Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar denedikten sonra en erken kaç gün sonra belli olur kanda bu sefer hep bekliyordun her geçen gün umut olmuştu ama bu sefer kan verip öğrenmek istıyorum umut etmemek için
En erkeni bilmem de ben 11. Gün yapmıştım canım benim 26 çıkmıştı oglumda kizlarimda aynı günlerde 4, 6 arası çıkıyordu. Erkeğin değeri yüksek oluyor ilk haftalarda

En erkeni bilmem de ben 11. Gün yapmıştım canım benim 26 çıkmıştı oglumda kizlarimda aynı günlerde 4, 6 arası çıkıyordu. Erkeğin değeri yüksek oluyor ilk haftalarda
Deme oyle deme hem deger az artti hemde 12 bu arada hislerin kuvvetliymis bana da bi yorum yapsana

Yaa maşaAllah sevinmezlermi Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım

Önceki değerin kaçtı canım. test sonucunu gördüm yazacaktim. Kaç gün arayla yaptin az artmış sanki. Hele bi gebelik belirtilerin olsun bakalım
Eski mesajlardan baktım da 8 çıkmış. iki gün arayla oldu demi. Genelde iki katı artar. Sen iki gün sonra yine tekrar et testi canım. Gebeligin sağlıklı ilerlediğini gör nacizane

Eski mesajlardan baktım da 8 çıkmış. iki gün arayla oldu demi. Genelde iki katı artar. Sen iki gün sonra yine tekrar et testi canım. Gebeligin sağlıklı ilerlediğini gör nacizane
38 saat sonra yaptim testi tam 48 saat olmadi 2 gun sonra tekrar edicem testi

Inşallah sağlıkla ilerler canım. Bir daha yaparsan tam 2 gün olsun en doğru sonucu öyle alırsın. Kusura bakma canim amacım korkutmak değil tedbir amaçlı ❤
Yok bende biliyorum canim deger iki kati olmadi bi de gec döllenme olduğu icin boyle oldugunu düşünüyorum.inşallah saglikli artar bugun tam 14 gün gecti deneme üstünden

Yok bende biliyorum canim deger iki kati olmadi bi de gec döllenme olduğu icin boyle oldugunu düşünüyorum.inşallah saglikli artar bugun tam 14 gün gecti deneme üstünden
Her bünye farklı senin değerin böyle oluyor demekki adet günün bundan sonra daha hızlı artış olacaktır. Rabbim sağlık sıhhat versin ins

Çok sevindim cnmAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah neler yaptın anlat bizede erkek olmasını hepimi çok isytrz tabi öncelikle sağlık ama ne zmanlar denen yaptn neler yaptın

Bende oglumda tek ilişki oldu. Ama ilk aydan hamile kalmıştım. Şimdi 3 aydır demiyorum gebelik olmuyor ya acaba birden fazla mi ilişki deneyeyim diye düşünürken vazgeçtim tutarsa tek ilişkiyle de tutuyor
Stres çok etkili canim. Ben kendimi çok strese koyuyordum. Tatile gittiğim ay hamile kaldım. Allah sana nasip etsin ikincisini insallah. Bide bana dediğin belirtilerin hepsi var.

Çok sevindim cnmAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah neler yaptın anlat bizede erkek olmasını hepimi çok isytrz tabi öncelikle sağlık ama ne zmanlar denen yaptn neler yaptın
Canim ben diyet yapamadım. Sadece karbonatlı su içmeye çalıştım ama en önemlisi yumurtlama günümde tek iliski ile hamile kaldım. Pikken deneme oldu ama 8 saat sonra çatladı. Yaptığım bunlar insallah allah SANa da nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…