- 9 Ocak 2020
- 2.628
- 2.524
- 53
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #84.901
Anladım kuzum hadi hayırlısı benimde deneme oldu ama daha ovulasyondan takip etmemistim böyle şeyler oldgunu bilmiyordum ama bu ay tutarsa inş erkek.olur tutmazsa da ovulasyon yapicam sizlere atarım burdan bana yardimci olursunuz olur mu.Aminnn canım.benim.hamilelerin duası kabul olurmuş bizlerede dua et hepimize sağlıklı.hayirli erkek evlatlar nasip etsin Rabbim.aminnnnmm bu mübarek gecede inş Rabbim hepimize erkek evlatlar versin bu arada bi kizim var benim oyuzden bukadar erkek istyrm erkek bebeğe oldum olası aşırı düşkünüm inş Rabbim aratmaz da nasip ederCanim ben diyet yapamadım. Sadece karbonatlı su içmeye çalıştım ama en önemlisi yumurtlama günümde tek iliski ile hamile kaldım. Pikken deneme oldu ama 8 saat sonra çatladı. Yaptığım bunlar insallah allah SANa da nasip etsin
insallah sağlıklı bir oğlun olurAnladım kuzum hadi hayırlısı benimde deneme oldu ama daha ovulasyondan takip etmemistim böyle şeyler oldgunu bilmiyordum ama bu ay tutarsa inş erkek.olur tutmazsa da ovulasyon yapicam sizlere atarım burdan bana yardimci olursunuz olur mu.Aminnn canım.benim.hamilelerin duası kabul olurmuş bizlerede dua et hepimize sağlıklı.hayirli erkek evlatlar nasip etsin Rabbim.aminnnnmm bu mübarek gecede inş Rabbim hepimize erkek evlatlar versin bu arada bi kizim var benim oyuzden bukadar erkek istyrm erkek bebeğe oldum olası aşırı düşkünüm inş Rabbim aratmaz da nasip eder
Amiinnnn canım Allah razı olsun cnminsallah sağlıklı bir oğlun olur
Sagol canım amin. Evet gozlemledigim bulantı ve akıntı gerçekten kızlarda çok oluyor erkekte daha temiz oluyorsun.Stres çok etkili canim. Ben kendimi çok strese koyuyordum. Tatile gittiğim ay hamile kaldım. Allah sana nasip etsin ikincisini insallah. Bide bana dediğin belirtilerin hepsi var.
Benimde iki oğlum var bi kizim olsun istiyorum Rabbim nasip ederse tabi. Bnde kızı olanlardan fikir almak amaçlı topik açmıştım ne tepki aldım kötü birşey istemisim gibi. Burda yine birbirine yardım ve fikir vermiş arkadaşlar ne güzel. Rabbim hepimizin gonlundekini hakkımızda hayırlı eylesin insaAllahAnladım kuzum hadi hayırlısı benimde deneme oldu ama daha ovulasyondan takip etmemistim böyle şeyler oldgunu bilmiyordum ama bu ay tutarsa inş erkek.olur tutmazsa da ovulasyon yapicam sizlere atarım burdan bana yardimci olursunuz olur mu.Aminnn canım.benim.hamilelerin duası kabul olurmuş bizlerede dua et hepimize sağlıklı.hayirli erkek evlatlar nasip etsin Rabbim.aminnnnmm bu mübarek gecede inş Rabbim hepimize erkek evlatlar versin bu arada bi kizim var benim oyuzden bukadar erkek istyrm erkek bebeğe oldum olası aşırı düşkünüm inş Rabbim aratmaz da nasip eder
Maalesef canım kk da öyle bir linç tayfa var. Rabbim nasip etsin gonlundekini.Benimde iki oğlum var bi kizim olsun istiyorum Rabbim nasip ederse tabi. Bnde kızı olanlardan fikir almak amaçlı topik açmıştım ne tepki aldım kötü birşey istemisim gibi. Burda yine birbirine yardım ve fikir vermiş arkadaşlar ne güzel. Rabbim hepimizin gonlundekini hakkımızda hayırlı eylesin insaAllah
Hg sizı kiz topiğine etiket yapayımBenimde iki oğlum var bi kizim olsun istiyorum Rabbim nasip ederse tabi. Bnde kızı olanlardan fikir almak amaçlı topik açmıştım ne tepki aldım kötü birşey istemisim gibi. Burda yine birbirine yardım ve fikir vermiş arkadaşlar ne güzel. Rabbim hepimizin gonlundekini hakkımızda hayırlı eylesin insaAllah
Siz zaten takip ediyordunuz demi pardonMaalesef canım kk da öyle bir linç tayfa var. Rabbim nasip etsin gonlundekini.
Aminnn Allah razı olsun ,Maalesef canım kk da öyle bir linç tayfa var. Rabbim nasip etsin gonlundekini.
Olur valla çok mutlu olurumHg sizı kiz topiğine etiket yapayım
Hadi yaa o linç edenler var malesef aynen inş Allahm sanada bitane tatlimi tatlı kız nasip etsin inşallah biz yardmci oluruz kız topigine etiketle bizi istersenBenimde iki oğlum var bi kizim olsun istiyorum Rabbim nasip ederse tabi. Bnde kızı olanlardan fikir almak amaçlı topik açmıştım ne tepki aldım kötü birşey istemisim gibi. Burda yine birbirine yardım ve fikir vermiş arkadaşlar ne güzel. Rabbim hepimizin gonlundekini hakkımızda hayırlı eylesin insaAllah
Canım nasil etiketleniyo demin başka arkadasta etiket yapayım dedi bildirim gelmediHadi yaa o linç edenler var malesef aynen inş Allahm sanada bitane tatlimi tatlı kız nasip etsin inşallah biz yardmci oluruz kız topigine etiketle bizi istersen
cnm ama yinede sen bilirsin birbirimize yardmci olmak her zamn güzel birşey .
Aminnnnn insaAllah Rabbim sanada sağlıklı sıhhatli yakışıklı aslan parçası bir erkek evlat nasip etsin insaAllahHadi yaa o linç edenler var malesef aynen inş Allahm sanada bitane tatlimi tatlı kız nasip etsin inşallah biz yardmci oluruz kız topigine etiketle bizi istersen
cnm ama yinede sen bilirsin birbirimize yardmci olmak her zamn güzel birşey .
Çok aminnn cnm insllah yaa çok sağol valla aminn cnm @bu işareti yap sonra ismimizin baş harfeni yaz zatenn otomatikmen çıkıyor altta isimler ordan seçicen biziAminnnnn insaAllah Rabbim sanada sağlıklı sıhhatli yakışıklı aslan parçası bir erkek evlat nasip etsin insaAllah
Yaptım oldumu canımCnm bizim ismimizin başına
Çok aminnn cnm insllah yaa çok sağol valla aminn cnm @bu işareti yap sonra ismimizin baş harfeni yaz zatenn otomatikmen çıkıyor altta isimler ordan seçicen bizi
Etiketledim canjm seniOlur valla çok mutlu olurum
Yaa ben de stres çok yapıyorum herhaldeStres çok etkili canim. Ben kendimi çok strese koyuyordum. Tatile gittiğim ay hamile kaldım. Allah sana nasip etsin ikincisini insallah. Bide bana dediğin belirtilerin hepsi var.
Cnim senin açtığın konuya bni etiket yaparmisinOlur valla çok mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?