Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yanlış cnm bu kesınlikle zaten hekim acıklamaları var bazı bunyeler erkek bebek tutunmuyor konusunada ibraz ınanıyorum ibraz ınanmıyorum ama rabbım ol derse olmayacak hıcbırsey yok
Oyle canim gercekten bakalimm dinlenmeye cekildim ben 6 7 ay
Ortalij duzelsin biraz hemde ben toparlanirim
Esimde artik istemiyor zaten

Oyle canim gercekten bakalimm dinlenmeye cekildim ben 6 7 ay
Ortalij duzelsin biraz hemde ben toparlanirim
Esimde artik istemiyor zaten
Aynenn bende ara verdim verdim en azin virus gidene kadar isin tersi bu ya tutmaz tutmaz tam virus oldugunda tutar belki viruse felan yakalanirsak bu sefer o vicdan azbiyla insan dayanamaz bebege bir olursa en iyisi vurusler bitsin denemeler baslasin

Kızlar merhaba yazdıklarınızı okudum bu ay ilk defa ovülasyon testi kullandım adetleri düzenliydi 28 günde bir oluyorum bu ay ovilasyon testi kullanmaya adetin 7. Günü başladım 15 de pik yakaladım eşimle 13 14 15 16 günleri değerlendirdik 16. Gün yaptığımda silikleşmeye başlamıştı 2 gündür yapıyorum yani adetin 19 ve 20 test koyu çıkıyor bat 4 Nisan yorumlarmısınız

Eklentiler

• 1585309303879495716551.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 31
Bazi insanlarda gebelik tuttugu zaman da koyu cikiyormus emin degilim
Ama ikinci kez dr yumurtlama olabilir takip etmeye devam et tekrar pik olacak mi bak bakalim
Degerlendirmissin zaten insallah tutmustur
Erkek bebek icin mi yaptin yoksa cinsiyet farketmez mi

Aynenn bende ara verdim verdim en azin virus gidene kadar isin tersi bu ya tutmaz tutmaz tam virus oldugunda tutar belki viruse felan yakalanirsak bu sefer o vicdan azbiyla insan dayanamaz bebege bir olursa en iyisi vurusler bitsin denemeler baslasin
Insallah canim evet ortalik kotu malesef Allah sonumuzu hayretsin
Hem biz dinlenmis oluruz hemde insallah su virus biter

Kızlar sağ sol tüpüne çok takılmayın ben geçen yıl 3. Aşılama ile hamile kalmıştım sonu kötü bitti 30 haftalık Ken kalbi durdu ölü doğum yaptımsol tarafta idi yumurta belirtim falan yoktu

Eskiden olsaydı kız çok isterdim ama oğlumu kaybettikten sonra Allah biliyor ya erkek çok istiyorum

Gogus uclari nezaman simsiyah oluyor kizlar

Allah gonlune gore versin canim insallah guzel olmus zamanlaman sadece 13.gun tedirgin etti beni
Amin canım Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah bugünkü yaptığım test neredeyse pike yakın koyulukta anlamadım bukadar erken olması tedirgin ediyor kist falan olmasında birde öyle durum varmış bakalım

15.gun piki gormussun sonra silinmeyi de gormussun insallah bu koyuluk gebeligin habercisidir
Belki geriden gelip gelisen bi yumurta daha olabilir o catlayacak olabilir

15.gun piki gormussun sonra silinmeyi de gormussun insallah bu koyuluk gebeligin habercisidir
Belki geriden gelip gelisen bi yumurta daha olabilir o catlayacak olabilir
İnşallah gebeliktir veya yumurtlamadır kistten çok korkuyorum şuana kadar yaşamadım ama belli mi olur yapmaya devam ediyim ozaman bakalım nasıl olacak bu arada gebelik testi de yaptım negatif

İnşallah gebeliktir veya yumurtlamadır kistten çok korkuyorum şuana kadar yaşamadım ama belli mi olur yapmaya devam ediyim ozaman bakalım nasıl olacak bu arada gebelik testi de yaptım negatif
Gebelik testi icin erken canim kist olacagini cok sanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…