- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #84.881
En erkeni bilmem de ben 11. Gün yapmıştım canım benim 26 çıkmıştı oglumda kizlarimda aynı günlerde 4, 6 arası çıkıyordu. Erkeğin değeri yüksek oluyor ilk haftalardaKızlar denedikten sonra en erken kaç gün sonra belli olur kanda bu sefer hep bekliyordun her geçen gün umut olmuştu ama bu sefer kan verip öğrenmek istıyorum umut etmemek için
Deme oyle deme hem deger az artti hemde 12En erkeni bilmem de ben 11. Gün yapmıştım canım benim 26 çıkmıştı oglumda kizlarimda aynı günlerde 4, 6 arası çıkıyordu. Erkeğin değeri yüksek oluyor ilk haftalarda
Yaa maşaAllah sevinmezlermi Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canımCanim son uc ay hep oldu deneme ama ondan öncesi de bir ay demen oldu bir ay olmadı ama çok dua ettim allah hepinize nasip etsin biz sağlık dedik kız olsa da olur dedik en son ama eşim sımdı nasıl mutlu görmelisiniz hele kızlarım nasıl mutlu oldular anlatamam allah sana nasıl etsin diğer arkadaşlara da nasip etsin insallah
Önceki değerin kaçtı canım. test sonucunu gördüm yazacaktim. Kaç gün arayla yaptin az artmış sanki. Hele bi gebelik belirtilerin olsun bakalımDeme oyle deme hem deger az artti hemde 12bu arada hislerin kuvvetliymis bana da bi yorum yapsana
Eski mesajlardan baktım da 8 çıkmış. iki gün arayla oldu demi. Genelde iki katı artar. Sen iki gün sonra yine tekrar et testi canım. Gebeligin sağlıklı ilerlediğini gör nacizaneÖnceki değerin kaçtı canım. test sonucunu gördüm yazacaktim. Kaç gün arayla yaptin az artmış sanki. Hele bi gebelik belirtilerin olsun bakalım
Tamam canım inşEn erkeni bilmem de ben 11. Gün yapmıştım canım benim 26 çıkmıştı oglumda kizlarimda aynı günlerde 4, 6 arası çıkıyordu. Erkeğin değeri yüksek oluyor ilk haftalarda
Tek ilişki canimarlo canım tek ilişki oldu değilmi
Bende oglumda tek ilişki oldu. Ama ilk aydan hamile kalmıştım. Şimdi 3 aydır demiyorum gebelik olmuyor ya acaba birden fazla mi ilişki deneyeyim diye düşünürken vazgeçtimTek ilişki canim
38 saat sonra yaptim testi tam 48 saat olmadi 2 gun sonra tekrar edicem testiEski mesajlardan baktım da 8 çıkmış. iki gün arayla oldu demi. Genelde iki katı artar. Sen iki gün sonra yine tekrar et testi canım. Gebeligin sağlıklı ilerlediğini gör nacizane
Inşallah sağlıkla ilerler canım. Bir daha yaparsan tam 2 gün olsun en doğru sonucu öyle alırsın. Kusura bakma canim amacım korkutmak değil tedbir amaçlı ❤38 saat sonra yaptim testi tam 48 saat olmadi 2 gun sonra tekrar edicem testi
Yok bende biliyorum canim deger iki kati olmadi bi de gec döllenme olduğu icin boyle oldugunu düşünüyorum.inşallah saglikli artar bugun tam 14 gün gecti deneme üstündenInşallah sağlıkla ilerler canım. Bir daha yaparsan tam 2 gün olsun en doğru sonucu öyle alırsın. Kusura bakma canim amacım korkutmak değil tedbir amaçlı ❤
Her bünye farklı senin değerin böyle oluyor demekki adet günün bundan sonra daha hızlı artış olacaktır. Rabbim sağlık sıhhat versin insYok bende biliyorum canim deger iki kati olmadi bi de gec döllenme olduğu icin boyle oldugunu düşünüyorum.inşallah saglikli artar bugun tam 14 gün gecti deneme üstünden
İnşallah bakalimHer bünye farklı senin değerin böyle oluyor demekki adet günün bundan sonra daha hızlı artış olacaktır. Rabbim sağlık sıhhat versin ins
Canim senin testin suan ne durumda bugun baska test yaptin mi?Buda sabah 5 te olan
Çok sevindim cnmAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah neler yaptın anlat bizede erkek olmasını hepimi çok isytrz tabi öncelikle sağlık ama ne zmanlar denen yaptn neler yaptınMerhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyisiniz? Bildiğiniz gibi ben 14 haftalık hamileyim. Yaşımdan dolayı gebeliğim risk olarak görülmüştü. İkili tarama testim kötü çıktı ve ben çok korktum. Nifty diye bir test yaptılar genetik tarama testi. Bugun sonucumu aldım Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun bebeğim sağlıklı. Bu arada bebeğim erkekmis. Öncelikle Zeyno ve Semra’ya ve burada bulunan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederimiyi ki varsiniz iyi ki bu kadar güzelsiniz çok teşekkür ederim. Bütün burada olan bütün arkadaşlarıma dua ediyorum allah hepinize nasip etsin insallah. Bana soru sormak isteyen olursa seve seve cevap veririm. Sevgiler canlar
Stres çok etkili canim. Ben kendimi çok strese koyuyordum. Tatile gittiğim ay hamile kaldım. Allah sana nasip etsin ikincisini insallah. Bide bana dediğin belirtilerin hepsi var.Bende oglumda tek ilişki oldu. Ama ilk aydan hamile kalmıştım. Şimdi 3 aydır demiyorum gebelik olmuyor ya acaba birden fazla mi ilişki deneyeyim diye düşünürken vazgeçtimtutarsa tek ilişkiyle de tutuyor
Canim ben diyet yapamadım. Sadece karbonatlı su içmeye çalıştım ama en önemlisi yumurtlama günümde tek iliski ile hamile kaldım. Pikken deneme oldu ama 8 saat sonra çatladı. Yaptığım bunlar insallah allah SANa da nasip etsinÇok sevindim cnmAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah neler yaptın anlat bizede erkek olmasını hepimi çok isytrz tabi öncelikle sağlık ama ne zmanlar denen yaptn neler yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?