- 9 Şubat 2017
- 836
- 1.395
- 113
- 32
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #85.441
Yanlış cnm bu kesınlikle zaten hekim acıklamaları var bazı bunyeler erkek bebek tutunmuyor konusunada biraz ınanıyorum ibraz ınanmıyorum ama rabbım ol derse olmayacak hıcbırsey yok
Oyle canim gercekten bakalimm dinlenmeye cekildim ben 6 7 ayYanlış cnm bu kesınlikle zaten hekim acıklamaları var bazı bunyeler erkek bebek tutunmuyor konusunada ibraz ınanıyorum ibraz ınanmıyorum ama rabbım ol derse olmayacak hıcbırsey yok
Aynenn bende ara verdim verdim en azin virus gidene kadar isin tersi bu ya tutmaz tutmaz tam virus oldugunda tutar belki viruse felan yakalanirsak bu sefer o vicdan azbiyla insan dayanamaz bebege bir olursa en iyisi vurusler bitsin denemeler baslasinOyle canim gercekten bakalimm dinlenmeye cekildim ben 6 7 ay
Ortalij duzelsin biraz hemde ben toparlanirim
Esimde artik istemiyor zaten
Bazi insanlarda gebelik tuttugu zaman da koyu cikiyormus emin degilimKızlar merhaba yazdıklarınızı okudum bu ay ilk defa ovülasyon testi kullandım adetleri düzenliydi 28 günde bir oluyorum bu ay ovilasyon testi kullanmaya adetin 7. Günü başladım 15 de pik yakaladım eşimle 13 14 15 16 günleri değerlendirdik 16. Gün yaptığımda silikleşmeye başlamıştı 2 gündür yapıyorum yani adetin 19 ve 20 test koyu çıkıyor bat 4 Nisan yorumlarmısınız
Insallah canim evet ortalik kotu malesef Allah sonumuzu hayretsinAynenn bende ara verdim verdim en azin virus gidene kadar isin tersi bu ya tutmaz tutmaz tam virus oldugunda tutar belki viruse felan yakalanirsak bu sefer o vicdan azbiyla insan dayanamaz bebege bir olursa en iyisi vurusler bitsin denemeler baslasin
Eskiden olsaydı kız çok isterdim ama oğlumu kaybettikten sonra Allah biliyor ya erkek çok istiyorumBazi insanlarda gebelik tuttugu zaman da koyu cikiyormus emin degilim
Ama ikinci kez dr yumurtlama olabilir takip etmeye devam et tekrar pik olacak mi bak bakalim
Degerlendirmissin zaten insallah tutmustur
Erkek bebek icin mi yaptin yoksa cinsiyet farketmez mi
Allah gonlune gore versin canim insallah guzel olmus zamanlaman sadece 13.gun tedirgin etti beniEskiden olsaydı kız çok isterdim ama oğlumu kaybettikten sonra Allah biliyor ya erkek çok istiyorum
Gogus uclari nezaman simsiyah oluyor kizlarTabii ki anlatırım... ben hemen hamile olduğumu ogrenmedim. Adet oldum kahverengi gibi geldi uc gün sürdü. Kadın Dr randevum vardı gittim bana hamile olduğumu söyledi. Zeyno bana hemen dedi erkektir. İlk bu, ikincisi kızlarımda göğüs uçları pembeydi ama bunda simsiyah oldu. Üçüncü idrar rengi kİzlarimda mat bulanıktı ama bunda sarı parlaktı. Dördüncü kızlarımda çok akıntım vardı ama bunda olmadı. Beşinci kızlarımda karin altinda hep seyirme hissettim ama bunda kasik agrisi oldu. Altıncı canim kızlarımda sadece sabahları midem bulandı ama bunda 10. Haftadan itibaren aksam sabah hep kustum(çok affedersin) birde canim kızlarımdan benim saçlarım hep kırımızı leke olurdu sanki Mec yapmışsın gibi ama bunda yoktu. Kızlarımda yine yüzüm parlıyordu ama bunda yüzüm donuk ve sönüktü. Karnım bunda hemen çıktı ama kızlarımda çok geç çıktı. Ben kızlarımda belirtileri hep araştırırdım acaba erkek mi diye o yüzden bu farkları çok iyi biliyorum ama insallah faydam olur size ve allah hepinize sağlıklı birer erkek bebek sağlıklı birer sağlıklı kız nasip etsin
Amin canım Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah bugünkü yaptığım test neredeyse pike yakın koyulukta anlamadım bukadar erken olması tedirgin ediyor kist falan olmasında birde öyle durum varmış bakalımAllah gonlune gore versin canim insallah guzel olmus zamanlaman sadece 13.gun tedirgin etti beni
15.gun piki gormussun sonra silinmeyi de gormussun insallah bu koyuluk gebeligin habercisidirAmin canım Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah bugünkü yaptığım test neredeyse pike yakın koyulukta anlamadım bukadar erken olması tedirgin ediyor kist falan olmasında birde öyle durum varmış bakalım
Ilk zamanlar basliyor galiba koyulasmayaGogus uclari nezaman simsiyah oluyor kizlar
Benim Gebeliğmde 14. Haftadan sonra göğüslerim büyüdü uçları koyulaştı ama kişiden kişiye göre değişiyorGogus uclari nezaman simsiyah oluyor kizlar
İnşallah gebeliktir veya yumurtlamadır kistten çok korkuyorum şuana kadar yaşamadım ama belli mi olur yapmaya devam ediyim ozaman bakalım nasıl olacak bu arada gebelik testi de yaptım negatif15.gun piki gormussun sonra silinmeyi de gormussun insallah bu koyuluk gebeligin habercisidir
Belki geriden gelip gelisen bi yumurta daha olabilir o catlayacak olabilir
Gebelik testi icin erken canim kist olacagini cok sanmiyorumİnşallah gebeliktir veya yumurtlamadır kistten çok korkuyorum şuana kadar yaşamadım ama belli mi olur yapmaya devam ediyim ozaman bakalım nasıl olacak bu arada gebelik testi de yaptım negatif
İnşallah canım senin galiba iki kızın var Allah bağışlasınGebelik testi icin erken canim kist olacagini cok sanmiyorum
Aminn Aynen iki kizim var canim Allah isteyen herkese nasip etsin insallahİnşallah canım senin galiba iki kızın var Allah bağışlasın
Amiiin inşallahAminn Aynen iki kizim var canim Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
erkekmiydi bebeginizBenim Gebeliğmde 14. Haftadan sonra göğüslerim büyüdü uçları koyulaştı ama kişiden kişiye göre değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?