- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #84.821
7 8 saat önce miUnutmadiysam pikten 8 7 saat önce idi
Nasip canisi bakalim
Deneme yaptı ama testte çıkmadı inşallah tutmuştur bakalımHayırlısı olsun canim hakkında
İnşallah canimDeneme yaptı ama testte çıkmadı inşallah tutmuştur bakalım
Evet canim benim yumurtlama günü ultra pik olunca deneme olduYumurtlama günü mü denemişti arlo cnm
çok teşekkür ederim canım benim insallah darısı senin başına olsun insallahMasallah canim gozun aydin. Cok sevindim.
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insAllah
Hayirli evlat olsun Allah in izniyle
Evet aynen öyle yumurtlama günü ultra pik oldu sabah 5 te deneme oldu 8 saat sonra çatladı. Ben diyet yapmadım. Sadece karbonatlı su içtim ama düzenli değildi. İlk birkaç ay Zeyno takibi yaptı ama bir turlu olmadı sonra son bir kez deneme yaptım aralikta Zeyno doğum yaptığı icin Semra’ya yazdım yumurtalama günü ultra pik olunca deneme oldu ama kendime hiç şans vermedim. Tatile gittik meğerse hamileymişim. Çok teşekkür ederim arkadaşlar allah hepinize nasıl etsin insallahUnutmadiysam pikten 8 7 saat önce idi
Bütün kalbimle sizlere dua ediyorum insallah tez zamanda allah size de nasip etsin insallah çok teşekkür ederimMaşaAllah canım çokkk sevindim sağlıkla kucağına al inşaAllahBizlere de dua et lütfen
37 canim38 galiba cnm
Canim Zeynom çok teşekkür ederim tekrar tekrarCanım tekrar tebrik ederim Rabbim Saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah
@Vuslat46 canim sen bana belirtileri söylemiştin bak oldu çok teşekkür ederimInşallah kabul olur canım. Onlar bizden daha çok istiyorlar emin ol. Benim Annem le kayinvalidem beni ikna etti bir kere daha denemeye benden çok istiyorlardogulu olunca erkek cocuk merakı daha fazla oluyor. Erkek olunca gardaşı da olsun bitane derler. Sizde bir tane dogurmayla kurtulamazsiniz bak soylim
Amin canim Allah razi olsunçok teşekkür ederim canım benim insallah darısı senin başına olsun insallah
Gözünaydın olsun canım rabbimMerhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyisiniz? Bildiğiniz gibi ben 14 haftalık hamileyim. Yaşımdan dolayı gebeliğim risk olarak görülmüştü. İkili tarama testim kötü çıktı ve ben çok korktum. Nifty diye bir test yaptılar genetik tarama testi. Bugun sonucumu aldım Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun bebeğim sağlıklı. Bu arada bebeğim erkekmis. Öncelikle Zeyno ve Semra’ya ve burada bulunan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederimiyi ki varsiniz iyi ki bu kadar güzelsiniz çok teşekkür ederim. Bütün burada olan bütün arkadaşlarıma dua ediyorum allah hepinize nasip etsin insallah. Bana soru sormak isteyen olursa seve seve cevap veririm. Sevgiler canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?