beraber bi haftayı geçiyor benimEn az bir hafta.
Valla ben çocuk niyetiyle olmasa da sevdiğim bi aktivite olduğundan bana kalsa her gün yapıcam. Ama sperm kalitesi için günaşırı diyorlar. Bir de regl olursam ovulasyon testi alıcam şimdiye kadar yumurtlamayı doktor takip etti bi de kendim bakayım ne zaman yumurtluyom ne oluyo nasıl oluyo.Benimde bi hafta sürüyo ama adet kanı 4 veya 5 gün geliyo sonrada kahverengi akıntım geliyo onla beraber bi haftayı geçiyor benimadetten sonra ben hiç denemedim bu ay denemeyi düşünüyorum
Evet bide öyle dene inşaallah bu ay hamile kalırsın canımValla ben çocuk niyetiyle olmasa da sevdiğim bi aktivite olduğundan bana kalsa her gün yapıcam. Ama sperm kalitesi için günaşırı diyorlar. Bir de regl olursam ovulasyon testi alıcam şimdiye kadar yumurtlamayı doktor takip etti bi de kendim bakayım ne zaman yumurtluyom ne oluyo nasıl oluyo.
Yok bebeğim iltihap gecmeli ona gore veriyolar ilaci. O ilaclar gebelikte bile kullanilabiliyo. Kullan mutlaka sorun kalmasin.Evet bide öyle dene inşaallah bu ay hamile kalırsın canımben hamile kalmak istiyorum doktor ilaç verdi fitil filan ben şimdi bunları kullanırsam genede hamile kalırmıyım ki acaba yoksa ilaçları kullanmayim mi ilaç biri cipro intehap sökücü acaba kullanırsam döllenme tutmasa
Tamam canım kullanım bakalım ne olcak ilaç kullanmama rağmen hamile kalırım inşaallahYok bebeğim iltihap gecmeli ona gore veriyolar ilaci. O ilaclar gebelikte bile kullanilabiliyo. Kullan mutlaka sorun kalmasin.
Inşallah canımİste bende o yüzden tereddütte kaldim bi gün de HCG 0.100 den idrara geçebilecek kadar yükselir mi diye ama bakalim yaa hayirlisi oğluşsa inşallah vardir değilse önümüzdeki maçlara bakalim
Canım adet gununu bekle bakalım arkadaşımın öyle olmustu inşallah vardır koyulasırCanım bugün yumurtlamadan sonra 10.gün
Yok olmadi sadece yumurtlama catladiktan 4-5 saat sonra korunmasız tek iliski oldu.Inşallah canımyumurtlamadan sonra korunmasız ilişki olmadı dimi. Ikinci bir yumurta filan olmuşsa belki dollenmistir
İnşallah bakalım benim her iki gebeligimde de adet günü belli belirsiz cizgi oldu ve ilki 131 ikincisi 21 di kan testi degerim..bende hep geç döllenme oluyo sanirim normalde 17-18 yumurtlama günü olmasi gerekirken 22.günü yumurtladimCanım adet gununu bekle bakalım arkadaşımın öyle olmustu inşallah vardır koyulasır
Bekleyip görelim bakalım hakkında en hayırlısı olsun canimYok olmadi sadece yumurtlama catladiktan 4-5 saat sonra korunmasız tek iliski oldu.
Valla kan testi yaptirdim ya yok cikti umudu kestim gibi biseydi hatta ovu testi bile sipariş edecektim gelecek ay icin dedim bu da kalmasin evde yapayim ilk idrarla yaptim uyudum bi iki saat sonra bi bakayim dedim bellibelirsiz cizgi ama kuruma Çizgisi de olabilirmiş ya da adete yakin boyle cikiyomus o yuzden hala bi hissim yok tam olarak
benim de aynen böyle oldu, çatlama sonrası 4. veya 5. saatte tek ilişki... ve ben de gördüm sanki benim 13.gün testime benziyor sizin daha da erkenmiş birkaç güne iyice belli eder varsa eğerYok olmadi sadece yumurtlama catladiktan 4-5 saat sonra korunmasız tek iliski oldu.
Pik geliyorrrrKızlar bıgunkı testlerım fıkırlerınız nedır
9.30 9.40 da tekrar yapacam bakalımPik geliyorrrr
Buralardayım 4 gözle bekliyorum9.30 9.40 da tekrar yapacam bakalım
Ozmaan yine öyle olabilirİnşallah bakalım benim her iki gebeligimde de adet günü belli belirsiz cizgi oldu ve ilki 131 ikincisi 21 di kan testi degerim..bende hep geç döllenme oluyo sanirim normalde 17-18 yumurtlama günü olmasi gerekirken 22.günü yumurtladim
İnşallah bakalım belirti olarak sadece kasik ve bel agrisi var nasibimde varsa olsun simdi kalkip yusuf suresi okuycam yinebenim de aynen böyle oldu, çatlama sonrası 4. veya 5. saatte tek ilişki... ve ben de gördüm sanki benim 13.gün testime benziyor sizin daha da erkenmiş birkaç güne iyice belli eder varsa eğer
Aynen yarin bi test daha yapicamOzmaan yine öyle olabilir
Nasıl oldunuz minikle uykusuz gecelere devammı mama yiyormu :))burası hepimizin cano
canim ya teşekkür ederim benim halen olmadi bu ay gene denicem hayirlisi
@Gecegozlum6068BizyanmadikYAKILDIK @naznaz16 kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?