Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Stres çok etkili canim. Ben kendimi çok strese koyuyordum. Tatile gittiğim ay hamile kaldım. Allah sana nasip etsin ikincisini insallah. Bide bana dediğin belirtilerin hepsi var.
Canım sağlıkla kucağına al inşallah yakışıklı oğlusunbir de ilk haftalardaki belirtilerini anlatır mısın biraz bize de fikir olsun cinsiyet konusunda

Canim benide etiketlermisin

Canım sağlıkla kucağına al inşallah yakışıklı oğlusunbir de ilk haftalardaki belirtilerini anlatır mısın biraz bize de fikir olsun cinsiyet konusunda
Tabii ki anlatırım... ben hemen hamile olduğumu ogrenmedim. Adet oldum kahverengi gibi geldi uc gün sürdü. Kadın Dr randevum vardı gittim bana hamile olduğumu söyledi. Zeyno bana hemen dedi erkektir. İlk bu, ikincisi kızlarımda göğüs uçları pembeydi ama bunda simsiyah oldu. Üçüncü idrar rengi kİzlarimda mat bulanıktı ama bunda sarı parlaktı. Dördüncü kızlarımda çok akıntım vardı ama bunda olmadı. Beşinci kızlarımda karin altinda hep seyirme hissettim ama bunda kasik agrisi oldu. Altıncı canim kızlarımda sadece sabahları midem bulandı ama bunda 10. Haftadan itibaren aksam sabah hep kustum(çok affedersin) birde canim kızlarımdan benim saçlarım hep kırımızı leke olurdu sanki Mec yapmışsın gibi ama bunda yoktu. Kızlarımda yine yüzüm parlıyordu ama bunda yüzüm donuk ve sönüktü. Karnım bunda hemen çıktı ama kızlarımda çok geç çıktı. Ben kızlarımda belirtileri hep araştırırdım acaba erkek mi diye o yüzden bu farkları çok iyi biliyorum ama insallah faydam olur size ve allah hepinize sağlıklı birer erkek bebek sağlıklı birer sağlıklı kız nasip etsin

Yaa ben de stres çok yapıyorum herhaldebence de doğru söylüyorsun stres etkliyor
Evet aynen öyle ben hatta artık bırakacağım dedim bir daha denemeyeceğim dedim çok stres yaptım yapmadığım ay zaten deneme yaptıktan bir gün sonra bir haftalık tatile gittik orada düşünmeye fırsat bulamadım. Bide hamile değilim diye hamam sıcak su hepsine girdim valla zıpladım çocuklara oynadık hep nasıl olsa bu ayda hamile değilim dedim. Demek ki düşünmemek lazımmış. Ben deneme yaptığım andan itibaren hep belirti arıyordum ve stres çok yapıyordum. Allah’ıma şükürler olsun bana da nasip etti insallah canim size de etsin. Burada olan bütün arkadaşlarıma nasip etsin insallah

Çok sağol canım ben de öyle lekelenme filan olmadı ama akıntı yok bel ve kasık ağrısı var hafif. Göğüs hassasiyeti yok ve sivilcelerim gitti yüzüm güzelleşti bakalım iki ay sonra ogrenicez inşallah

Yaa şükür ki Rabbim korumuş yavrunu Amin canım aminnnn inşaAllah Rabbim bizlere de tez zamanda nasip etsin

Ayyy kızlarrt hiç üşenmedimm onca sayfaa mesajlarınızıı hep okudum heppp gerii kalıyorum her gün girecem sayfaya bundan sonra ya bende inşallah yılbaşı ocak şubat mart ayını değerlendirecem çin takvimide o 3 ayı erkek gösteriyor haziranda diyet ve ovl. Testini kullanmayı düşünüyorum 6 ayda kendimi iyice tanırım, Rizede özel kliniği olan bi bayan doktoruda aradım durumu anlattım hiç umudum yoktu ama dlktor bana sizi çok iyi anlıuorum bu konuda yüzde yüz bir yöntem yok ama yapılabilevek şeyler var niyetlendiğiniz zaman gelin takibinizide yapılabilevekleride konuşuruz dedi doktora gidince söylediklerinide sizinle hemen paylaşıcam, tabiii bu süreçte bana heppp yardımcı olacaksınız dimiii kızlarrr çünkü ovl. Testi sıvıı dikkat etme filan hiçbişiy bilmiyprummm

Canım tabiki yardımcı oluruz biz özellıkle belli arkadaslar burda elımızden geldıgınce yardımcı olmaya calısıyoruz herkese sen ne zmn gıdıcen doktora

Canım tabiki yardımcı oluruz biz özellıkle belli arkadaslar burda elımızden geldıgınce yardımcı olmaya calısıyoruz herkese sen ne zmn gıdıcen doktora
Doktora aslında 6 ay kendimi takipten sonra deneme yapacağım ay giderim diyodum ama doktorki telefonda yardımcı olurum dedi denemeye başladoğım ay bi gün gidip bi konuşayım belki oda tavsiyeler verir bana

insallah erkektir ama bazı arkadaşlarda erkek bebekte de akinti olmuş. Bende olmadı. Kızlarımda çok vardı. Bide göğüs ucu simsiyah oluyor gerdekten. Rüyamda hep erkek bebek yemek ve tatlı gördüm insallah hepinize nasip olur

Merhaba kızlar oglu olanları görünce cok sevınıyorum rabbım banada nasıp etsın gecenlerdede yazmıştım üc kızım var aralıkda felan hamılelık düşünüyorum ovulosyonla hamile kalıp cinsiyetlerını yazarsa hanımlar cok mutlu olurum en azından bizde bir sans daha denerız

Kızlarına hangi ayda hamile kaldın canım

Bence ayla alakası yok seyrek ilişkiydi benım hep yumurtlama felan pek bılmıyordum acıkcası bir yumurta takıbınde sıvı tüketimi nasıl olacak arkadaşlar karbonat felanda var galiba yapan arkadaşlar bilgi verebilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…