Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kaç ay denedin kaçıncı ayda tuttu canım?
Canim son uc ay hep oldu deneme ama ondan öncesi de bir ay demen oldu bir ay olmadı ama çok dua ettim allah hepinize nasip etsin biz sağlık dedik kız olsa da olur dedik en son ama eşim sımdı nasıl mutlu görmelisiniz hele kızlarım nasıl mutlu oldular anlatamam allah sana nasıl etsin diğer arkadaşlara da nasip etsin insallah

Dua et bize bol bol
Bitanem aklımdan hep geçtin insallah önce hamile sonra erkekmis diye yazarsın insallah. İnsallah insallah kızlarına bir de erkek kardeş gelir. İnsallah bu mutluluğu çocuklarınla birlikte sende yasarsın. Çok dua et bende sana dua edeceğim. İnsallah sağlıklı bir oglun olur.

Ay cnm ağzın bal yesin ya çok saol Allah razı olsun. Rabbim sağsağlim oğlunu kucağına almayı nasip etsin inşallah bizede o günleri görmeyi nasip etsin

Ay canım çook sevindim sana demiştim değilmi erkek diye hislerim gerçekten kuvvetlidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…