- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #84.861
Bı kadarda olmaz benceKız ne bileyim unutkanım ben
Valla öyle malesefBı kadarda olmaz bence☺
Boşver ye iç keyfine bak hayat yemekle güzelValla öylemi malesefbu aralar diyet yapacam diye çok dengesiz besleniyorum olan aklım da gitti
Diyet dediğim erkek bebek için sade potasyum besleniyorum yaniBoşver ye iç keyfine bak hayat yemekle güzel
Canim arkadas deneme yapmisti dun
Öylemi. Ay inanmıyorum benim aklım gitmiş cidden. Sanki yapmadı diye hatırlıyorumCanim ardas deneme yapmisti dun
Kaç ay denedin kaçıncı ayda tuttu canım?Evet canim benim yumurtlama günü ultra pik olunca deneme oldu
Amin inşaAllah canımmçok teşekkür ederim canım benim insallah darısı senin başına olsun insallah
Allah onlara da nasip etsin insallahÖylemi. Ay inanmıyorum benim aklım gitmiş cidden. Sanki yapmadı diye hatırlıyorum
Dua et bize bol bolAllah onlara da nasip etsin insallah
Amiiiiin canım Allah razı olsunAllah onlara da nasip etsin insallah
Canim son uc ay hep oldu deneme ama ondan öncesi de bir ay demen oldu bir ay olmadı ama çok dua ettim allah hepinize nasip etsin biz sağlık dedik kız olsa da olur dedik en son ama eşim sımdı nasıl mutlu görmelisiniz hele kızlarım nasıl mutlu oldular anlatamam allah sana nasıl etsin diğer arkadaşlara da nasip etsin insallahKaç ay denedin kaçıncı ayda tuttu canım?
Canim son uc ay hep oldu deneme ama ondan öncesi de bir ay demen oldu bir ay olmadı ama çok dua ettim allah hepinize nasip etsin biz sağlık dedik kız olsa da olur dedik en son ama eşim sımdı nasıl mutlu görmelisiniz hele kızlarım nasıl mutlu oldular anlatamam allah sana nasıl etsin diğer arkadaşlara da nasip etsin insallah
Bitanem aklımdan hep geçtin insallah önce hamile sonra erkekmis diye yazarsın insallah. İnsallah insallah kızlarına bir de erkek kardeş gelir. İnsallah bu mutluluğu çocuklarınla birlikte sende yasarsın. Çok dua et bende sana dua edeceğim. İnsallah sağlıklı bir oglun olur.Dua et bize bol bol
Ay cnm ağzın bal yesin ya çok saol Allah razı olsun. Rabbim sağsağlim oğlunu kucağına almayı nasip etsin inşallahBitanem aklımdan hep geçtin insallah önce hamile sonra erkekmis diye yazarsın insallah. İnsallah insallah kızlarına bir de erkek kardeş gelir. İnsallah bu mutluluğu çocuklarınla birlikte sende yasarsın. Çok dua et bende sana dua edeceğim. İnsallah sağlıklı bir oglun olur.
Ay canım çook sevindim sana demiştim değilmi erkek diye hislerim gerçekten kuvvetlidirMerhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyisiniz? Bildiğiniz gibi ben 14 haftalık hamileyim. Yaşımdan dolayı gebeliğim risk olarak görülmüştü. İkili tarama testim kötü çıktı ve ben çok korktum. Nifty diye bir test yaptılar genetik tarama testi. Bugun sonucumu aldım Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun bebeğim sağlıklı. Bu arada bebeğim erkekmis. Öncelikle Zeyno ve Semra’ya ve burada bulunan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederimiyi ki varsiniz iyi ki bu kadar güzelsiniz çok teşekkür ederim. Bütün burada olan bütün arkadaşlarıma dua ediyorum allah hepinize nasip etsin insallah. Bana soru sormak isteyen olursa seve seve cevap veririm. Sevgiler canlar
Evet canım erkek 1 tane olsa da kızda tecrubeliyiz yani@Vuslat46 canim sen bana belirtileri söylemiştin bak oldu çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?