Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar bazi kadinlarin vucudu erkek bebegi kabul etmez diyorlar
Bu konu hakkinda ne dusunuyorsunuz

tamamen saçmalık olduğunu düşünüyorum KÜN FE YEKÜN ayeti varken önümüzde
Kün, “Ol” demektir. “Emr-i kün feyekün”, “Allah’ın yaratmayı dilediği şeye, “ol” diye emretmesi ve böylece onun varlık sahasına çıkması” demektir. Apaçık bir şekilde ben bu söyleme inanmıyorum

Valla bende inanmiyorum canim ama aklimin bi kosesini de karistirmiyor degil acikcasi

Evet tum doktorlar oyle soyluyor ama bi yandan kafam karisiyor acikcasi
Allah ol desin yeterki kafani karistirma allah gonlumuzden gecen dileklerimizi kabul ettirsin takdir allahin ve yine erkek bebek sahibi olamayan kadinlara yine sorun sende diye kendini kotu hisettirmek amaç cinsiyeti erkek belirliyor bizlerde tasiyiciyiz bebisleri sen hic gordunmu erik agacindan elma oldugunu tohum neyse oo yani takdir allahin

Aminn canim hakkimizda hayirlisi olsun insallah
Allah kaderimize yazmistir umarim
Ben gecmiste 1 dis gebelik , bu son 2 ayda da dusuk yasadigim icin o yuzden kafam karisti
Allah gonlumuzden geceni biliyor nasip eder insllah

Aminn canim hakkimizda hayirlisi olsun insallah
Allah kaderimize yazmistir umarim
Ben gecmiste 1 dis gebelik , bu son 2 ayda da dusuk yasadigim icin o yuzden kafam karisti
Allah gonlumuzden geceni biliyor nasip eder insllah
Gecmis olsun demekki zamani var rabbim daha nasip etmemiş allah sanada tez zamanda nasip etsin inşallah rabbim kimseyi kucagi bos birakmasin.

Bende öyle bişey olduğunu sanmıyorum canım ya. Ama şöyle bişey var bazı çiftlerin genetikle ilgili kız ya da erkek bebekleri sorunlu olabiliyor. Belki o yüzden düşük oluyordur eskiler de öyle diyordur. Sen içini ferah tut canım olur inşallah. Biliyorum çok sıkıcı bir durum. Her ay yumurta takibiydi, deneme olduktan sonra beklemeydi çok zor.Benim 4 çocuğum olmasına rağmen bu defa tutmuyor diye insan canı sıkılıyor. Rabbim tüm isteyenlere en yakın zamanda sağlıkla versin

Kızlar peki bende bişey sorayım. Biliyorum çok saçma ama en son doğumum sezeryan oldu. Tup baglatma talebim olmadı ama acaba tuplerim mi bağladı doktor diye düşünmüyor değilim. Ultrasonda belli olurmu bagli oldugu filan. Ben 4 cocugumda da ilk aydan gebe kaldım. Adetlerim çok duzenlidir. Yasim 31. Bu defa olmuyor diye kafama takılıyor

Aminn canim hayirlisi olsun insallah
Yani bu kadar terslik yasayinca insanin gercekten kafasi karisiriyor
Nasip ne diyeyim olur insallah

Mumkun degil canim ona hic bi doktoe cesaret edemez
Sen istesen bile senin iznin yetmiyor bi de esinden imza aliyorlar
Oyle birsey yoktur rahat ol

insallah canim Allah hepimizin dilegini kabul etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…