- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #84.641
Mama kısmen düzeldi diyebilirim :) uykusuz geceler azalsa da devam ediyorNasıl oldunuz minikle uykusuz gecelere devammı mama yiyormu :))
Kız biraz göz rahatsızlığı var dün birden sarı akıntı oldu kapanmıştı acile götürdüm şimdi iyi bende nasıl olayım aylardır adet olmuyirdum geçen y oldum bakalım bu ayda gelecek ki :))Mama kısmen düzeldi diyebilirim :) uykusuz geceler azalsa da devam ediyorsen nasılsın canım
Gecmis olsun neyden olmus öyleKız biraz göz rahatsızlığı var dün birden sarı akıntı oldu kapanmıştı acile götürdüm şimdi iyi bende nasıl olayım aylardır adet olmuyirdum geçen y oldum bakalım bu ayda gelecek ki :))
Olur canım malesefKizlar benim 8 kilo fazlam var Diyetisyene gidicem ama tuzlu yiyorum engel olurmu zayıflamama
Tuzu azaltmaya çalış cnm, troidlerin yavaş çalışmasına sebep olur o nedenle kilo vermek zorlasirKizlar benim 8 kilo fazlam var Diyetisyene gidicem ama tuzlu yiyorum engel olurmu zayıflamama
Canim patates muz ve tuzlu şeyler yiyorum erkek bebek için yani hem diyet hem bunlar beraber olmaz demiTuzu azaltmaya çalış cnm, troidlerin yavaş çalışmasına sebep olur o nedenle kilo vermek zorlasir
İkisi birlikte olmaz canım patates ve muz zaten kilo almaK için baya uygun, tuz desen erkek çocuk için şart, olsun erkek olsun azcık kilon olsun birşey olmazCanim patates muz ve tuzlu şeyler yiyorum erkek bebek için yani hem diyet hem bunlar beraber olmaz demi
Canım adet bitiminde iliski oldu demiştin.. bir hafta sonra muhtemelen yumurtlama dönemindesin suan. Yumurtlama belirtileri onlar benceBu arada arkadaşlar ilişkiden hafta sonra belirti olabilirmi karnimin alt tarafı çok ağrıyor benimde böyle bişey olamaz dimi bukadar erken belirti yani ben usutmusumdr sanirim
Oyl mi oluyor cnm b nim şuan çok kremsi akıntım da var o zamn yumurtlama belirtisi öylemi degerlndrymmi yaniCanım adet bitiminde iliski oldu demiştin.. bir hafta sonra muhtemelen yumurtlama dönemindesin suan. Yumurtlama belirtileri onlar bence
Bence öyle genelde adet bitimi 1 hafta içinde oluyor yumurtlama.. ama test yapmadigin için kesin bişey diyemem canim yanlış yonlendirmeyeyimOyl mi oluyor cnm b nim şuan çok kremsi akıntım da var o zamn yumurtlama belirtisi öylemi degerlndrymmi yani
Hayir canim degerlendirme ovulasyon testin varsa yap ona gore karar verOyl mi oluyor cnm b nim şuan çok kremsi akıntım da var o zamn yumurtlama belirtisi öylemi degerlndrymmi yani
Birde erkek bebek icin saatler bile önemli canim catlamaya en yakın zamanda iliski olmali. Keşke bu ay hep korunsaydin test alınca takiple deneme yapsaydınOyl mi oluyor cnm b nim şuan çok kremsi akıntım da var o zamn yumurtlama belirtisi öylemi degerlndrymmi yani
Yok cnm testim de alıyım öyleyse benHayir canim degerlendirme ovulasyon testin varsa yap ona gore karar ver
Gerçekten mi yaa cnm valla hiç bilmyrm bu konuları ben bilseydm öyle yapardım ama suana kadar olan ilişkilerimin tutma ihtimali varmı ki adetten sonra olduysa yumurtlama olmadysa olmaz dimiBirde erkek bebek icin saatler bile önemli canim catlamaya en yakın zamanda iliski olmali. Keşke bu ay hep korunsaydin test alınca takiple deneme yapsaydın
Adet bitimi yumurtlama herkeste olmuyor canim çok nadir bence. Eğer sende olmuşsa bebek erkek olur büyük ihtimalle. Kız spermler uzun ömürlü olduğu için canlı duruyorsa içerde döllenme olabilir. Insallah olmaz diyelim sen test alıp testle dene inşallah oglusuna gebe kalirsin canim.Gerçekten mi yaa cnm valla hiç bilmyrm bu konuları ben bilseydm öyle yapardım ama suana kadar olan ilişkilerimin tutma ihtimali varmı ki adetten sonra olduysa yumurtlama olmadysa olmaz dimi
Haid yaaaBen 3 kızıma da adet bitimi deneyerek hamile kaldım. Tabi o zaman bişey bilmiyorduk yumurtlama günü vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?