- 7 Aralık 2013
- 1.097
- 2.185
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #85.201
20 ovu. 6 gebelik sipariş vermistim onlarda geldi en azindan 20 günlük varAy kötü olmuştekrar sipariş edicen mecbur.
Yeter canım ben bir denemede 15 tane kullanıyorum yaklasik20 ovu. 6 gebelik sipariş vermistim onlarda geldi en azindan 20 günlük varsipariş gelene kadar yeter sanırım
Ben gecen ay 50 tane kullandimYeter canım ben bir denemede 15 tane kullanıyorum yaklasik
Ge c yumurtluyorsan normal canım. Benim erken oluyor ve cabuk çatlıyor o yüzden sanırımBen gecen ay 50 tane kullandimadetin bitiminden basliyorum bi de geç yumurtlama olduğu için çok gitti
Düzensiz yumurtlama gunlerin, ben olsam başlarım canım. Benimki hep aynı gün oluyor.ve akıntı başladıktan 3 yada 4 gün sonra çatlıyor ben akıntı başlayınca yapmaya başlıyorum. Sen öyle anlamıyorsan riske atma.Kızlar simdi ben ocak ayında deneme amacli ovu kullandim adetin 19. Günü pik oldu
Şubatta biliyorsunuz 22.gün pik oldu simdi benim adet e yakin yumurtlama olma olasılığım var mi bugun 3.günüm ve kanama tamamen kesildi yarindan itibaren başlasam mi ovu.ya yoksa 14-15 gibi mi başlasam?
Ben mesela ocak ayında yaparken 15 gün filan yapmistim sıkılmistim cift cizgi cikmiyo diye 19. Aksam 9 gibi bi baktim yogun şeffaf akinti geldi hemen bi test yaptim aninda pik oldu şubatta da 22.gün akıntı gördüm yaptim pik oldu benimki önce degil sanirim pik olduğu zaman akıntı o zaman riske atmayim yarindan baslayayimDüzensiz yumurtlama gunlerin, ben olsam başlarım canım. Benimki hep aynı gün oluyor.ve akıntı başladıktan 3 yada 4 gün sonra çatlıyor ben akıntı başlayınca yapmaya başlıyorum. Sen öyle anlamıyorsan riske atma.
Aynen canım herkes vücudunu kendisi iyi bilir. Benim yum takibiyle bir oğlum oldu onda pek anlamadigimdan adet bitimi başlıyordum zaten yum yakın degilse gunde 1 kere yeter.Ben mesela ocak ayında yaparken 15 gün filan yapmistim sıkılmistim cift cizgi cikmiyo diye 19. Aksam 9 gibi bi baktim yogun şeffaf akinti geldi hemen bi test yaptim aninda pik oldu şubatta da 22.gün akıntı gördüm yaptim pik oldu benimki önce degil sanirim pik olduğu zaman akıntı o zaman riske atmayim yarindan baslayayim
Berannn ne yaptin ?
Bu sabah tekrar test yaptin mi canım. Inşallah oglus tutunmustur sanaCanım gece 12 de hafif silinme oldu , deneme oldu. Hayırlısı bakalım
Canım sabah 5 te yaptım. T C den açıktı. Testleri atamadım buraya tekrar deneyeyim .Bu sabah tekrar test yaptin mi canım. Inşallah oglus tutunmustur sana
Hadi hayırlısı olsun canımCanım gece 12 de hafif silinme oldu , deneme oldu. Hayırlısı bakalım
Zamanlaman çok güzel olmuş canim Allah nasip etsin insallahAkşam 9 daki testlerim
Eki Görüntüle 2606615
Akşam 12 deki testlerim
Eki Görüntüle 2606616
Sabah 5 teki testler
Eki Görüntüle 2606617
2. Testten sonra deneme oldu. Aslında son testten sonra da bir deneme daha düşündük ama aksiliklerden kısmet olmadı . O yüzden tek deneme oldu.
Sağolasın canım benim, zamanlama doğru değil mi?Zamanlaman çok güzel olmuş canim Allah nasip etsin insallah
Evet kesinlikle çok doğru olduğunu düşünüyorum canimSağolasın canım benim, zamanlama doğru değil mi?
Allah hepimizin gönlüne göre versin
Canım zaten ben kızımda da düşük riski yaşamıştım. O yüzden 2. Gebeliğe hep korkuyla yaklaştım. Bir de ortalık karışık virüsten dolayı. Bir yanım tereddüt etti deneme olmasa mı diye. Hastanelerin durumu ne olacak belli değilDeneme yapan arkadaşlar lütfen bu süre de kendinize çok dikkat edin özellikle de gebeligı öğrenirseniz lütfen kendinizi yormadan dinlenerek geçirin en az 1 ay
Benden bi arkadaş tavsiyesi size
Erkek bebekler de gerçekten çabuk düşük oluyormuş
Hakkında hayirliysa nasip olsun inşallah bende kızlarında düşük riski yaşadım cnm çok zor biliyorum, sonumuz hayrolsun ortalık çok kotuCanım zaten ben kızımda da düşük riski yaşamıştım. O yüzden 2. Gebeliğe hep korkuyla yaklaştım. Bir de ortalık karışık virüsten dolayı. Bir yanım tereddüt etti deneme olmasa mı diye. Hastanelerin durumu ne olacak belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?